• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Deep Purple Live 2009

r2d2

Μέλος
Πόντοι
38
DEEP PURPLE

22/07/2009

TERRA VIBE PARK - VIBE STAGE, ΑΘΗΝΑ

23/07/2009

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Deep Purple:

Ian Gillan - Vocals

Roger Glover - Bass

Ian Paice - Drums

Steve Morse - Guitar

Don Airey - Keyboards

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

Τιμές Εισιτηρίων:

Η τιμή του εισιτηρίου για τους πρώτους 2000 που θα σπεύσουν να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους ανά πόλη (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) θα είναι 40 euro.

Μετά την εξάντληση των πρώτων 2.000 ειστηρίων σε κάθε πόλη, η προπώληση θα συνεχιστεί με τιμή εισιτηρίου 45 euro

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House:

Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366

Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00

Σάββατο: 10:30-16:00

Online Sales: www.ticketpro.gr

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.myspace.com/deeppurple

http://www.deep-purple.com/

www.didimusic.gr

"HISTORY, HITS & HIGHLIGHTS"… & DEEP PURPLE!!!

Λίγο πριν την εμφάνιση των Deep Purple στην Ελλάδα, οι fans του θρυλικού συγκροτήματος μπορούν να πάρουν μια γεύση από αυτό που θα ζήσουν από κοντά στις 22 & 23 Ιουλίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσα από το νέο DVD που κυκλοφόρησε ήδη με τα highlights του μεγάλου Βρετανικού συγκροτήματος!!

Με στιγμές από τις πρώτες μέρες όταν ξεκινούσαν τη μουσική τους στην Αγγλία, το διπλό DVD, "History, Hits & Highlights", περιέχει σπάνιο και ακυκλοφόρητο μέχρι τώρα υλικό: συνεντεύξεις, live αλλά και τηλεοπτικές εμφανίσεις του γκρουπ από το 1968 μέχρι το 1976!

Στο πρώτο DVD οι φαν μπορούν να βρουν εκτελέσεις των κλασικών κομματιών “Smoke on the Water”, “Speed King” και “Black Night”, ενώ στο δεύτερο πλούσιες και αποκλειστικές φωτογραφίες… λίγο πριν το παρελθόν συναντήσει το παρόν στις δύο μοναδικές τους συναυλίες στην Ελλάδα!

r2d2 είπε:
Deep Purple:

Ian Gillan - Vocals

Roger Glover - Bass

Ian Paice - Drums

Steve Morse - Guitar

Don Airey - Keyboards
Από το αρχικό σχήμα είναι οι:

Ian Gillan - Vocals

Roger Glover - Bass

Ian Paice - Drums

Είμαι απολύτως βέβαιος πως δεν κάνω λάθος!!!

Αν και με τον Ian Gillan οι Deep Purple είναι αυτοί που μας πωρώνουν

πριν το '70 η πεντάδα είχε ως εξής:

Rod Evans - Vocals

Nick Simper - Bass

Ian Paice - Drums

Ritchie Blackmore - Guitar

Jon Lord - Keyboards

Yameth, σου αφιερώνω το Mandrake root από τον πρώτο τους δίσκο το

Shades of Deep Purple...

Αν πιεις και κάνα-δυό "υποβρύχια" -όχι με βανίλια- πριν το ακούσεις

θα μπεις στο πνεύμα μου ΑΜΕΣΩΣ :o και ίσως την ακούσεις!  ;)

Ballbreaker είπε:
Rod Evans - Vocals

Nick Simper - Bass

Ian Paice - Drums

Ritchie Blackmore - Guitar

Jon Lord - Keyboards
Φίλε μου, απάντησε ειλικρινά, τι ποσοστό των φίλων των Purple πιστεύεις ότι δίνει μια τσακιστή δεκάρα για την συμμετοχή των πρώτων δύο?  ;) Εκτός από 2-3 επίδοξους ροκ μουσικολόγους, κανείς.

Με αυτή τη λογική, πάμπολα από τα γνωστότερα group ξεκίνησαν με διαφορετική σύνθεση στον πρώτο ή τους δύο πρώτους δίσκους τους. Αυτό που μένει στην Ιστορία είναι το πιο πετυχημένο μουσικά και εμπορικά σχήμα.

Και, εξάλλου, τόσο ο Morse όσο και ο Airey είναι πλέον τόσα χρόνια με τους DP που μάλλον είναι οξύμωρο να τους θεωρούμε εμβόλιμα μέλη.

The Genius Loci είπε:
Φίλε μου, απάντησε ειλικρινά, τι ποσοστό των φίλων των Purple πιστεύεις ότι δίνει μια τσακιστή δεκάρα για την συμμετοχή των πρώτων δύο?  ;) Εκτός από 2-3 επίδοξους ροκ μουσικολόγους, κανείς.

