- Πόντοι
- 48
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να τρέξω το cubase sx3 σε mac?
Τότε πάρε το Νάκα τηλέφωνο για να είσαι σίγουρος...ierissiotis είπε:Απλά αν γίνετε να απαντα όποιος είναι σίγουρος.
Aφου θες πραγματικα να βρεις την ησυχια σου τρεχα logic pro η express στο mac και καθαρισες.Ισως στη συγκεκριμενη φαση σε δυσκολεψει μιας και εχεις ετοιμα πραγματα αλλα σε βαθος χρονου θα σε βολεψει απιστευτα.Μπορεις βεβαια να κανεις και το αλλο....να εγκαταστησεις ενα partition windows στο mac προσωρινα και να βαλεις το sx3 οπως σε ενα κανονικο pc για να τελειωσεις τα project σου(Αν σε πιεζει και ο χρονος) και μετα σβηστο(αν θες παντα) και χωσε μεσα logic να τελειωνεις....ενα learning curve θα το συναντησεις βεβαια αλλα μπροστα στην σταθεροτητα και τα λοιπα πλεονεκτηματα ειναι σταγονα στον ωκεανο.ierissiotis είπε:Ναι έχω σχεδον ετοιμα καποια κομματια για τον επόμενο δίσκο και χάλασε το laptop.Σκέφτομαι να πάρω ένα mac να βρώ την ησυχία μου.Κάπου είδα νομίζω ότι τρέχει το cubase sx3 σε mac.Απλά αν γίνετε να απαντα όποιος είναι σίγουρος.
o χριστιανός είπε ότι έχει έτοιμα projects στο Cubase...άρα δεν καθάρισεDreamdancer είπε:Aφου θες πραγματικα να βρεις την ησυχια σου τρεχα logic pro η express στο mac και καθαρισες.
τότε πάρε από την αρχή ένα άλλο pc και θα σου έρθει και φτηνότερα και θα είναι ένα περιβάλλον που γνωρίζεις...να εγκαταστησεις ενα partition windows στο mac προσωρινα και να βαλεις το sx3 οπως σε ενα κανονικο pc για να τελειωσεις τα project σου
για να τελειώνουμε...εάν αγοράσεις G3, G4, G5 θα παίζει. Εάν αγοράσεις Intel, δεν θα παίζει...Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να τρέξω το cubase sx3 σε mac?
Ο ανθρωπος ειπε οτι θελει να βρει την ησυχια του...αυτο σημαινει οτι δεν θελει μονο για τα συγκεκριμενα project αλλα και για το μελλον...αλλιως θα ξαναπαιρνε pc(αρα το φθηνοτερο εδω δεν κολλαει αμα παρει μια απο τα ιδια).Επομενως παιρνει το mac που θελει....κανει με ενα partition windows την δουλεια του τωρα να τελειωνει και μετα εντρυφει με την ησυχια του στο osx και στο logic και....βρισκει την ησυχια του οπως λεειmarathon είπε:o χριστιανός είπε ότι έχει έτοιμα projects στο Cubase...άρα δεν καθάρισε
τότε πάρε από την αρχή ένα άλλο pc και θα σου έρθει και φτηνότερα και θα είναι ένα περιβάλλον που γνωρίζεις...
εάν έχεις μαντικές ικανότητες (γιατί πουθενά δεν είπε κάτι τέτοιο...) μου λές και τα νούμερα του lotto? ;D ;DDreamdancer είπε:Ο ανθρωπος ειπε οτι θελει να βρει την ησυχια του...αυτο σημαινει οτι δεν θελει μονο για τα συγκεκριμενα project αλλα και για το μελλον...
...εσύ τι λές?για να τελειώνουμε...εάν αγοράσεις G3, G4, G5 θα παίζει. Εάν αγοράσεις Intel, δεν θα παίζει...
Διαβασε ελληνικα ειναι....στο λεει ο μαντης καλχας...ierissiotis είπε:Ναι έχω σχεδον ετοιμα καποια κομματια για τον επόμενο δίσκο και χάλασε το laptop.Σκέφτομαι να πάρω ένα mac να βρώ την ησυχία μου.Κάπου είδα νομίζω ότι τρέχει το cubase sx3 σε mac.Απλά αν γίνετε να απαντα όποιος είναι σίγουρος.
Eπειδή όταν το παίζεις μάντης, πρέπει να είσαι και λίγο...δεν θα βρεί καμμία ησυχία, αλλά -μάλλον- τον μπελά του. Να το παίξω και εγώ λίγο μάντης...Dreamdancer είπε:Διαβασε ελληνικα ειναι....στο λεει ο μαντης καλχας...
