Αγαπητέ antouan_z επειδή τυχαίνει να δουλεύω βιοποριστικά στα ΕΛΤΑ μήν τα φορτώνουμε όλα στο ταχυδρομείο και απλά θα ήθελα να σε ενημερώσω για να ξέρεις κάποια πράγματα.Αυτο φιλε μου μονο ο θεος ΕΛΤΑ το γνωριζει......!!!!!
Έχουν πάθει πανικό φοβούνται μήπως "σκάσει" τίποτα μέσα σε κανένα αεροπλάνο.Έτσι τα έχουν πολύ καιρό μέσα σε αποθήκες μπορεί και 4 μήνες ούτως ώστε να περάσει το χρονικό περιθώριο που νομίζουν ότι το πακέτο μπορει να ενεργοποιηθεί.[/.quote]
Σιγά να μη το πέρνουν και σπίτι για να είναι σίγουροι!
Επειδή τα τελωνεία δεν έχουν πολύ δουλειά στα δέματα απο Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί δεν υπάρχουν δασμοί κλπ ότι έρχεται απο Αμερική' date=' Αυστραλία και άλλες χώρες το "ξεσκίζουν" στην κυριολεξία.[/quote']
Τι ξεσκίζουν δηλαδή? Τα 6 ευρώ που χρεώνουν?
Έλεος ρε παιδιά! Τι αερολογίες είναι αυτές που λέτε?
Πριν ακολουθησω και εγω την προσφιλη ελληνικη συνηθεια να τα φορτωσω στα ελτα να πω πως απο τον ιουνιο εχω λαβει γυρω στα 20 δεματα απο Γερμανια, Γαλλια και Ιταλια. Τα 19 μου ηρθαν σε διαστημα απο μια εβδομαδα εως μεγιστο 2 εβδομαδες απο την αποστολη τους(το 1 χαθηκε αλλα ευτυχως ηταν μικρης αξιας)......Αυτο φιλε μου μονο ο θεος ΕΛΤΑ το γνωριζει......!!!!!
Αγαπητέ fleamail δεν μας είπες τι εκτελώνησες και πλήρωσες μόνο 6 ευρώ κανένα σετ χορδές μήπως? Για να μην λέμε αερολογίες αναλυσέ μας τα Τέλη εκτελωνισμού ,τους δασμούς, την διαφορά του ΦΠΑ, και το χαρτόσημο ΝΑΙ πληρώνεις και τέτοιο και εάν έχεις κρατήσει την διασάφηση(έτσι λέγεται το χαρτί που παίρνεις από το τελωνείο) μας διαφωτίζεις.Τι ξεσκίζουν δηλαδή? Τα 6 ευρώ που χρεώνουν?
Έλεος ρε παιδιά! Τι αερολογίες είναι αυτές που λέτε?
...(το 1 χαθηκε αλλα ευτυχως ηταν μικρης αξιας)...... Τωρα βεβαια αυτο που δεν ξερω ειναι ......πρεπει να ευχαριστησω τα ΕΛΤΑ η τα ιταλικα' date=' γερμανικα, γαλλικα ταχυδρομεια?????[/quote']
Ναι μπράβο να τους ευχαριστήσεις τους ανθρώπους που σου έχασαν το μικρής αξίας!!!! 8O
Και εάν χανόταν το μεγαλύτερης αξίας μήπως θα αποκτούσες και εσύ την "προσφιλή ελληνική συνήθεια"?
δεν κανω πλακα ουτε ψεμα ειναι για να υποστηριξω την θεση μου περι ΕΛΤΑ.........ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ και εχω μεινει αναυδος........:
Πηρα απο ebay Γερμανιας ενα μαγνητη και τον πληρωσα με paypal την Τριτη (12-9) το μεσημερι.......ο αποστολεας τον εστειλε Τριτη βραδυ.......
Σημερα (14-9) το πρωι φευγοντας για δουλεια το πακετο (που δεν ηταν express η οτιδηποτε αλλο......σταλθηκε σαν απλο γραμμα 4' date='50¤) ηταν στο γραμματοκιβωτιο μου....................Μιαμιση μερα δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε............. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O[/quote']
Περίμενε λίγο ακόμα και θα τα στέλνουν και με ...email.
Ή θα τα διακτινίζουν "Beam me up Scotty" :lol: :lol: :lol: