Όχι ρε' date=' δεν μας έχεις κουράσει. Περισσότερο μας κούραζες όταν έκανες τη φασαρία με την πόρτα και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε.[/quote']Μήπως να φτιάξουμε ένα θεματάκι με τις "μουσικές μας αναμνήσεις" ?
πότε μας ήρθε η όρεξη να δημιουργήσουμε με τη μουσική και πως ?
πχ εγώ θυμάμαι που όταν ήμουν ακόμα προνήπιο ερχόταν μια κοπέλα να παίξουμε και έφερνε κατσαρόλες να κάνουμε ότι μαγειρεύουμε και μου είχε πει να μη τα πειράξω και εγώ μόλις έφυγε τις γύρισα και τις έκανα drums χαχαχαχα ( ξέφυγα )![]()
ΓειάΕκανα τη βλακεία και άλλαξα θέση τα VST Instruments επειδή γέμισε ο σκληρός και τα έβαλα στον new partition και ενώ έφτιαξα ένα folder ειδικά για PLUGINS VST κτλπ ' date=' δεν τα βρίσκει με το browse το πρόγραμμα που έχω όταν το βάζω να βρει τα VST instruments
Αναγκάστηκα και τα ξαναέβαλα στο C((((((((((
Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά ? και όταν φυσικά πάει να τα φορτώσει μου βγάζει ένα σωρό errors registry και άλλα διάφορα περίεργα όπως bad image για ένα σωρό άσχετα προγράμματα όπως το Nero το power dvd και άλλα
Τι μπορώ να κάνω ? ( εκτός από φορμάτ )[/quote']
Θα μπορούσες να τρέξεις κάποιο registry cleaner που καθαρίζει το registry από τις καταχωρήσεις που δεν δείχνουν πουθενά όπως είναι το EasyCleaner (freeware) http://personal.inet.fi/business/toniarts και να δεις αν θα δουλέψουν τότε τα vst. Το πρόβλημα ίσως να είναι επειδή τα vst αποθηκεύουν στο registry το που βρίσκονται.
OFFTOPIC: Μιλάμε για απίστευτο κομμάτι... το έχω αυτό τον καιρό όλη μέρα στο repeatΕίναι το "Veredis Quo" των Daft Punk..ακούστε το!!!!
Και κανένα backup στις δημιουργίες μας σε CD ή DVD είναι απαραίτητο γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τους σκληρούς...πότε θα σου την κάνουν.Φίλε simboy ο δεύτερος δίσκος θα έιναι κυρίως για τις μουσικές σου δημιουργίες... αυτές είναι το σημαντικό. Τα VST τα ξαναπερνάς όποτε θες...