cubase & AmpliTube2

boss

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να δεί το cubase το AmpliTube2.

Με το GuitarRig όλα μια χαρά αλλά το AmpliTube2 δε φένεται μέσα από το cubase με τίποτα.

προσεξε σε ποιο φακελο βαζεις το .dll αρχειο του amplitube

εμενα το βρισκει κανονικα παντως

Στείλε mail στην εταιρεία και πες το.

Κανονικά δε θα 'πρεπε να συμβαίνει αυτό, εφόσον με το Guitar Rig είναι όλα καλά.

(στους υποφακέλους των Insert έψαξες; Μπορεί να μην το δεις φάτσα-κάρτα, αλλά να είναι σε φάκελο στυλ IK Multimedia)

edit: τώρα είδα την απάντηση του plusyear. Μπορεί να ισχύει κι αυτό.

Στείλε mail στην εταιρεία και πες το.Κανονικά δε θα 'πρεπε να συμβαίνει αυτό' date=' εφόσον με το Guitar Rig είναι όλα καλά.

(στους υποφακέλους των Insert έψαξες; Μπορεί να μην το δεις φάτσα-κάρτα, αλλά να είναι σε φάκελο στυλ IK Multimedia)

edit: τώρα είδα την απάντηση του plusyear. Μπορεί να ισχύει κι αυτό.[/quote']

xaxaxaxaxa

sorry που γελάω φίλε αλλά να στείλω στην εταιρία τι;

κόπια είναι το amplitube2. :lol:

E, τοτε κατεβασε αλλη κοπια. Δεν ειναι και κοπος αυτο. Λογικο ειναι πολλες φορες να μην λειτουργουν(ειτε σωστα, ειτε καθολου) τα σπασμενα.

ok thnx για τις απαντήσεις.

Τελικά έκανα επανεγκατάσταση του Αmplitube και τώρα όλλα οκ!

sorry που γελάω φίλε αλλά να στείλω στην εταιρία τι;κόπια είναι το amplitube2. :lol:
γι' αυτό στο έγραψα.

Για να γελάσουμε λίγο.

btw κανένα άλλο αξιόλογο πρόγραμμα όπως το guitar rig και το amplitube για κιθάρα υπάρχει;

γιατί; έστω το 1 από τα 2 δεν σε κάλυψε;

Με καλύπτει αλλά αν υπάρχουν και άλλα αξιόλογα software θα ήθελα να το ξέρω.

Ακόμα και να υπάρχουν, είναι θέμα γούστου:

¶λλοι τρελαίνονται με Guitar Rig, άλλοι με amplitube.

Έχει βγει μια μίνι έκδοση του guitar rig, small combos νομίζω λέγεται.

Επίσης έχει βγει το amplitube Jimi Hendrix, στο ίδιο στυλ, αλλά με το rig του Jimi.

H Waves, αν δεν κάνω λάθος, έχει επίσης κυκλοφορήσει κάτι σχετικό.

Συμβουλή: άκου/δοκίμασε τα demo και κατέληξε σε ένα (το πολύ δύο) από αυτά.

Το guitar rig ειναι τρομερό αλλά αυτό που δε μαρέσει είναι το γεγονός ότι βγάζει πολύ θόρυβο.

Με noise gate που επιλέγω κάτι κάνει αλλά ουσιαστικά ο θόρυβος δεν φεύγει... αντίθετα το amplitube σε αυτό το θέμα είναι τέλειο.

btw κανένα άλλο αξιόλογο πρόγραμμα όπως το guitar rig και το amplitube για κιθάρα υπάρχει;
υπαρχει αλλα 2 στην ιδια κατηγορια με τα προηγουμενα...

Waves GTR http://www.waves.com/content.aspx?id=93

Revalver MkII http://www.alienconnections.com/products_revalverii.htm

το τελευταια δεν ειχα την ευκαρια να το ακουσω αλλα τα samples του σε high gain καταστασεις θεριζουν

Εγω απο αυτα που εχω ακουσει (rig ampi gtr)

προσωπικα προτιμω Amplitube

και χρησιμοποιω μονο για μερικα φιλτρα το rig

Το guitar rig ειναι τρομερό αλλά αυτό που δε μαρέσει είναι το γεγονός ότι βγάζει πολύ θόρυβο.Με noise gate που επιλέγω κάτι κάνει αλλά ουσιαστικά ο θόρυβος δεν φεύγει... αντίθετα το amplitube σε αυτό το θέμα είναι τέλειο.
Χμ... να φανταστώ ότι έχεις ειδική είσοδο στην κάρτα σου έτσι; Με την δικιά μου δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα και ας είναι μια απλή ταπεινή ταπκο

μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να εχει ετοιμους ηχους απο τραγουδια? η να σου λειε πως να κανεις τις ρυθμισεις? κατι σαν το line6 δηλαδη που σου λεει τι να κανεις και περνεις ιδιο ηχο χωρις να παιδευεσαι..

αυτά που λες είναι τα presets.

Όλα τα προγράμματα που αναφέρθηκαν, έχουν τέτοια.

δηλ ας πουμε οτι θελω τον ηχο απο ενα τραγουδι των scorpions στο guitar rig που θα βρω τα presets?

τα presets τα βρίσκεις κάτω αριστερά στο παράθυρο (ταξινομημένα σε κατηγορίες, μάλιστα). Κάνεις κλικ και φορτώνει το αντίστοιχο rig...

Το guitar rig ειναι τρομερό αλλά αυτό που δε μαρέσει είναι το γεγονός ότι βγάζει πολύ θόρυβο.Με noise gate που επιλέγω κάτι κάνει αλλά ουσιαστικά ο θόρυβος δεν φεύγει... αντίθετα το amplitube σε αυτό το θέμα είναι τέλειο.
Χμ... να φανταστώ ότι έχεις ειδική είσοδο στην κάρτα σου έτσι; Με την δικιά μου δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα και ας είναι μια απλή ταπεινή ταπκο
Δεν ασχολούμαι επαγγελματικά οπότε χρησιμοποιώ μια onboard κάρτα ήχου που διαθέτει η μητρική μου.

τα presets τα βρίσκεις κάτω αριστερά στο παράθυρο (ταξινομημένα σε κατηγορίες' date=' μάλιστα). Κάνεις κλικ και φορτώνει το αντίστοιχο rig...[/quote']
Ο SYZo απ' ότι κατάλαβα εννοεί από πού θα βρει τα presets για να βγάλει τον ήχο ενώς συγκεκριμένου κομματιού!! Από που θα τα κατεβάσει δλδ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back