Δεν μαλλώνουμε απλά, αυτό που γράφεις προσπαθώ να εξηγήσω στο φίλο μας...ierissiotis είπε:Ok.Ρε παιδιά μια απορία είχα.Μη μαλώσουμε κι όλας! Απο τα λεγόμενα σας μάλλον σε pc θα στραφώ πάλι γιατί το έχω μάθει το cubase και δεν θέλω να μπώ στην ίδια διαδικασία πάλι για κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Ρε φιλαρακο δε μιλαμε ουτε για crossover ουτε για virtual εγκατασταση ουτε για τιποτα τετοιο.Μιλαμε για κανονικη εγκατασταση με bootcamp.Τα windows του θα τρεξουν κανονικα οπως αλλωστε και η εκδοση του cubase που εχει επομενως οτι plugin εχει θα τρεξει και αυτο.Οτι εκανε(η δεν εκανε) στο pc του θα το κανει και εκει.Και θα εχει το προσθετο πλεονεκτημα οτι θα εχει στο αλλο partition το osx με τα προγραμματα για mac.marathon είπε:Eπειδή όταν το παίζεις μάντης, πρέπει να είσαι και λίγο...δεν θα βρεί καμμία ησυχία, αλλά -μάλλον- τον μπελά του. Να το παίξω και εγώ λίγο μάντης...
Εάν ο φίλος μας χρησιμοποιεί Vsts για Pc...προφανώς ΚΑΝΕΝΑ δεν θα παίξει στο Mac...χρειάζεται ο original εγκαταστάτης (για Μac) για να ξαναμπούν...άρα το project του Cubase θα πάει στα σκουπίδια.
Εάν -λέμε- έχει τα οriginals και αγοράσει Intel...ΠΑΛΙ δεν θα παίζουν, ειδικά στο Lion που μας τελείωσε η ροζέττα...να συνεχίσω?....
Εάν πάλι δεν χρησιμοποιεί Vsts...αλλά απλά τα υπάρχοντα plugins του Cubase, πρέπει να αναβαθμίσει το Cubase στη version που χρειάζεται το Mac που θα αγοράσει...να συνεχίσω?
Αφού λοιπόν σε ενδιαφέρει πρωταρχικά το CUBASE, με χαρά σε πληροφορώ ;D πως το PC είναι ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για το Cubase. Το Cubase τρέχει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερα σε PC, οπως κάποια άλλα προγράμματα τρέχουν καλύτερα σε Mac, δεν έχει να κάνει με την Apple αυτό, είναι θέμα Steinberg.ierissiotis είπε:σε pc θα στραφώ πάλι γιατί το έχω μάθει το cubase και δεν θέλω να μπώ στην ίδια διαδικασία πάλι για κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Κοιταξε παροτι ποιο καινουργιες εκδοσεις του cubase τρεχουν και για mac native ....αν εισαι της λογικης οτι δεν θες να μπεις στην διασικασια να μαθεις καποια πραγματα τοτε θες παλι pc.Γιατι αμα παρεις mac και μονο το γεγονος οτι τρεχει osx και οχι windows σημαινει οτι κανει καποια πραγματα διαφορετικα.Αν λοιπον εισαι της λογικης τα θελω ολα και ταθελω...χτες τοτε μην αλλαξεις.Αν θες να ησυχασεις οπως λες σε βαθος χρονου τοτε ναι.Ζυγισε τα και αποφασισε.ierissiotis είπε:Ok.Ρε παιδιά μια απορία είχα.Μη μαλώσουμε κι όλας! Απο τα λεγόμενα σας μάλλον σε pc θα στραφώ πάλι γιατί το έχω μάθει το cubase και δεν θέλω να μπώ στην ίδια διαδικασία πάλι για κάποιο άλλο πρόγραμμα.
G5 χρησιμοποιώ τα τελευταία 4 χρόνια και έχω και πολύ βαρειά projects και βαρειά Vsts και δεν καταλαβαίνει Χριστό...αλλάierissiotis είπε:Ενα G5 θα τα καταφέρει σε μία ηχογραφηση 10 καναλιών πχ? Η θα μασάει.Μιλάμε για διπλοπύρηνο.
ωραία ρε φιλαρακο, αλλά θέλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τη τριπλάσια μνήμη από αυτή που έρχεται το μηχάνημα...άρα έξτρα money...Ρε φιλαρακο δε μιλαμε ουτε για crossover ουτε για virtual εγκατασταση ουτε για τιποτα τετοιο.Μιλαμε για κανονικη εγκατασταση με bootcamp.