Creative X-Fi Music επιτέλους παίζει σωστά με ASIO.

PCMAN

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Απελπισία με έπιασε όταν αντιμετώπισα στο Cubase , τριξίματα και σπασίματα κοντά στα 2 ms και όχι μόνο με Creative ASIO.

Και γιατρεύτηκα μια χαρά, χρησιμοποιώντας τον ASIO for ALL driver Ver 2.7 .

Έπαιξα, δοκίμασα πολλά VST μαζί, ηχογράφησα , και όλα μια χαρά.

Μου φαίνεται ότι γλίτωσα την αγορά μιας μουσικής κάρτας , μέχρι να βρω κάτι που φρενάρει τον παραπάνω συνδυασμό.

Και βέβαια έγραψα στα 96/24, ενώ για μην ξεχνιόμαστε η κάρτα δέχεται είσοδο έως 192/24, με απλά λόγια είναι έτοιμη για τα μουσικά DVD.

Τα πιο ζόρικα VST από ότι ανακάλυψα είναι της Arturia, Minimoοg κλπ.

Το Minimoοg είναι σχετικά ασταθή στο μηχάνημα μου σε stand-alone.

Το Β-4 στέκετε κάπως καλύτερα .

Ενώ τα πιο φιλικά είναι το FM7 , KORG Legacy Collection, και το Pro-53 .

Με ρυθμίσεις στο ASIO for ALL driver, 256 buffers έχω μέσα στο Cubase 2.667ms IN, και 3 Out .

Και στο VST Expert settings το Lower Latency Enabled.

Έχει καταφέρει κανένας τίποτα καλύτερο , η έχει καμία συμβουλή να μας πει , έτσι ώστε να διορθώσουμε κάτι εάν χρειάζεται ? Για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα ?

Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. :)

http://www.asio4all.com/

Θεοι και δαιμονες .... :lol:

Η Creative εβγαλε νεο Driver για την X-Fi.

Με διορθωσεις για το CUBASE !!

SBXF_PCDRV_LB_2_09_0007.exe

Added Features or Enhancements:

Supports OpenAL 1.1

Fixes:

Resolves the issue of the computer not responding when Cubase® interacts with X-Fi applications

Allows MidiSynth to synchronize properly with selected SoundFont® content

Resolves OpenAL issues

PCMAN που είναι αυτοί οι drivers που λες? σε πιο site?

νωρίς το είδα το θέμας εεε???!!! :D

Βασικά πρέπει να τους βρήκα, στο site της creative αλλά όχι τους ασιάτικους drivers, νομίζω βέβαια πως το ίδιο είναι! thnx πάντως....

Βασικά πρέπει να τους βρήκα' date=' στο site της creative αλλά όχι τους ασιάτικους drivers, νομίζω βέβαια πως το ίδιο είναι! thnx πάντως....[/quote']
Δεν κάνει τπτ. :wink:

όμως ρε παιδιά, μπορεί κανείς να μου πει γιατί στο fruity το 7 που έχω τώρα, όταν του φορτώνω ένα project σε zip μορφή (που δε νομίζω να παίζει ρόλο) η CPU βαράει κόκκινα όταν ξεκινάνε να παίζουν όλα τα πατερν μαζί?

και με την παλιά κάρτα που είχα και με το παλιό fruity που είχα και με τους παλιούς drivers & ASIO που είχα, δεν μου έκανε καμιά τέτοια μαγκιά!

και φόρτωνα τ' άντερα μου στα κομμάτια, (wav & instruments) έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και 2 μήνα κοντά... :(

FL 7; Που το βρήκες; στο site της εταιρίας δεν λέει κάτι για 7, παρά του ότι κάποτε θα βγει στο μέλλον!Η νεότερη έκδοση που λένε ότι έχουν είναι η 6.4 και ΄τι θα είναι δωρεάν για registerder users. Το έχεις αντεγραμμένο έτσι; :wink: Ε τότε μην περιμένεις και πολλά!

Πέτυχες "zong" :D

Δε φταίει το FL. γιατί και το 3 να βάλω πάλι τα ίδια θα κάνει!

Επόμενος..... ;)

Η απορία μου βασικά ήταν που βρήκες το fl7 ενώ ακόμα δεν έχει βγει 8O .Και για ποιο 3 λες;

μου το έστειλε κάποιος από εξωτερικό

και το 3 Fruity. έστω μια πιο παλιά έκδοση... 4, 5.

Βασικά ακόμη δεν έχει βγει το 7 γιαυτό στο λέω. Τέλος πάντων το πρόβλημα αυτό στο παρουσιάζει και με άλλα προγράμματα πχ cubase ή μόνο σε αυτό;

το να χτυπάει κόκκινα η cpu, μόνο στο fruity!

Σε τι δειγματοληψία παίζεις φίλε ?

Στα 96/24 εχεις πρόβλημα ?

Εαν παιζεις στα 96/24... εχεις φoρτώση πρώτα .. και πριν απο οτιδήποτε αλλο ... τον μικτη στην κατάσταση Creation mode.. και σε δειγματοληψία 96Khz ??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back