• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Delta Satch Boogie

Ντάξ δίκε μου δεν παίζει να είναι σπίτι.Εκτός άν το σπίτι σου είναι το στούντιο σου.Απο παραγωγή πάντως είναι γειά σας!!!

Απο boogie πάλι κομπλέ είναι αλλά δεν είμαι ο ειδικός στο είδος.

Όλα λάιβ είναι ε?Μην μας πείς οτι τπτ τύμπανα είναι ποντικάκι θα πάθω καρδιακό επι τόπου.

trigga είπε:
Ντάξ δίκε μου δεν παίζει να είναι σπίτι.Εκτός άν το σπίτι σου είναι το στούντιο σου.Απο παραγωγή πάντως είναι γειά σας!!!

Απο boogie πάλι κομπλέ είναι αλλά δεν είμαι ο ειδικός στο είδος.

Όλα λάιβ είναι ε?Μην μας πείς οτι τπτ τύμπανα είναι ποντικάκι θα πάθω καρδιακό επι τόπου.
Ολα live ειναι, υσηχασε 8)

Οι κιθαρες ειναι μονο Home Rec. ;)

Ουπς κατσε να πιασω τα ακουστικα..μου επεσαν.. :)

Γουσταρω με χιλια!! "old school shreding" σε ολο του το μεγαλειο (στα'χω ξαναπει)

Προσεξα οτι παιζεις ενα whammy harmonic squell(προς το τελος) με Whammy pedal,παροτι τα χρησιμοποιουν παρα πολλοι δεν μου αρεσει καθολου ο ηχος που παραγει.(Επρεπε να βρω και εγω να πω μια κακια,ενα κατιτις τελος παντων!! ;D)

"80s RULZ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πολυ καλο μαν  :o

πες μας λιγο τις εξοπλισμο χρησιμοποιησες για την ηχογραφιση

μην μας αφηνεις ετσι ξεκρεμαστους...  :P

too much shred for my taste αλλα..........πααααρα πολυ καλο!!!  :)

;D ;D ;D ;D ;D

Όπως θα λέγανε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι:FUCKING "A"

:D

Σφιχτοδεμένο το rythm section,φοβερός ήχος στα drums! και στο μπάσο(η προσωπική μου αδυναμία)!!!!!!

Bravo

Παλι καλα που δεν εγραψες και ...."βαζω και

ενα δικο μου κομματακι , πεστε μου , σας

αρεσει ??  εχω μελλον ?? "  :o

Μας δουλευεις ,ετσι delta ?   :D

ΥΓ  ποσο ειπες οτι παιρνεις την ωρα στα μαθηματα ?

σωστός ο delta ... nice player !!!  (θα μου άρεσε στο θέμα λίγο λιγότερο  gain )  κατα τα αλα άψογο.     

παρα πολυ καλο, μπραβο! γνησιο κιθαριστικο ταλεντo! Επίσης, πολυ πιστό στο αυθεντικό!!

δεν ειναι το αυθενικο και μας δουλευεις ε?  :D

οσο για τα backing track, μυρίζομαι jam with joe satriani, right?

haryy είπε:
Super, αν και είσαι λίγο..πολυλογάς. :-*
Θα συμφωνήσω. Όχι ότι δεν γαμάει, αλλά αυτό είναι κάτι που είναι μεν "θεαματικό", αλλά έχω καταλήξει ότι δεν μ' αρέσει.(Προσπαθώ κι εγώ να το κόψω... ;D)

Κατά τα άλλα, Μεγάλε, είσαι πρώτος!!!

kultura είπε:
Super, αν και είσαι λίγο..πολυλογάς. :-*
Θα συμφωνήσω. Όχι ότι δεν ****, αλλά αυτό είναι κάτι που είναι μεν "θεαματικό", αλλά έχω καταλήξει ότι δεν μ' αρέσει.(Προσπαθώ κι εγώ να το κόψω... ;D)

Κατά τα άλλα, Μεγάλε, είσαι πρώτος!!!
παιδια με τα συμπαθειο δηλαδη... αλλά δεν καταλαβα το εξης:

ποιος ειναι ο πολυλογας, ο delta ή ο satriani?

για μενα παντως, οποιος παιζει νοτα προς νοτα τετοια πραγματα, εχει τον κιθαριστικο -τουλαχιστον- σεβασμο μου.

Ο Satriani είναι πολυλογάς. Απλώς, από τη στιγμή που ο Delta παίζει ένα κομμάτι του, γίνεται και αυτός πολυλογάς. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να παίζονται τα κομμάτια νότα - νότα. Εκλίπει η δημιουργικότητα με αυτόν τον τρόπο...

Απλώς, σε κομμάτια σαν αυτά, "επιβάλλεται" κατά κάποιον τρόπο... :P

Είναι σαν σεμινάρια αυτά τα κομμάτια, πράγμα που προσωπικά δεν μου αρέσει και τόσο...

Τον Satriani τον παραδέχομαι, γιατί ξεφεύγει λίγο από το τριπάκι "παίζω πάντα τα κομμάτια νότα προς νότα"...

Και για να επανέλθω, ο Delta έχει παίξει το κομμάτι πολύ πιστά και τον παραδέχομαι, μόνο που γενικότερα μάλλον διαφωνώ με τη λογική αυτή...

Τέλοςςςς.... ;D ;D ;D

Edit: Ξέχασα να βάλω κάνα παπάκι, τίποτα τέτοιο στη λεξούλα την πιπεράτη, και το κάνανε αστερίσκους... ΟΚ, άλλη φορά θα προσέχω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σπύρο μ'αρέσεις  8)

Και η όλη δουλειά πίσω απ'την lead κιθάρα είναι τέλεια!

Trending...

Νέα θέματα

Back