Dark Memories (sad and romantic piano improvisation)

tritonas00

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Χαιρετε !  ;D

Ενας αυτοσχεδιασμος στο πιανο σε σκοτεινα αλλα και ρομαντικα μονοπατια

Πειτε μου την γνωμη σας :)

Εξαιρετικο.
okay.gif

Ειδα και μερικα ακομα βιντεο που εχεις ανεβασει. Ολα Super.

Απ'την αλλη γραφεις οτι "...i dont know how to read or write notes, i just play what my heart tells me..."

Πως εμαθες να παιζεις ετσι πιανο? Πες μας μερικες λεπτομερειες για σενα.

Άψογο(ς). Μην αφήσεις το ταλέντο σου να πάει χαμένο.

Πόσο καιρό παίζεις;

Φανταστικό παίξιμο  :o, από τα καλύτερα που έχω ακούσει στο νόιζ  ;)

hyperpanos είπε:
Φανταστικό παίξιμο  :o, από τα καλύτερα που έχω ακούσει στο νόιζ  ;)
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Πάνο. Μπράβο σου!  :)

infectme247 είπε:
Μην αφήσεις το ταλέντο σου να πάει χαμένο.
+1.

Και αν είσαι αυτοδίδακτος, μιλάμε για τόνους τελέντου.

Χαιρομαι που σας αρεσε παιδια !  :)

Waterfall-K είπε:
Απ'την αλλη γραφεις οτι "...i dont know how to read or write notes, i just play what my heart tells me..."

Πως εμαθες να παιζεις ετσι πιανο? Πες μας μερικες λεπτομερειες για σενα.
Εκανα ωδειο πριν χρονια, αλλα το να παιζω πιανο απο παρτιτουρα ηταν το χειροτερο μου  ;D , ποτε δεν το ειχα με τα θεωρητικα και ποσο μαλλον τωρα που εχουν περασει χρονια απο τοτε.

Θυμαμαι αμετρητους τσακωμους με την δασκαλα του πιανου μου, αλλα στο τελος τα απομνημονευα και τα επαιζα σωστα. Αν με ρωταγες σε ποιο σημειο στην παρτιτουρα ειμαι δεν ηξερα  ;D

Απο πολυ μικρο με θυμαμαι να παιζω με το αυτι, ακουγα κατι - το επαιζα και ετσι δουλευω και τωρα. Η οποια τεχνικη ηρθε με τον καιρο, μονης της.

Αυτα  :)

tritonas00 είπε:
Απο πολυ μικρο με θυμαμαι να παιζω με το αυτι, ακουγα κατι - το επαιζα και ετσι δουλευω και τωρα.
Εδω μαλλον εχουμε την περιπτωση ενος νεου Παπαθανασιου. ;D Ελπιζω και σου ευχομαι να κανεις αναλογη καριερα. ;)

tritonas00 είπε:
Θυμαμαι αμετρητους τσακωμους με την δασκαλα του πιανου μου, αλλα στο τελος τα απομνημονευα και τα επαιζα σωστα. Αν με ρωταγες σε ποιο σημειο στην παρτιτουρα ειμαι δεν ηξερα  ;D

Απο πολυ μικρο με θυμαμαι να παιζω με το αυτι, ακουγα κατι - το επαιζα και ετσι δουλευω και τωρα. Η οποια τεχνικη ηρθε με τον καιρο, μονης της.

Αυτα  :)
ΦΑ ΝΤΑ ΣΤΙ ΚΟΣ !!!

Που ησουνα κρυμμενος φιλε μου;

Σου αξιζει και ΠΡΕΠΕΙ να βγεις στην επιφανεια !

Έπαιζα ένα online game εδώ και μια ώρα και είχα το τραγούδι σου στο repeat,δε λέω τίποτα άλλο.Ήταν μαγικό,από τις καλύτερες συνθέσεις που έχω ακούσει στο noiz,για να μην πω η καλύτερη και φανώ υπερβολικός.  ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back