- Πόντοι
- 38
2 δέντρα που μεγαλώνουν στο ίδιο μέρος έχουν και την ίδια ποιότητα?
8) Φίλε Scully θά σου θέσω ένα ερώτημα και θέλω να μου απαντήσεις μέ την γνώση πού έχεις : πώς λεγόταν η εταιρεία IBANEZ πρήν πάρει το όνομα IBANEZ (JAPAN)??????? :mrgreen:Ποιός στα έχει πεί αυτά και μας ψυχαγωγείς τόσο απλόχερα ?? :lol:Οσο γιά τον φίλο taq θέλω να του πώ μέ συμπάθια ότι το κιθαράκι SAMIK LES PAUL & GYBSON LES PAUL φοράνε το ίσιο ξύλο από μαόνι ονδούρας που φυτώνει μόνο στην Αφρική!!!!!!!!! 8) 8) 8) Καί διαφέρουνε μόνο!!!!!! ξαναλέω μόνο στα ηλεκτρικά καί στα εργατικά χέρια!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)
Λοιπόν προτού γίνει Ibanez το όνομά της ήταν: Hoshino Gakki instruments8) Φίλε Scully θά σου θέσω ένα ερώτημα και θέλω να μου απαντήσεις μέ την γνώση πού έχεις : πώς λεγόταν η εταιρεία IBANEZ πρήν πάρει το όνομα IBANEZ (JAPAN)??????? :mrgreen:
Δεν είσαι καθόλου βλαμένος!! Μερικά Japan model Fender είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα Αμερικανικά. Για να μην πάμε στις εκπληκτικές ρεπλικες LP / Tele / strat από εταιρείες όπως Tokai / Greco. Αν όχι απόλυτα rules, τουλάχιστον ξέρεις τι αγοράζεις! :wink:Εγώ πάντως είμαι βλαμένος γιαπωνεζόφιλος και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ δημόσια! Japan rules ρεεεε!!! 8)
βαζω υποψηφιοτητα για προεδρος(περιμενω την τριτη greco made in japan μου)taq σε πάω με 1000 ανώμαλο αγόρι... είσαι να φτιάξουμε Jap club; :lol:
οι κιθαρες που λεει ο μποκος ειναι φανταστικες(σε σχεση παντα και με την τιμη τους)και απο αισθηση στο χερι και απο ηχο και ειναι παμφθηνες!επαιξα με μια strat των 400€ και μου αρεσε παρα παρα πολυ!τις φερνει ο κουρμπης στην ιπποκρατους! :wink:Ρε συ Μπόκο έχεις καμιά από αυτές; Λένε ή μπα; Στην Ελλάδα ποιος τις φέρνει; Δώσε παραπάνω πληροφορίες ντε!
Οκ. Θα πω τότε σε 2 μερούλες κι εγώ την άποψή μου τότε για την συγκεκριμένη.εμενα μου αρεσε πολυ συγκεκριμενα μια(εκτος των αλλων)...θυμησου να δοκιμασεις μια στρατ με maple μανικι και alnico μαγνητες.ηταν η αγαπημενη μου απο οσες ειχε εκει! :wink:
δεν νομιζω για θεσσαλονικη..για site τωρα δεν ξερω αλλα κανε ενα search στο google...για θεσ/νικη δε εχει?δεν υπαρχει καποιο site να τις χαζεψουμε λιγο?