Στείλε mail στην εταιρεία και πες το.Κανονικά δε θα 'πρεπε να συμβαίνει αυτό' date=' εφόσον με το Guitar Rig είναι όλα καλά.
(στους υποφακέλους των Insert έψαξες; Μπορεί να μην το δεις φάτσα-κάρτα, αλλά να είναι σε φάκελο στυλ IK Multimedia)
edit: τώρα είδα την απάντηση του plusyear. Μπορεί να ισχύει κι αυτό.[/quote']
xaxaxaxaxa
sorry που γελάω φίλε αλλά να στείλω στην εταιρία τι;
κόπια είναι το amplitube2. :lol:
γι' αυτό στο έγραψα.sorry που γελάω φίλε αλλά να στείλω στην εταιρία τι;κόπια είναι το amplitube2. :lol:
υπαρχει αλλα 2 στην ιδια κατηγορια με τα προηγουμενα...btw κανένα άλλο αξιόλογο πρόγραμμα όπως το guitar rig και το amplitube για κιθάρα υπάρχει;
Χμ... να φανταστώ ότι έχεις ειδική είσοδο στην κάρτα σου έτσι; Με την δικιά μου δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα και ας είναι μια απλή ταπεινή ταπκοΤο guitar rig ειναι τρομερό αλλά αυτό που δε μαρέσει είναι το γεγονός ότι βγάζει πολύ θόρυβο.Με noise gate που επιλέγω κάτι κάνει αλλά ουσιαστικά ο θόρυβος δεν φεύγει... αντίθετα το amplitube σε αυτό το θέμα είναι τέλειο.
Δεν ασχολούμαι επαγγελματικά οπότε χρησιμοποιώ μια onboard κάρτα ήχου που διαθέτει η μητρική μου.Χμ... να φανταστώ ότι έχεις ειδική είσοδο στην κάρτα σου έτσι; Με την δικιά μου δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα και ας είναι μια απλή ταπεινή ταπκοΤο guitar rig ειναι τρομερό αλλά αυτό που δε μαρέσει είναι το γεγονός ότι βγάζει πολύ θόρυβο.Με noise gate που επιλέγω κάτι κάνει αλλά ουσιαστικά ο θόρυβος δεν φεύγει... αντίθετα το amplitube σε αυτό το θέμα είναι τέλειο.
τα presets τα βρίσκεις κάτω αριστερά στο παράθυρο (ταξινομημένα σε κατηγορίες' date=' μάλιστα). Κάνεις κλικ και φορτώνει το αντίστοιχο rig...[/quote']
Ο SYZo απ' ότι κατάλαβα εννοεί από πού θα βρει τα presets για να βγάλει τον ήχο ενώς συγκεκριμένου κομματιού!! Από που θα τα κατεβάσει δλδ...