Απελπισία με έπιασε όταν αντιμετώπισα στο Cubase , τριξίματα και σπασίματα κοντά στα 2 ms και όχι μόνο με Creative ASIO.
Και γιατρεύτηκα μια χαρά, χρησιμοποιώντας τον ASIO for ALL driver Ver 2.7 .
Έπαιξα, δοκίμασα πολλά VST μαζί, ηχογράφησα , και όλα μια χαρά.
Μου φαίνεται ότι γλίτωσα την αγορά μιας μουσικής κάρτας , μέχρι να βρω κάτι που φρενάρει τον παραπάνω συνδυασμό.
Και βέβαια έγραψα στα 96/24, ενώ για μην ξεχνιόμαστε η κάρτα δέχεται είσοδο έως 192/24, με απλά λόγια είναι έτοιμη για τα μουσικά DVD.
Τα πιο ζόρικα VST από ότι ανακάλυψα είναι της Arturia, Minimoοg κλπ.
Το Minimoοg είναι σχετικά ασταθή στο μηχάνημα μου σε stand-alone.
Το Β-4 στέκετε κάπως καλύτερα .
Ενώ τα πιο φιλικά είναι το FM7 , KORG Legacy Collection, και το Pro-53 .
Με ρυθμίσεις στο ASIO for ALL driver, 256 buffers έχω μέσα στο Cubase 2.667ms IN, και 3 Out .
Και στο VST Expert settings το Lower Latency Enabled.
Έχει καταφέρει κανένας τίποτα καλύτερο , η έχει καμία συμβουλή να μας πει , έτσι ώστε να διορθώσουμε κάτι εάν χρειάζεται ? Για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα ?
Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.
http://www.asio4all.com/
Και γιατρεύτηκα μια χαρά, χρησιμοποιώντας τον ASIO for ALL driver Ver 2.7 .
Έπαιξα, δοκίμασα πολλά VST μαζί, ηχογράφησα , και όλα μια χαρά.
Μου φαίνεται ότι γλίτωσα την αγορά μιας μουσικής κάρτας , μέχρι να βρω κάτι που φρενάρει τον παραπάνω συνδυασμό.
Και βέβαια έγραψα στα 96/24, ενώ για μην ξεχνιόμαστε η κάρτα δέχεται είσοδο έως 192/24, με απλά λόγια είναι έτοιμη για τα μουσικά DVD.
Τα πιο ζόρικα VST από ότι ανακάλυψα είναι της Arturia, Minimoοg κλπ.
Το Minimoοg είναι σχετικά ασταθή στο μηχάνημα μου σε stand-alone.
Το Β-4 στέκετε κάπως καλύτερα .
Ενώ τα πιο φιλικά είναι το FM7 , KORG Legacy Collection, και το Pro-53 .
Με ρυθμίσεις στο ASIO for ALL driver, 256 buffers έχω μέσα στο Cubase 2.667ms IN, και 3 Out .
Και στο VST Expert settings το Lower Latency Enabled.
Έχει καταφέρει κανένας τίποτα καλύτερο , η έχει καμία συμβουλή να μας πει , έτσι ώστε να διορθώσουμε κάτι εάν χρειάζεται ? Για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα ?
Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.

http://www.asio4all.com/