- Πόντοι
- 1,058
Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι. Παρακάτω θα ακούσετε μια εκτέλεση του My Babe από πρόβα. Ο λόγος που την ανεβάζω είναι γιατί ενώ η μπάντα ήταν μέχρι πρότινος κουαρτέτο (φωνή-τύμπανα-μπάσο-κιθάρα), σχετικά πρόσφατα προσθέσαμε πλήκτρα και είμαστε στη διαδικασία ενσωμάτωσης. Αυτό δεν είναι και τόσο απλό πράγμα για ένα σχήμα που ήδη έπαιζε με την παραπάνω σύνθεση για πάνω από ένα χρόνο. Γενικά χρειάζεται προσαρμογή, κυρίως από την κιθάρα μια και τη δουλειά του αρμονικού "γεμίσματος" την αναλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό πλέον τα πλήκτρα. Αυτό κάνει τη δική μου ζωή και ευκολότερη και δυσκολότερη γιατί απ' τη μια παίζω λιγότερα, αλλά απ' την άλλη πρέπει να αφαιρέσω και ως γνωστόν στους κιθαρίστες αρέσει μόνο η πρόσθεση κι ο πολλαπλασιασμός. ;D
Στο κλιπ που θα ακούσετε έχουμε νομίζω πετύχει μια καλή ισορροπία ενώ η ποιότητα της ηχογράφησης και οι σχετικές στάθμες είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, δεδομένης φυσικά της μεθόδου καταγραφής που είναι ένα φορητό γραφτίρι.
Κάθε παρατήρηση δεκτή.
Στο κλιπ που θα ακούσετε έχουμε νομίζω πετύχει μια καλή ισορροπία ενώ η ποιότητα της ηχογράφησης και οι σχετικές στάθμες είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, δεδομένης φυσικά της μεθόδου καταγραφής που είναι ένα φορητό γραφτίρι.
Κάθε παρατήρηση δεκτή.