Να πω και εγώ μερικές από τις εντυπώσεις μου :
+1000 στην οργάνωση της έκθεσης ! πραγματικά η οργάνωση ήταν αξιοζήλευτη. Και αυτό απ'ότι κατάλαβα οφείλεται ουσιαστικά σε έναν άνθρωπο-διοργανωτή, ο οποίος πέρα από διοργανωτής είναι και μουσικός επαγγελματίας στον χώρο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο σημασία έδινε στα demo που δεχόταν η έκθεση από νέα συγκροτήματα : τα έδινε σε studio που συμμετείχαν στην έκθεση, με τον όρο να τα ακούσουν και να δώσουν γραπτή απάντηση σε κάθε συγκρότημα είτε θετική είτε αρνητική. Την εκτίμησα πολύ αυτή την κίνηση...
Το εισητήριο όταν έμαθα ότι είναι 20€ κατάλαβα αμέσως τις συνέπειες του...έμαθα όμως εκ των υστέρων πως υπήρχε νεανικό με 12€ το οποίο το θεωρώ λογική τιμή.
Απαράδεκτο από 10 αντιπροσώπους στην Ελλάδα να βρίσκεται μόνο ο Στόλλας ! Που ήταν ο Βοn, Λογοθέτης, Μεταλλινός, Μεταλλίδης, Κουρμπής, Διαμαντόπουλος, Νάκας ? Αν δεν στηρίξουν αυτοί μια τέτοια προσπάθεια, από την οποία έχουν και άμεσο κέρδος, ποιος θα την στηρίξει ? Φαντάζεστε πόσο διαφορετική θα ήταν η έκθεση αν ο καθένας από αυτούς έφερνε από 2 καλά όργανα ?
-1 σε όσους μουσικούς δεν ήρθαν. Έστω και με 20€ είναι μια κίνηση που χρειάζεται υποστήριξη από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Αν τουλάχιστον από προσέλευση φέτος ήταν ικανοποιητική, η επόμενη θα ήταν δραματικά καλύτερη σε όλους τους τομείς. Με τον τρόπο αυτό δικαιώνουμε αυτούς που είπαν "το ήξερα ότι δεν θα αξίζει γι αυτό και δεν πήγα..." και με αυτή την λογική αυτή ποτέ δεν θα γίνει κάτι της προκοπής... Πρέπει νομίζω να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και να ξεκινήσουμε να συνεισφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του, τις προσπάθειες στην Ελλάδα που πραγματικά αξίζουν.
-1 στους χορηγούς kosmos, en leuko και mad, που απλά κρέμασαν μια αφίσα στο περίπτερο και δεν υπήρχε κανείς εκεί. Έστω ένας παραγωγός, κάτι...
+1 στην φθηνή και παγωμένη μπύρα του κυλικείου ! Προσφέρω ένα πετάλι δώρο για το τηλέφωνο της κοπέλας που έδινε τις μπύρες... ;D