- Πόντοι
- 18
Χαιρετώ τους φίλους του noiz.gr!
Είμαι κάτοχος της παρακάτω βαλίτσας:
http://www.thomann.de/gr/rockcase_gigboard_pedalpacker.htm
Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
Αρκετός χώρος, καλό ρεύμα και λούπες για 4cable συνδέσεις.
Not bad.
Είναι σχετικά βαρύ (όντας γεμάτο), αλλά το έχω συνηθίσει.
Αυτό που με κουράζει όμως είναι το βάλε-βγάλε του ξύλινου board. :-\
Όπως θα είδατε (όσοι δεν γνωρίζετε), η βαλίτσα έχει μέσα ξύλινο pedalboard το οποίο φέρει τα πετάλια.
Έχω βαρεθεί να το βάζω-βγάζω και, επειδή είναι τσίμα τσίμα με τη βαλίτσα, όλο αυτό γίνεται δύσκολα.
Η βαλίτσα έχει ένα σχεδόν flat μέρος και ένα βαθύ.
Θεωρητικά, το βαθύ είναι το κάτω μέρος. Σε αυτό δηλαδή ακουμπάει το ξύλο.
Έχει μεντεσέ στο σημείο σύνδεσης, που επιτρέπει το άνοιξε κλείσε όπως στη φωτογραφία, και από την άλλη πλευρά έχει τα γνωστά μας butterfly locks.
Αυτό που θέλω, αν γίνεται, να κάνω, είναι να αλλάξω τους μεντεσέδες με butterfly locks και να έχω το flat μέρος της βαλίτσας σαν κάτω μέρος.
Έτσι, όταν θα θέλω να παίζω, θα αφαιρώ απλά το βαθύ μέρος (το οποίο πλέον θα είναι σαν καπάκι, όπως στα περισσότερα pedalboards).
Έχετε να προτείνετε καμία λύση σε αυτό?
Είμαι κάτοχος της παρακάτω βαλίτσας:
http://www.thomann.de/gr/rockcase_gigboard_pedalpacker.htm
Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
Αρκετός χώρος, καλό ρεύμα και λούπες για 4cable συνδέσεις.
Not bad.
Είναι σχετικά βαρύ (όντας γεμάτο), αλλά το έχω συνηθίσει.
Αυτό που με κουράζει όμως είναι το βάλε-βγάλε του ξύλινου board. :-\
Όπως θα είδατε (όσοι δεν γνωρίζετε), η βαλίτσα έχει μέσα ξύλινο pedalboard το οποίο φέρει τα πετάλια.
Έχω βαρεθεί να το βάζω-βγάζω και, επειδή είναι τσίμα τσίμα με τη βαλίτσα, όλο αυτό γίνεται δύσκολα.
Η βαλίτσα έχει ένα σχεδόν flat μέρος και ένα βαθύ.
Θεωρητικά, το βαθύ είναι το κάτω μέρος. Σε αυτό δηλαδή ακουμπάει το ξύλο.
Έχει μεντεσέ στο σημείο σύνδεσης, που επιτρέπει το άνοιξε κλείσε όπως στη φωτογραφία, και από την άλλη πλευρά έχει τα γνωστά μας butterfly locks.
Αυτό που θέλω, αν γίνεται, να κάνω, είναι να αλλάξω τους μεντεσέδες με butterfly locks και να έχω το flat μέρος της βαλίτσας σαν κάτω μέρος.
Έτσι, όταν θα θέλω να παίζω, θα αφαιρώ απλά το βαθύ μέρος (το οποίο πλέον θα είναι σαν καπάκι, όπως στα περισσότερα pedalboards).
Έχετε να προτείνετε καμία λύση σε αυτό?