Devil's twist

mustafank

Μητσοτάκη κάθαρμα
Πόντοι
48
Εδώ και λίγο καιρό, έχω γράψει κάτι (χαβαλεδιάρικους) στίχους, τους οποίους θα ήθελα,κάποια να κάνω άζμα σε στυλ surf/twist.

Ως βασική μελωδία/μουσική μου βγήκε το παρακάτω. Σας παραθέτω μια πρόχειρη ηχογράφηση, για να μου πείτε μια γνώμη για τη σύνθεση και τον ήχο (και όχι τόσο για την εκτέλεση, γιατί έχει κάποια θεματάκια).

Αν καταφέρω και το ολοκληρώσω, μου απομένει να βρω έναν αυτοκαταστροφικό, παράφωνο δάνδη, να το τραγουδήσει.  ;D ;D ;D

Κάθε σχόλιον είναι ευπρόσδεκτον!

:)

surf2.mp3

Attachments

Ωραιος ηχος Τζονι δεν ξερω τι εχεις απο λογια και πως το στηνεις ,αλλα παιδεψε το ρε συ λιγο ακομα .

mustafank είπε:
Εδώ και λίγο καιρό, έχω γράψει κάτι (χαβαλεδιάρικους) στίχους, τους οποίους θα ήθελα,κάποια να κάνω άζμα σε στυλ surf/twist.

Ως βασική μελωδία/μουσική μου βγήκε το παρακάτω. Σας παραθέτω μια πρόχειρη ηχογράφηση, για να μου πείτε μια γνώμη για τη σύνθεση και τον ήχο (και όχι τόσο για την εκτέλεση, γιατί έχει κάποια θεματάκια).

Αν καταφέρω και το ολοκληρώσω, μου απομένει να βρω έναν αυτοκαταστροφικό, παράφωνο δάνδη, να το τραγουδήσει.  ;D ;D ;D

Κάθε σχόλιον είναι ευπρόσδεκτον!

εγω καλη τη βρισκω τη βαση του.

Johnny.T είπε:
   Ωραιος ηχος Τζονι δεν ξερω τι εχεις απο λογια και πως το στηνεις ,αλλα παιδεψε το ρε συ λιγο ακομα .
τενκ γιου, μαν. Το παιδεύω από χθες το απόγευμα και αυτό ήταν το καλύτερο take,  που έγραψα. Θέλει πολύ δουλειά, ακόμη, ειδικά, όταν θα πρέπει να μπουν και τα λόγια.

εγω καλη τη βρισκω τη βαση του.
σε ευχαριστώ, Μοναδικέ!

Μια και ειναι τραγουδι,θελει νομιζω τη φωνη για να παρει κανεις καλυτερη γευση.

Τα ριφφς ομως ειναι καλα,ωραιος και ο ηχος της κιθαρας.

Ολοκληρωσε το με τις παραφωνες φωνες του ;D να γουσταρουμε.

Like λαίμαι άσε που με θυμίζει και Β52, που γουστέρνω πουλί.

Καλά σε λέει αυτός που ξέρει που μένουμε, βάλε εσύ τη παράφωνη φωνή σου να δεις πως πατάει με φωνητικά το άσθμα και μετά θα έρθουν βροχή οι προτάσεις από τραγουδιάριδες λαίμαι  ;D

samy paraga είπε:
Like λαίμαι άσε που με θυμίζει και Β52, που γουστέρνω πουλί.
Παρομοίως!

geodimitri, gvour, Samy & Nestora, ευχαριστώ για το χρόνο και τα σχόλιά σας!

Μετά από λαϊκή απαίτηση, ανεβάζω το άσθμα, με οδηγό (γαϊδουρο)φωνής.

Οι στίχοι πάνε ως εξής:

Devil's Twist

---------------

Come on, now, darlin', set our bodies in motion

Come on, now, sugar, let's get lost in emotion

Come on, now, baby, and shake your pretty hips

'Cause all I wanna do, is to do the Devil's Twist

Devil' Twist, dancin' in the moonlight

Devil's Twist, fell in love at first sight

Devil's Twist, bleeding on the dancefloor

Devil's Twist, sacrifice our souls

Come on, honeybunny, shake your little pelvis

Pretend you're Merilyn and I'm Elvis

Do the Devil's Twist, I know you want more

We, only, live once, let's make it hardcore

https://app.box.com/s/lf7uzci5lvg5lakpt7lwc16gadwxbbey

(δε φταίω εγώ...πηγαίνατε γυρεύοντας...  :P )

ΡΕ Γιαννη πλακα μας κανεις ,surf με gothic φωνητικα ?Δεν βγαινει ακρη με τους στιχους και την φωνη ,δεν καταλαβα λεξη.Οντως θελει ενα καλυτερο λαρυγγι.Βαλε και καμια γεφυρα μεσα ,κατι να το σπαει ενα σημειο πχ με τρεμολα ,λιγο βαβουρα .

Johnny.T είπε:
ΡΕ Γιαννη πλακα μας κανεις ,surf με gothic φωνητικα ?Δεν βγαινει ακρη με τους στιχους και την φωνη ,δεν καταλαβα λεξη.Οντως θελει ενα καλυτερο λαρυγγι.
  Όπως το περίμενα, προσπαθώντας να καλύψω τις κραυγές μου, το παράκανα με τα εφέ  :P Είμαι ο ορισμός της παραφωνίας, τί να κάνω ο καψερός;;  ;D ;D ;D

Πάντως, επειδή η φωνή προστέθηκε ως οδηγός, αυτά είναι τα σημεία, που "πατάνε" τα λόγια, οπότε, αν θέλει κάποιος, ας μου πει, να του στείλω το track,για να δοκιμάσει, ελεύθερα.

Βαλε και καμια γεφυρα μεσα ,κατι να το σπαει ενα σημειο πχ με τρεμολα ,λιγο βαβουρα .
Το είχα κατά νου αυτό. Αν μου βγει κάτι, θα προσπαθήσω να το προσθέσω.

To κατεβασα στο στουντιο,αλλα δεν εχω καθολου χρονο παλι .Ειμαι καθε μερα προβα και μελετη κανει και κρυο κατω.Αν φαω κανα φλας καμια μερα ,μπορει να το φτιαξω ,γιατι εχω κανα δυο ιδεες.Αλλα δεν υποσχομαι τιποτα.Παντως το βρηκα που παει.

Johnny.T είπε:
To κατεβασα στο στουντιο,αλλα δεν εχω καθολου χρονο παλι .Ειμαι καθε μερα προβα και μελετη κανει και κρυο κατω.Αν φαω κανα φλας καμια μερα ,μπορει να το φτιαξω ,γιατι εχω κανα δυο ιδεες.Αλλα δεν υποσχομαι τιποτα.Παντως το βρηκα που παει.
Κάνε ό,τι σου βγει, μαν (και όποτε/αν βρεις χρόνο).

Ποστάρω και το λινκ, με σκέτη μουσική

https://app.box.com/s/ys64roszu1qdpor25aw3hwfr9kxc1r2j

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back