- Πόντοι
- 18
εχοντας στη κατοχη μου προσφατα αυτους τους 2 ενισχυτες και τρομερα εντυπωσιασμενος απο τον excelsior fsr ειδικα και με βαση την τιμη του(αν δεν μου ελεγαν τιμουλα θα τον κοστολογουσα πολυ περισσοτερο απο πολλους αλλους)
εκανα λοιπον ενα πειραμα με τον deluxe reverb και τον συνεδεσα στο μεγαφωνο με καμπινα του excelsior....πραγματικα αλλος ενισχυτης,,,
γενικα με το μαμα καμπινα-μεγαφωνο ο ηχος του deluxe απλωνει στον χωρο....
ομως με του excelsior ο ηχος γινεται πιο punchy,ξυριζει λιγοτερο ,και νιωθεια να παλλεται και φερνει πολυ περισσοτερο σε αυτο που εψαχνα να ερχεται λιγο σε srv σε μετριες εντασεις,,,
και με την σειρα του ο excelsior ακουγοταν αναιμικος στην καμπινα του deluxe..
αρα συμπερασμα την δουλεια την κανει η καμπινα η το μεγαφωνο
ειναι λοιπον το 15αρι που κανει ολη την δουλεια?
η η κατακευη της καμπινας?
την ιδια αισθηση μου εδινε και ο hot rod deluxe οταν επαιζα ο οποιος κι αυτος φοραγε 12αρι και οχι 15αρι...αρα θα παιζει ρολο και η κατασκευη της καμπινας...ισως και το σχημα?(excelsior,hot rod deluxe τετραγωνες,deluxe reverb παραλληλογραμμη)
τα ρωταω αυτα γιατι δεν ξερω τι ν αλλαξω στο deluxe...μεγαφωνο μονο?η και καμια εξωτερικη καμπινα?
εκανα λοιπον ενα πειραμα με τον deluxe reverb και τον συνεδεσα στο μεγαφωνο με καμπινα του excelsior....πραγματικα αλλος ενισχυτης,,,
γενικα με το μαμα καμπινα-μεγαφωνο ο ηχος του deluxe απλωνει στον χωρο....
ομως με του excelsior ο ηχος γινεται πιο punchy,ξυριζει λιγοτερο ,και νιωθεια να παλλεται και φερνει πολυ περισσοτερο σε αυτο που εψαχνα να ερχεται λιγο σε srv σε μετριες εντασεις,,,
και με την σειρα του ο excelsior ακουγοταν αναιμικος στην καμπινα του deluxe..
αρα συμπερασμα την δουλεια την κανει η καμπινα η το μεγαφωνο
ειναι λοιπον το 15αρι που κανει ολη την δουλεια?
η η κατακευη της καμπινας?
την ιδια αισθηση μου εδινε και ο hot rod deluxe οταν επαιζα ο οποιος κι αυτος φοραγε 12αρι και οχι 15αρι...αρα θα παιζει ρολο και η κατασκευη της καμπινας...ισως και το σχημα?(excelsior,hot rod deluxe τετραγωνες,deluxe reverb παραλληλογραμμη)
τα ρωταω αυτα γιατι δεν ξερω τι ν αλλαξω στο deluxe...μεγαφωνο μονο?η και καμια εξωτερικη καμπινα?