Country Ballad with lapsteel

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
αυτες τις μερες εχω πορωθει κ παιζω πολυ με το Lapsteel μου(Fender)

κ ειπα να ηχογραφισω κατι να δω πως ακουγετε

εφτιαξα ενα κοματακι στο Band in a box κ αρχισα να παιζω

ειναι country φαση

το αθλημα δεν το κατεχω ακομα καλα οποτε εχει μερικα λαθακια(ψιλο αυτοσχεδιασμος ειναι το τρακ)

για πειτε καμια γνωμη

http://www.box.net/shared/4hoisu7god

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
To είδος δεν το κατέω ούτε παιχτικώς ούτε και σαν άκουσμα.

Μου άρεσε αρκετά.

Από άποψη ήχου, ίσως θα έπρεπε η κιθάρα να είναι πιο πριμαριστή και να "ακουστικίζει" περισσότερο (λέω εγώ τώρα...δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός).

Μπράβο. Φτιάξε και πόσταρε κι' άλλα τέτοια

(είπαμε, μετά και  τα τελευταία κλιπάκια με τον gregg έπεισες και τις ταβανόβουρτσες ότι το μπλουζ το κατέχεις σε σεβαστότατο βαθμό... καλά κάνεις και μπαίνεις και σε άλλα χωράφια)

Thank you man!  ;D

οσο για τον ηχο εχεις καποιο δικιο για τα πριμα(συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει κιολας) αλλα δεν μπορω τα πριμα.....  ;D

το επομενο κλιπ μου λεν να ειναι σε black/death μονοπατια χαχαχαχα

bluezlick είπε:
οσο για τον ηχο εχεις καποιο δικιο για τα πριμα(συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει κιολας) αλλα δεν μπορω τα πριμα.....  ;D
Μην το ακούσει αυτό η τελεκάστερ σου κακομοίρη μου, θα πέσει σε κατάθλιψη  :P

Ρε δεν πιάνεις την επόμενη τέσσερα πέντε μπόσα νόβα αρκόρντα να σενιάρεις κανά μιλιστάλαχτο love boat σόλο από πάνω; Που ξέρεις, μπορεί και να σ' αρέσει...  ;D

pascal είπε:
Μην το ακούσει αυτό η τελεκάστερ σου κακομοίρη μου, θα πέσει σε κατάθλιψη  :P

Ρε δεν πιάνεις την επόμενη τέσσερα πέντε μπόσα νόβα αρκόρντα να σενιάρεις κανά μιλιστάλαχτο love boat σόλο από πάνω; Που ξέρεις, μπορεί και να σ' αρέσει...  ;D
στην τελε παιζω πολυ σπανια με το bridge μαγνητη(μονο ενα σολο δλδ)

ολα με νεκ!

καλη η μποσα αλλα τωρα κολησα με country! που σ επαπουφανκ να γουσταρουμε παρεα!

νομιζω οτι το εχεις το feeling που λεμε ..απο εκει και περα λιγο εξασκηση χρειαζεται και φαντασια στα οποια τα πηγες πολυ καλα!

thanasis b είπε:
νομιζω οτι το εχεις το feeling που λεμε ..απο εκει και περα λιγο εξασκηση χρειαζεται και φαντασια στα οποια τα πηγες πολυ καλα!
Αντε πέρασες πάλι χωρίς να αντιγράψεις...

Εχω προσπθησει κι εγω καποιες φορες να παιξω slide...και ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οσο φαινεται, κυριως στο να εισαι απολύτα ακριβης στο pitch καθοτι δεν υπαρχουν ταστα να σε καθοδηγουν. Περα απο καποια τετοια pitch problems εχεις μερικες πολυ ωραιες φρασεις.

Κι εμένα μου ακούστηκε σε κάποια σημεία ότι υπάρχει πρόβλημα "fine tuning".

Κατά τ'άλλα πολύ καλό και προφανώς αρκετά δύσκολο για τον μέσο κιθαρίστα (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου...) ;)

Περιμένουμε κι άλλα !!! :)

Ωραίο κλιματάκι έχει το track... ;)

Το slide είναι όντως παλούκι στην αρχή, αλλά άμα μπείς στη λογική του, μπορεί να σε συνεπάρει και να μην έχεις όρεξη να παίξεις με δάχτυλα μετά... ;D

Duane_Allman_great_pic.jpg.w300h399.jpg
4_1.jpg

ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας κ τα σχολια σας!  ;D

το κοματι οπως ειπα ειναι αυτοσχεδιασμος(περα απο την γεφυρα στην μεση που το μελετησα λιγο)

εαν ειναι δυσκολο να εισαι ακριβης στο slide στην κιθαρα στο Lap ειναι ακομα πιο δυσκολο γιατι ετσι οπως εχεις το χερι σου κρατωντας το bar δεν βλεπεις σχεδων κα8ολου τις γραμες των ταστων! οποτε θελει παρα πολυ δουλεια κ παρα πολυ καλο αυτι!

γενικα θελει παρα πολυ μελετη η φαση ιδικα να παιξεις κ να πεις κατι.

ελπιζω συντομα να κανω κ κανα αλλο αλλα μου εδωσε μια ιδεα ο pascal κ πειρα ενα βιβλιο για Bossa nova..... ;D

Σακη μ'αρεσε πολυ, παρολο που θελει λιγο "fine tuning" οπως προαναφερθηκε.

πολυ γουσταρα!

μπραβο που ψαχνεσαι αβερτα!

kultura είπε:
Ωραίο κλιματάκι έχει το track... ;)

Το slide είναι όντως παλούκι στην αρχή, αλλά άμα μπείς στη λογική του, μπορεί να σε συνεπάρει και να μην έχεις όρεξη να παίξεις με δάχτυλα μετά... ;D

Duane_Allman_great_pic.jpg.w300h399.jpg
4_1.jpg
ναι αλλα αυτοι δεν παιζουν με steel pedal, μονο slide, αλλο το να αλλο τ' αλλο

Μιλάς μέσα στη βλάχικη καρδιά μου. ... Κρίμα που εισαι Θεσσαλονίκη. ΠΟΛΥ καλό. Ψαχνω πολύ καιρο να βρω κάποιον να παιζει steel pedal ή lap steel. Μπράβο!

thanks alder  ;D

strawhats7 είπε:
Μιλάς μέσα στη βλάχικη καρδιά μου. ... Κρίμα που εισαι Θεσσαλονίκη. ΠΟΛΥ καλό. Ψαχνω πολύ καιρο να βρω κάποιον να παιζει steel pedal ή lap steel. Μπράβο!
κριμα ρε γ....

κ εγω θελω πολυ να παιξω καπου Lap

θα ειναι ο καλυτερος τροπος να μελετησω!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back