Δεν Ταιριάζετε(ZZ TOP Παντελής Παντελίδης)

κβαντική παρακμή και ωραίο click bait screen shot.

Φίλε ωραίο.

Θα σου πω κάτι, εμείς φτιάξαμε ό,τι φτιάξαμε (και άλλοι πολυ περισσότερο) με τις *ορδές (όχι των βαρβάρων - το άλλο).

Με τα κινητά και την τεχνολογία αν δεν γίνεται Μπετοβεναίοι σε 20 χρόνια σημαίνει ότι ...δεν το έχετε. Βέβαια δεν θα είμαι στη γύρα να δω...

κβαντική παρακμή και ωραίο click bait screen shot.

Φίλε ωραίο.

Θα σου πω κάτι, εμείς φτιάξαμε ό,τι φτιάξαμε (και άλλοι πολυ περισσότερο) με τις *ορδές (όχι των βαρβάρων - το άλλο).

Με τα κινητά και την τεχνολογία αν δεν γίνεται Μπετοβεναίοι σε 20 χρόνια σημαίνει ότι ...δεν το έχετε. Βέβαια δεν θα είμαι στη γύρα να δω...
Πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε κάτι....

Ότι κάνουμε το κάνουμε για να περνάμε την ώρα μας ευχάριστα.

Ο Κόσμος είναι σε παρακμή και χρειάζεται ένας 3ος παγκόσμιος με πυρηνικά.

Εξάλλου το είχα δει σε όνειρο πριν 2 χρόνια οπότε είναι δεδομένο.

Πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε κάτι....

Ότι κάνουμε το κάνουμε για να περνάμε την ώρα μας ευχάριστα.
Μέχρι να γίνει ο 3ος παγκόσμιος με πυρηνικά που μας χρειάζεται.

Να τον ευχαριστηθούν και τα παιδάκια που θα επιζήσουν διαμελισμένα και λιωμένα τα μισά από τη ραδιενέργεια.

Αυτά θα πληρώσουν την κάθαρση της παρακμής με τον 3ο παγκόσμιο που χρειάζεται.

Μέχρι να γίνει ο 3ος παγκόσμιος με πυρηνικά που μας χρειάζεται.

Να τον ευχαριστηθούν και τα παιδάκια που θα επιζήσουν διαμελισμένα και λιωμένα τα μισά από τη ραδιενέργεια.

Αυτά θα πληρώσουν την κάθαρση της παρακμής με τον 3ο παγκόσμιο που χρειάζεται.
Ο Πόλεμος δεν γίνεται απλά επειδή κάποιοι θέλουν πόλεμο αλλά διότι όταν η ανθρωπότητα είναι σε παρακμή δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Ο πόλεμος είναι φυσικό φαινόμενο όπως η βροχή.

Τα παιδιά πληρώνουν τις αμαρτίες των γενεών τους.

δεν υπάρχει αυτό
Τι εννοείς δεν υπάρχει;

Δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες και οι δουλειά μας δεν έχει σχέση με την μουσική.Η μουσική είναι το χόμπι μας όπως σε κάποιον άλλο είναι το τάβλι.

Τωρα αν αύριο έρθουν και μας δώσουν συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δεν θα πούμε όχι.

Τι εννοείς δεν υπάρχει;

Δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες και οι δουλειά μας δεν έχει σχέση με την μουσική.Η μουσική είναι το χόμπι μας όπως σε κάποιον άλλο είναι το τάβλι.
γιατί μας την έστειλες τότε? ή γιατί την κοινοποιείς ?

Τωρα αν αύριο έρθουν και μας δώσουν συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δεν θα πούμε όχι.

αύριο ...σίγουρα όχι. Take my word

Όχι, είναι η καταστροφή της.
Φοβάται τον πόλεμο και γι αυτό δείχνει μια απάθεια και προσπαθεί να τον εντάξει στο φυσικό και αναπόφευκτο. Είναι η άμυνά τουχαχαχαχαχαχχαχαχχαχα?

γιατί μας την έστειλες τότε? ή γιατί την κοινοποιείς ?

αύριο ...σίγουρα όχι. Take my word
Την έστειλα ώστε να το δουν οι εταιρείες και να μας κάνουν συμβόλαιο εκατομμυρίων.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά σου.

Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί;

Δεν σε ανάγκασε κανένας να ακούσεις αυτό που ανέβασα.

Συγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει.Η φύση δεν πρόκειται να καταστραφεί ούτε ο πλανήτης να πάθει τίποτα.Το πολύ πολύ να μας ανακυκλώσει.

Ο πλανήτης μας ζει μόνο για μια στιγμή του συμπαντικού χρόνου.

Όχι απλά θα καταστραφεί, αλλά θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Και αφού θα έχουν εξαφανιστεί τα πάντα επάνω του πιο πριν, δεν θα λείψει σε κανέναν.

Την έστειλα ώστε να το δουν οι εταιρείες και να μας κάνουν συμβόλαιο εκατομμυρίων.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά σου.

Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί;

Δεν σε ανάγκασε κανένας να ακούσεις αυτό που ανέβασα.

εγω δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις στην συμπεριφορά μου.

Ανέβασες κάτι που το φτιάχνεις για πλάκα. 

Εντάξει και εγω πλάκα κάνω. Αλλωστε δεν το κάνεις σοβαρά. Μη θίγεσαι. Δεν κυνηγάς καριέρα να στη χαλάσω.

Ο πλανήτης μας ζει μόνο για μια στιγμή του συμπαντικού χρόνου.

Όχι απλά θα καταστραφεί, αλλά θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Και αφού θα έχουν εξαφανιστεί τα πάντα επάνω του πιο πριν, δεν θα λείψει σε κανέναν.
Ε και?

εγω δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις στην συμπεριφορά μου.

Ανέβασες κάτι που το φτιάχνεις για πλάκα. 

Εντάξει και εγω πλάκα κάνω. Αλλωστε δεν το κάνεις σοβαρά. Μη θίγεσαι. Δεν κυνηγάς καριέρα να στη χαλάσω.
Αν κάνεις πλάκα οκ απλά δεν φαίνεται έτσι.Κατα τα άλλα ναι στα παπάρια μου.

Τι "ε, και"?

Είπες δεν θα πάθει τίποτα, και σου είπα τι θα γίνει.

Μέχρι εκεί.
Μάλλον θα είσαι ειδικός κοσμολόγος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κοντά έπεσες Άγιε Προφήτη.

Καθένας στον τομέα του.
Θα ρίξουν τον Πουτιν από μέσα, αυτο παλεύει να κάνει η CIA με την MI5 με κάποιους δικούς του από το Κρεμλίνο που δεν συμφωνούν μσζι του. Και αν τα καταφέρουν θα τον δικάσουν μετά για έγκλημα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Θα δούμε τον Πουτιν σε γυάλινο παραπετασμα στη δική που θα γίνει στη Μόσχα και θα τον καταδικάσουν. Και θα λέει και αυτος δεν αναγνωρίζω το δικαστήριο και τέτοια αλλά στο τέλος θα τη φάει ??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back