• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Cynic live @ An Club - 5 Ιουλίου (μαζί με Sadist & Rex Mundi)

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
Cynic_greece.jpg

Ποιοι ακόμα θα τους τιμήσουν από 'δω μέσα; Κατά 90% θα σκάσω με δυο φιλαράκια.

Ενημερώστε να βρεθούμε ;)

υγ: Cynic Ιούλιο....FNM τον Αύγουστο......Μια χαρά... 8)

Toυς είχα δει και πέρισυ... δεν ξέρω αν θα πάω τώρα όμως.. Θα δείξει από την όρεξη :P

ΘΕΟΙ όμως!

Μη χάσετε αυτό το live παιδιά...

Εγώ δυστυχώς Τάκη δεν θα είμαι ακόμα πατρίδα.. :-\

Να πάτε όμως μάγκες,.

Εννοείται.....

θα γίνει και photo-report ελπίζουμε...8)

chembeast, μιλάμε μέσω πμ όταν σιγουρέψει το πράμα.....;)

Λίιιγο πιο πάνω. Παραμονή του live γαρ. ;) :)

Τα λέμε αύριο στο An με όσους πιστούς προσέλθουν.... :)

ειμαι απο σημερα αθηνα και προμηθευτικα το πρωι εισητηριο για την συναυλια.

ρε σε μια ωρα φευγω απο αθηνα και ετσι και αλλιως θα τους χασω ρε πληζ βγαλτε πολλες φωτογραφιες

Ωραίο λάιβ γενικά από μια απολαυστική μπάντα. Τίμησαν φυσικά και τα δυο τους album, με το Traced in Air να το παίζουν όλο (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά δε νομίζω να παρέλειψαν κάποιο κομμάτι).

Ο ήχος, όσο βρισκόμασταν απ' τα αριστερά της σκηνής, μας τα χάλασε αρκετά, αφού κιθάρες και φωνές προσπαθούσες να τις ακούσεις. Στη συνέχεια έφτιαξε κάπως, αλλά γενικά ο ήχος ήταν μέτριος προς κακός.

Εμείς κι εμείς στο An, κάτι αναμενόμενο αφού η ημερομηνία ήταν λίγο άκυρη εδώ που τα λέμε. Παρόλ' αυτά δε μας χάλασε, αφού η ατμόσφαιρα ήταν παρεΐστικη και μπορέσαμε να δούμε τη μπάντα με την άνεσή μας και να απολαύσουμε (όσο γινόταν) την απίστευτη μουσική τους.

Απ' τα support είδα μόνο τους Ιταλούς Sadist (δεν έμαθα αν βγήκαν οι άλλοι καν), οι οποίοι είχαν πολλά στοιχεία που προσωπικά μου άρεσαν. Έφερναν και λίγο στους Cynic του Focus, αλλά φυσικά σε πιο death καταστάσεις. :P Το είδος τους πάντως είναι death/prog ακούγοντας κάποια κομμάτια τους πιο προσεκτικά στο myspace.

Έχω κάποιες φωτό που, όπως θα δείτε, είναι από διάφορα σημεία.

sadistAn.jpg

cynic01.jpg

cynic02.jpg

cynic03.jpg

Ω ναι! RESPECT! Τυχεροί όσοι πήγαν... :-[

Τάκη από εκεί άκουγες; :o :o

μόνη μου παρηγοριά είναι, ότι το ίδιο βράδυ είδα ANEKDOTEN και PINEAPPLE THIEF στην Πάρμα.. 8)

FatalV είπε:
Ω ναι! RESPECT! Τυχεροί όσοι πήγαν... :-[

Τάκη από εκεί άκουγες; :o :o
Ναι, εκεί ήμασταν και ακούγαμε μια χαρά, αλλά κυρίως οι κιθάρες ήταν ψιλο θαμμένες.

Καλά, αυτός ο Reinert....εξωγήινος....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ντράμερ!!

σε κάποια φάση είχε πάει απ' τη δεξιά πλευρά ο ντράμερ των Sadist (επίσης πολύ καλός) και τον τράβαγε βίντεο με το κινητό... :) 8)

Όλοι τους πάντως εξαιρετικοί μουσικοί και πολύ καλά άτομα.

μόνη μου παρηγοριά είναι, ότι το ίδιο βράδυ είδα ANEKDOTEN και PINEAPPLE THIEF στην Πάρμα.. 8)
σα να λέμε τίποτα......ρε ουστ που το παίζεις παραπονεμένος..... 8) :D :D

φιλε ευχαριστω για τις φωτο γιατι η καμερα της κοπελας μου ηταν αφορτιστη και τραβηξα λιγες και μερικα βιντεο μονο.πραγματι οι sadist στα live τους σκιζουν και τους απολαυσα στο επακρο μιας και γνωριζω ολη την δισκογραφια τους.οποιος ενδιαφερεται ας ακουσει το τελευταιο ομωνυμο album τους.ο drummer ηταν πραγματι η εκπληξη.

για τους cynic τωρα τι να πω.απιστευτοι παικτες ολοι.αυτος ο reinert,τον απολαυσα δεοντως ειδικα οταν χανομουν στα γυρισματα του και επρεπε να τελειωσει το μετρο καθε φορα για να καταλαβω τι επαιξε.

ο ηχος μετριος.προσπαθουσα να ξεχωρισω κιθαρες,ειδικα στους sadist αλλα τιποτα.στους cynic μια τριχα καλυτερα αλλα τι ηταν αυτο να κρεμασουν τα πανο τους μπροστα απο τους ενισχυτες δεν θα το καταλαβω.τελος πρεπει να κανω και μια αναφορα - μνεια στη σαουνα που ονομαζεται AN club.AN εκανα γυμναστικη 2 μερες συνεχομενα λιγοτερο θα ιδρωνα.

παντως φταιω εγω που δεν χορτασα καμμια μπαντα και θελω να τους ξαναδω;

kammenos62 είπε:
παντως φταιω εγω που δεν χορτασα καμμια μπαντα και θελω να τους ξαναδω;
Φταις ρε φίλε γιατί είσαι κολλημένος με αυτές τις άθλιες καφρίλες... ;D ;D ;D

hitman είπε:
Φταις ρε φίλε γιατί είσαι κολλημένος με αυτές τις άθλιες καφρίλες... ;D ;D ;D
καφριλες;πως φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις ιδεα απο τετοιου ειδους μουσικη!

κι ας προσπαθω τοσα χρονια να σου βαλω μυαλο και να ξεφυγεις λιγο απο floyd και ac/dc. ;D :P ;Dαλλα τι να σου πω,κιθαριστας δεν εισαι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back