Ο μόνος άπιαστος ήχος σε αυτή την πλάση, είναι ο ήχος vartanis.janick είπε:Να το πάω εγώ λίγο αλλού...άραγε όμως ο Δαβίδ να μπορεί να βγάλει τον δικό σου ήχο αν τον ακούσει; ;Dτον.... απαυτο μας να χτυπαμε κατω τετοιο ΗΧΟ δεν θα βγαλουμε ΠΟΤΕ,οποτε ματαιος κοπος,αν η ηλεκτρικη κιθαρα ηταν μονο το..παιξιμο και οι...νοτες καλυτερα να παιζαμε.... βιολι για να γλυτωναμε και το κουβαλημα...![]()
;D ;D ;D ;D.....
νομίζω πως έτσι είναι αλλά νομίζω επίσης ότι μάλλον έρχεται δεύτερος μετά τον Διπλάρα πό τα Μέγαρα.
....
ρε "κουφαλίτσα" χαρίλατρε τώρα γιατί την πέφτεις στον επιθεωρητή Βαρτάνη ;;; αυτό λέγεται απρόκλητη επίθεση. είσαι ασύμμετρη απειλή γι αυτόν και πρέπει να σε προσέχει.harilatron είπε:Ο μόνος άπιαστος ήχος σε αυτή την πλάση, είναι ο ήχος vartanis.
Φίλε studio54GR, φαντάζομαι να κατάλαβες οτι και εμείς έχουμε καταλάβει οτι η κοπελιά βρίσκεται σε live μόνη της. Ίσως για εμένα αν πάρουμε αυτή την εκτέλεση της δεν θα έπρεπε να είναι μόνη της στο Live. Σημασία δεν έχει τι τραγουδάς, αλλά πως το τραγουδάς. Ε το "πως" το δικό της δεν μου άρεσε. Τι να πω ρε παιδί μου, πολλά γεμίσματα. Ένα κομμάτι με τόσο ωραία μελωδία και το ξεπάτωσε στα γεμίσματα και (ίσως για να δείξει) τις ικανότητες της φωνής της.studio54GR είπε:Δεν ξέρω αν βλέπετε καλά αλλά η Melissa παίζει σε LIVE MONH της ένα τραγούδι που ακόμα και σε Studio λίγες θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν.....
Μετά έρχονται τα βαράει, τα είχε περίοδο και το της καήκαν τα γεμιστά γέμισε κοκα κλπ, γ@μ%$τα χροιά φωνής, σχεδόν αλάνθαστη σε δύσκολο τραγούδι, έξοχη παρουσία.
Καλύτερα να μην εξισώνουμε τις γραβάτες με τα σώβρακα παρακαλώ γιατί κάτι τέτοιο γίνεται αν συγκρίνουμε τη Janis Joplin με τη Melissa Etheridge (ή οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια, δεν είναι προσωπικό)... :-\studio54GR είπε:Φοβάμαι ότι για σένα μάλλον και η J.Joplin που το είχε κάνει μεγάλη επιτυχία.....υπερβολική θα είναι....
???studio54GR είπε:Όταν είσαι στους "καλούς" έχει μέγιστη σημασία το τί τραγουδάς αλλά και πως το τραγουδάς.
???Φοβάμαι ότι για σένα μάλλον και η J.Joplin που το είχε κάνει μεγάλη επιτυχία.....υπερβολική θα είναι....
+1Eπίσης, δεν κατάλαβα το διαχωρισμό περί "καλών".
Ναι ρε παιδί όμως το έκανε "γνωστό" επειδή είναι η "γνωστή" Janis Joplin, όχι επειδή το τραγούδησε όπως το τραγούδησε. Άλλωστε υπάρχουν πόσα άλλα τραγούδια που έχει τραγουδήσει η J. Joplin και δεν έχουν γίνει γνωστά.studio54GR είπε:Kι όμως το ίδιο τραγούδι σου δίνει την απάντηση.... η Janis Joplin ΔΕΝ το είπε πρώτη.... αλλά αυτή το έκανε πασίγνωστο όπως συμβαίνει συνήθως. σε τέτοιες περιπτώσεις.