Δια τα γενέθελια μου

samy paraga

Μέλος
Πόντοι
36
.......ένα άσθμα δικό μου-μας του τότε γρουπ. Όλες αι φωτογραφίαι επίσης δικές μου πλην ορισμένων ενός φίλου που χρησιμοποιούνται κατόπιν αηδείας  ;D

Ευχαριστώ δια τας ευχάς, περιμένω τα δώρα,δυστυχώς δεν κερνώ καθότι απουσιάζω.

Κιθάρες που εμφανίζομαι  ;D, κόκκινη 7νδερε  Bullet 82  η πρώτη μου ελεκτρική, αγορασμένη πρώτο χέρι , 7νδερε Στραβοκάστερ 76 βίνταζζζζζζζζζζ ενός φίλως, που με συνόδευε για κάποια χρόνια στην αρχή της καριέρας μου. 7νδερε Τελεμεκάστερ βίνταζζζζζζζζζζζζζ 77-78 αγορασμένη 2ο χέρι το 83 που με συνοδεύει ως σήμερα, ασχέτως αν στις φωτό φαίνεται να έχει 6πλο καβαλάρη, ήταν μια ανόητη μετατροπή εκείνα τα χρόνια, ευτυχώς πάνω στις βίδες του αυθεντικού, οπότε εδώ και χρόνια είναι στα ίσα της  ;D

Λογκ λίβε Παράγκα λαίμαι, περιμένω τα δώρα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
g_grins.gif

Σύντροφε Πουρουπουπού χρόνια πολλά και να σε χαιρόμαστε   8)

Και φυσικά αποκαλύφθηκες ότι στα νιάτα σου ήσουν άθλιος πάνκης  ;D

Σε σώνει βέβαια το γεγονός ότι πάντα έπαιζες με τα σωστά κξύλα.

Και πάλι χρόνια σου πολλά, σουξέ πολλά (άντε ντε) και οι σούμες να ρέουν άφθονες κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων των επιτυχιώνανε λαίμαι ;D

Χρονια πολλα Σαμ,γερος και δυνατος!

Και με τις 7.000.000 δισκοι επιτυχιων. ;D

degdekis είπε:
Χρόνια ΜΑΣ πολλά!

(και εγώ σήμερα τα έχω)

;D ;D ;D
Χρονια πολλα και καλα και σε σενα τοτε degdekis και με 7.000.000 δισκοι επισης! ;D

Να σαι καλά...μου λείπουν ακόμη μερικοί....που θα πάει! ;D ;D ;D

Κομματάρα Σάμι!

Το Πανκιό το καλό το εγγλέζικο, το ορίτζιναλ αλλά... είναι καλά γραμμένο ρε φίλος. ;D

Εχεις κι άλλα; Ποτε θα τα βγάλεις αυτά απο το συρτάρι; Στα 50; Ασε να βγάλεις τα καινούργια σου τότε.

Να τα εκατοψήσεις κι εσύ κι ο degdekis!

Τι τα θες τα πανκικα ρε ,

αφου εισαι για νταμπα ντουμπα ,beatακια και Mykonos !!!  ;D

Χρονια Πολλα Ασκε των Κυλιομενων Μωβ Βραχων .

Και του χρονου Πλατινενιος  ;D

Xρονια πολλα κ στον degdekis  :)

Ο cos_dr σας εύχεται ολόψυχα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και ότι επιθυμείτε!!!

Είδες το ιντερνέτ. Ούτε σοκολατάκια δε χρειάζεται να κεράσεις.

Άκυρο το προηγούμενο και χρόνια πολλά και στους δύο.

atreu73 είπε:
Είδες το ιντερνέτ. Ούτε σοκολατάκια δε χρειάζεται να κεράσεις.
Πες τα! Πες τα!

Του τα 'γραψα και στο φουμπου του μίστερ, να αφήσει τα οβίνδεα και να κεράσει βομβίδιαν μετά τσίπουρου (άνευ γλυκανίσου, επαναλαμβάνω  ;D ;D ;D )

Χρόνια πολλά και νοϊζικώς, μπρε!!!  8) ;D :)

Ευχαριστώ όλα τα παιζάκια δια τας ευχάς τους και ανταποδίδω , την υγειά μας να έχουμε να λαίμαι καμιά λαλακία, να γράφουμε κανά τραγουδάκι, να μας λύνεται καμιά απορία οι κατέχοντες τη γνώση και όλα τα πάνε καλά, δεν θα ζούμε και αιώνια ;D ;D .

Degdekis,  να είσαι πάντα ευτυχισμένος, αν είχαμε και το ίδιο έτος γέννησης-το 66 εγώ- θα παίζαμε μαζί και μουσική, όπως ο Ρίτσαρντς με το σαξοφωνίστα και κολλητό του Bobby keys ;D

Αφεντικό το άσθμα είναι γραμμένο σε στούνδιο, νομίζω όμως πως κάποια στιγμή παλαιότερα το είχα ξαναβάλει και έχω και μερικά ακόμη στο σύννεφο από το γκρουπ. Έχω βέβαια και αρκετά ακόμη, τα οποία είναι σε κασσέτες και δεν έχω ντεκ να τα ψηφιοποιήσω, αλλά σύντομα θα ασχοληθώ με το θέμα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
13
Εμφανίσεις
3K

Trending...

Νέα θέματα

Back