Danelectro wild thing & 56

ΠΑΟΚιτο είπε:
Έχω ακούσει πως ξεκουρδίζονται εύκολα  :(
Όχι αν τις σετάρεις καλά!! (δε  βλάπτει βέβαια να βάλεις και ένα σοβαρο σετ κλειδιά- το nut δεν είναι κακό- η ταστοδουλειά στη δικιά μου ήταν αξιοπρεπέστατη)

(Άσχετο) είναι καταπληκτικές για slide!!

DC59O-PSY.jpg

ΑΥΤΟ είναι το μωρο!!!!

Στην 59 που ειχα, εβγαζα εναν ηχο στην μεσαια θέση απλά απαιχτο!!!

DSCN11191.jpg

yannis37 είπε:
Στην 59 που ειχα, εβγαζα εναν ηχο στην μεσαια θέση απλά απαιχτο!!!
Και γω αυτή έχω και τολμώ να πω ότι και ακουστικά έχει *αμάτο ήχο (το αλουμίνιο στη γεφυρα και στο νατ είναι ? το κουφιο σώμα? δεν ξέρω ! Πάντως μ' αρέσει unplugged)

η δευτερη βασικη μου κιθαρα ειναι μια danelectro.

ειναι οργανο με πολυ ιδιαιτερο ηχο ο οποιος με ξετρελενει

δυστηχος ομως για να "παιξουν" οπως θελω εγω θελουν ταστα και κλειδια

εγω την δικια μου την εχω κανει διαφορες πατντες κατα καιρους αλλο η τελυταια θα ειναι και η μονιμη

Danelectro_P90_m.jpg

ΠΑΟΚιτο είπε:
Έχω ακούσει πως ξεκουρδίζονται εύκολα  :(
Δεν υπαρχουν μαρκες κιθαρων που ξεκουρδιζουν ευκολα,αντιθετα υπαρχουν ΑΣΧΕΤΟΙ που ισχυριζονται κατι το τοσο εξωφρενικο και μπερδευουν τον κοσμο...

Superfunk είπε:
Δεν υπαρχουν μαρκες κιθαρων που ξεκουρδιζουν ευκολα,αντιθετα υπαρχουν ΑΣΧΕΤΟΙ που ισχυριζονται κατι το τοσο εξωφρενικο και μπερδευουν τον κοσμο...
...ορεξάτος ήρθες...που ήσουν?

Ρε φίλε φαίνονται ωραίες κι έχουν αυτόν τον ήχο βγαλμένο από τη χρυσή εποχή της ψυχεδέλειας. Εγώ δεν έχω καταλάβει αν το υλικό κατασκευής τους είναι πεπιεσμένο χαρτόνι βασικά. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες?  ;D

Superfunk είπε:
Στον πολιτισμο.... ;D
Άσε ρε....στην ομιλία του Καστανίδη είχες πάει ;D ;D

nkraounakis είπε:
Ρε φίλε φαίνονται ωραίες κι έχουν αυτόν τον ήχο βγαλμένο από τη χρυσή εποχή της ψυχεδέλειας. Εγώ δεν έχω καταλάβει αν το υλικό κατασκευής τους είναι πεπιεσμένο χαρτόνι βασικά. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες?  ;D

google "masonite"

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back