- Πόντοι
- 16
Άσε Περικλή, αυτά τα τύμπανα δεν θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε ούτε τις εποχές των παχιών αγελάδων...pericles είπε:.Δυστυχως καταντησαμε να μην μπορουμρ να αγορασουμε τιποτα πλεον...just Looking ??? ???
Αυτό εννοείται, για να ζαχαρώσουμε μόνο τα έβαλα ;DHaris είπε:Άσε Περικλή, αυτά τα τύμπανα δεν θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε ούτε τις εποχές των παχιών αγελάδων...![]()
για αυτο εβγαλε και η DW το SSΥποτίθεται (και όχι άδικα) οτι το ξύλο όταν φτάσει σε αυτή τη κατάσταση, τείνει να επανέλθει στην αρχική του, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τάσεις που εμποδίζουν τον παλμό του οργάνου.
Εννοώ το πόσο εύκολα πάλλονται με τις δονήσεις, μετακίνηση των διαταραχών (εάν υφίσταται ο όρος για το ξύλο σε αντιστοιχία με το μέταλλο). Ένα στρεσαρισμένο ξύλο ( ???Superfunk είπε:..μια χαρα....παλμο εχουν
Προφανώς και ισχύει, και γι' αυτό η συντριπτική πλειοψηφία των τυμπάνων κατασκευάζεται από κόντρα πλακέ. Για τον ίδιο λόγο όλα τα solid ταμπούρα από καταβολής ...solid ταμπούρων, με βασιλά το θρυλικό Radio King της Slingerland, έχουν ενισχυτικά στεφάνια.After_Hours είπε:Υποτίθεται (και όχι άδικα) οτι το ξύλο όταν φτάσει σε αυτή τη κατάσταση, τείνει να επανέλθει στην αρχική του
Εχει ενας φιλος μου ενα Brady που ειναι φτιαγμενο με την ιδια μεθοδο απο καποιο εξωτικο αΣτραλεζικο κσυλο.. ;D,οταν πηγα να το βγαλω απο τη βαση για να αλλαξω μεμβρανες στο στουντιο με επιασε η μεση μου... ;DΈχω δύο ταμπούρα Spirit που είναι κατασκευασμένα έτσι και δεν σπάνε ούτε με βαριοπούλα. Βέβαια βοηθάει και το γεγονός ότι είναι από cooktown ironwood, ένα από τα πιο βαριά και πυκνά ξύλα στον πλανήτη...
Έτσι ασήκωτα είναι και τα δικά μου τα ρημάδια. Και το ένα το κουβαλάω και στα λάιβ, τρομάρα μου...Superfunk είπε:Εχει ενας φιλος μου ενα Brady που ειναι φτιαγμενο με την ιδια μεθοδο απο καποιο εξωτικο αΣτραλεζικο κσυλο.. ;D,οταν πηγα να το βγαλω απο τη βαση για να αλλαξω μεμβρανες στο στουντιο με επιασε η μεση μου... ;D