Με αυτή τη λογική, πάμπολα από τα γνωστότερα group ξεκίνησαν με διαφορετική σύνθεση στον πρώτο ή τους δύο πρώτους δίσκους τους. Αυτό που μένει στην Ιστορία είναι το πιο πετυχημένο μουσικά και εμπορικά σχήμα.

Και, εξάλλου, τόσο ο Morse όσο και ο Airey είναι πλέον τόσα χρόνια με τους DP που μάλλον είναι οξύμωρο να τους θεωρούμε εμβόλιμα μέλη.
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω τί απέγιναν...

Σαφέστατα οι DP απογειώθηκαν μετά απ' αυτούς και θα βλακεία -αν όχι ύβρις- να μιλήσω για "εμβόλιμα" μέλη...

Απλά όταν είπα...

Είναι ιδέα μου ή μόνο ο Ian Paice έχει απομείνει από το αρχικό σχήμα;
...δε φαντάστηκα ότι θα άρχιζα "πόλεμο"!!!

Πόσοι θα πάμε; Εγώ έφυγα ήδη με το χαρτί στο χέρι

(Πώς πάμε Terra Vibe αλήθεια; Οι μη εποχούμενοι)

Mεσα με τρελα.........αν και φοβαμαι οτι ο  GILLAN  θα ειναι τραγωδια.......αλλα ειναι να μην πας με  MORSE  μεσα? ::)

απο τα πολύ αγαπημένα μου ροκ συγκροτήματα!

πάντως ξενερώνω που δε θα είναι ο γερόλυκος ο Jon Lord...

τουλάχιστον θα αποζημιώσει ο Paice, απο τους καλύτερους ντράμμερ στο είδος

Ballbreaker είπε:
Είναι ιδέα μου ή μόνο ο Ian Paice έχει απομείνει από το αρχικό σχήμα;  :(
Απο το Mark I ναι, μονο ο Paicey

Μερικοι παντως πορωνομαστε με την Mark III περιοδο με Coverdale και Hughes (αλλα ΚΑΙ Blackmore)

Καλησπέρα!

Σιτς 15 Απριλίου είχε εμφανιστεί μαζί με τους Purple ο "Χοντρούλης" (βλ. Malmsteen). Δεν θα ήταν ωραίο να τον δούμε και εδω ως υποκατάστατο Blackmore? Έτσι για αλλαγή...

Δε λέω βέβαια, θεός ο Morse, αλλά δεν το 'χει το Blackmore'ιστικο, ενω ο "χοντρούλης" θα το γεμίσει και το stage!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

The Genius Loci είπε:
ΕΓΩ

η ΜΚ1 ειναι η αγαπημενη μου με διαφορα κιολας κ μετα η ΜΚ3 (hughes ρε νουνια)

οσο για την ΜΚ2 ειναι αυτη που τους εκανε γνωστους αλλα πλεον με πιανει χασμουριτο!

πλεον αυτο που θα πατε κ θα δειτε στο Live ειναι ενα coverband των Deep Purple γιατι απλα Deep Purple χωρις LORD k BLACKMORE ειναι σαν γλυκο χωρις ζαχαρη!

η αφωνη κολογρια παντως εχει σταματησει να τραγουδαει απο το 70(για μενα ποτε δεν τραγουδησε αλλα τεσπα) οποτε παντε να θαυμασετε ενα κιθαριστα

Πάμε να τους δούμε κι αυτούς...αφού διακοπές δε θα πάμε ας δούμε τουλάχιστον κανα live  :D

bluezlick είπε:
οποτε παντε να θαυμασετε ενα κιθαριστα
εγω αυτο θα κανω γιατι ξερω τι θα γινει με τον GILLAN και ειδικα σε αυτη την ηλικια(κατι παρομοιο που ειδα και στους whitesnake  περυσι) ενα ζορισμα και μονο αλλα χαλαλι.....δεν βαριεσαι ::)

ignantios είπε:
εγω αυτο θα κανω γιατι ξερω τι θα γινει με τον GILLAN και ειδικα σε αυτη την ηλικια(κατι παρομοιο που ειδα και στους whitesnake  περυσι) ενα ζορισμα και μονο αλλα χαλαλι.....δεν βαριεσαι ::)
Τι να πούνε και οι AC/DC που η φωνή παίζει σε υπερηχητικές οκτάβες μονίμως...

gillan ειναι αυτός μια χαρα θα τα πάει 8)

Mια χαρα θα ειναι, ποσοι δηλαδη ειναι σε καλυτερη φορμα στην ηλικια τους?

Τα λεμε Σαλονικ λοιπον :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back