Count me in

Πολύ ωραίο το βασικό αρμονικό θέμα και η ανάπτυξή του, όσο κρατάει. Χαλιόμουν όπου το διέκοπτες και έβαζες το γνωστό σου bridge που στερείται ενδιαφέροντος αλλά και το ακούμε σε όλα σου τα κομμάτια, με τη μία μορφή ή την άλλη. Θα προτιμούσα να κρατούσες το κομμάτι όπως ξεκινά και απλώς να είναι μικρότερο σε διάρκεια.

Εξαιρετική παραγωγή και ήχοι. Το έβαλα δυνατά στα μόνιτορ και το ζήλεψα.

Πολύ ωραίο το κομμάτι. Με ταξίδεψε ομολογώ.

Είχε πολύ ωραία κλιμάκωση και μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος σου.

ΥΓ: Παίζεις με την πρόσφατα μονταρισμένη Tele με το Bigsby;

Χαλιόμουν όπου το διέκοπτες και έβαζες το γνωστό σου bridge που στερείται ενδιαφέροντος αλλά και το ακούμε σε όλα σου τα κομμάτια, με τη μία μορφή ή την άλλη
Ειμαι Μπητλικος.. ;D..κομματι χωρις bridge δυσκολα βγαζω.... ;D

Παίζεις με την πρόσφατα μονταρισμένη Tele με το Bigsby;
ναι

Superfunk είπε:
Πολύ ωραίος ο ήχος του Bigsby αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το χρησιμοποιείς, ταιριάζει άψογα μέσα στο κομμάτι.

Τρε συμπατικ μον σερί αμί  :) κατά τ'άλλα συμφωνώ με τον Jazzjoker περί του γνωστού μπρίτζ ,καθόσον εγώ στοουνικός και με τους μπιλτικούς είμεθα οχτροί  ;D ;D ;D

geodimitri είπε:
Πολύ ωραίος ο ήχος του Bigsby αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το χρησιμοποιείς, ταιριάζει άψογα μέσα στο κομμάτι.
Ευχαριστω.

Ακομα το μαθαινω ειναι η αληθεια μια και εχω χρονια να παιξω με τρεμολοκιθαρο... ;D

Ωραίος ρε Superfunk! Το μόνο μου σχόλιο (αν και προφανώς είναι θέμα δικού σου γούστου και αισθητικής) είναι πως θα αντάλλαζα λίγη διάρκεια χάριν μεγαλύτερης κλιμάκωσης :) Χρησιμοποιείς κάποιο rotary πεταλακι στην κιθάρα ή ειναι chorus με vibrato; thanks :)

Χρησιμοποιείς κάποιο rotary πεταλακι στην κιθάρα ή ειναι chorus με vibrato; thanks
Ολα τα εφε ειναι απο την αρχαια VOX TL SE μου,στο συγκεκριμενο εχω βαλει το τρομερο dual phaser που εχει.

Superfunk είπε:
Ολα τα εφε ειναι απο την αρχαια VOX TL SE μου,στο συγκεκριμενο εχω βαλει το τρομερο dual phaser που εχει.
αρχαία-ξεαρχαία, ακούγεται πολύ γλυκά :)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back