Defision - War of the Gods (Live performance - Amon Amarth Cover)

Stratos VR

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Πριν λίγες μέρες μαζέψαμε στο στούντιο μας μερικές κάμερες, είπαμε να γράψουμε κάτι και ιδού το αποτέλεσμα!

Ελπίζω να σας αρέσει και όπως πάντα περιμένουμε σχόλια προτάσεις και συμβουλές!

Κάτι θα πρέπει να κάνετε με τον ήχο παιδιά...δεν ξέρω εάν ηχογραφήσατε με τα μικρόφωνα των καμερών πάντως ακόύγεται μόνο μια βαβούρα δεν ξεχωρίζει τι παίζουν τα όργανα...

Προσπαθήστε να παίρνει η κάμερα την εικόνα αλλά τα όργανα να ηχογραφούνται από κονσόλα... :)

geodimitri είπε:
Κάτι θα πρέπει να κάνετε με τον ήχο παιδιά...δεν ξέρω εάν ηχογραφήσατε με τα μικρόφωνα των καμερών πάντως ακόύγεται μόνο μια βαβούρα δεν ξεχωρίζει τι παίζουν τα όργανα...

Προσπαθήστε να παίρνει η κάμερα την εικόνα αλλά τα όργανα να ηχογραφούνται από κονσόλα... :)
Ισχύει ότι ο ήχος δεν είναι "στουντιακός" μιας και είναι από την κάμερα. Δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να γράψουμε την πρόβα από την κονσόλα (άτιμα τύμπανα γαρ  :P ), οπότε είπαμε να to δοκιμάσουμε έτσι μιας και ουσιαστικά πρόκειται απλά για ηχογράφηση πρόβας, για να έχει και το "live feeling"! Thakns for listening  :)

geodimitri είπε:
Έχω ένσταση με το στίχο.  O0

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα