cyberjohnys17

whiteNoise

Μέλος
Πόντοι
36
ο cyberjohnys17 κανει για HARDROCK? :D :D :D

τι πιστευετε οτι πινει?. 8O

κοκα?

κοκα κολα?

μαυρο?

ιρωινη?

πλακιτσα κανουμε φιλαρακι,ξερεις οτι σε αγαπαμε τρελα!!! :D :D

cyberjonnys17, αλλαξε nickname, μην γραφεις με κεφαλαια,ακολουθησε τις οδηγιες που σου εχουμε δωσει για το πως κανουμε posts, και τοτε εχεις ελπιδες, γιατι σε εχουν παρει στο ψιλο :wink:

Έχω δοκιμάσει την Rockinger κόκα αλλά η αλήθεια είναι ότι η κοκα κόλα έχει καλύτερα κουρδισμένα υλικά :D :D :D :D

Δεν βρίσκω τα μηνύματα του CJ διαφορετικά από πολλών άλλων. Δεχθείτε ότι ζούμε σε ένα μικρόκοσμο όπου οι "γκουρού" απλώς ξέρουν λίγα πραγματάκια παραπάνω και δείξτε κατανόηση.

Φίλε flipper κανένας δεν κατακρίνει το περιεχόμενο των μηνυμάτων του, αλλά τον τρόπο που έχει διαλέξει για να κάνει ερωτήσεις. ¶σε που ποτέ δεν απαντάει αφού ανοίξει το θέμα. Υπάρχουν και κανονισμοί....

εχω σοβαρές υποψίες πως κυκλοφορεί ανάμεσα μας ελεύθερος με άλλο nick..

γίνονται έρευνες αναζητησης του.. :D :D

νατος ο whitenoise! μολις ακουσε για cyberjohny πεταχτηκε :) . Hταν η συμπαθεια του!:):):)

προσπαθησε να βρεις post που εχει ανοιξει,δες τι ερωτησεις εχει κανει και γενικα τι ελεγε και θα καταλαβεις... :lol:

οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος whitenoise o cyberjohnnys δεν ειναι απλα ενα μελος... :lol:

δε θελουμε να φερετε stones!!!δε θελουμε ACDC!!!!δε θελουμε αηδιες τυπου sting!!!!

ΦΕΡΤΕ MONO TON CYBERJOHNNY!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Έμαθα ότι ο CyberJohnys έχει καιρό να εμφανιστεί, γιατί ετοιμάζει τη λίστα με όλες τις πιθανές ερωτήσεις που έχει ένας μέσος κιθαρίστας (F.A.Q.) για το NOIZ.

Οι ερωτήσεις είναι γραμμένες σε Cyberjohn-ική γραφή:

ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ΛΑΚΩΝΙΚΑ!

(πχ ΠΕΤΑΛΙ ΓΙΑ REGGAE. ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ?):lol:

Μόλις οι ερωτ-απαντήσεις αυτές ολοκληρωθούν, θα προαχθεί αυτόματα σε Modulator ;) :lol: :lol:

πηγαινε στο search και βαλε CyberJohnys17. μετα ψαξε τον χρήστη r rhoads ή καπως έτσι. Αυτος είναι ο τύπος. θα ξεραθείς στο γέλιο στο εγγυώμαι!

Μετά λύπης μου συνειδητοποίησα ότι έχει ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από μέλλος μάλλον!!! :( :(

Trending...

Νέα θέματα

Back