- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Εγκο cos_dr
Εγκο χαζό είμαι :-*
Εκγο ποσταρει κομμάτι...............
Το sequence αυτο ηταν μερος μερικων tracks που εφτιαξα για μια γνωστή μου που τα χρησιμοποιεί για αρωματο-μασαζο-θεραπεια. Το ειχε απορρίψει το συγκεκριμενο λογω του ρυθμικου του που της εβγαινε λιγο αγριο γι αυτο που ηθελε.
Μου αρεσε εμενα ομως οπως ηταν και το παραθέτω οπως ηταν αρχικα
Χρησιμοποιήθηκαν τα
Κοrg M1
Spectrasonics stylus rmx
Spectrasonics atmosphere.
Lexicon Pantheon Reverb
T-racks
H κιθαρα στο τελος ειναι τελειως ασχετη φυσικα, την προσθεσα γιατι μου τη βαρεσε πριν το ανεβασω η βαση ειναι απο το vst real strat περασμενη απο το quitar rig 5
ως DAW χρησιμοποιώ το Sonar 8
Ελπιζω να αρεσει στους "μπλι-πληκτράδες" και οχι μονο, δεν ειναι κατι σπουδαίο.
Οποιαδηποτε παρατήρηση, σχολιο κλπ, feel free to make it
Σας αποχαιρετω για καλοκαίρι με αυτο το κομματάκι λοιπόν
Εγκο ευχομαι σε ολα τα μελη, τους συντελεστες και τους επισκεπτες του noiz
Καλό Καλοκαίρι,
μπορει τα πραγματα να ειναι ασχημα οικονομικα και κοινωνικοπολιτικά, αλλα ξεκουραστείτε και διασκεδαστε όσο μπορείτε, προτιμηστε και λιγες ωρες ησυχιας-σιωπης για να χαλαρωσει το μυαλο και τα αυτιά,
Οσοι παραυτα εργάζεστε στη μουσικη και το καλοκαιρι επαγγελματικα αναγκαστικα, ευχομαι να περασετε καλα και να διασκεδασετε τον κοσμο.
Καλες διακοπές.
Εγω παω για μπάνιο.
Reboot απο σεπτεμβρη
Εγκο χαζό είμαι :-*
Εκγο ποσταρει κομμάτι...............
Το sequence αυτο ηταν μερος μερικων tracks που εφτιαξα για μια γνωστή μου που τα χρησιμοποιεί για αρωματο-μασαζο-θεραπεια. Το ειχε απορρίψει το συγκεκριμενο λογω του ρυθμικου του που της εβγαινε λιγο αγριο γι αυτο που ηθελε.
Μου αρεσε εμενα ομως οπως ηταν και το παραθέτω οπως ηταν αρχικα
Χρησιμοποιήθηκαν τα
Κοrg M1
Spectrasonics stylus rmx
Spectrasonics atmosphere.
Lexicon Pantheon Reverb
T-racks
H κιθαρα στο τελος ειναι τελειως ασχετη φυσικα, την προσθεσα γιατι μου τη βαρεσε πριν το ανεβασω η βαση ειναι απο το vst real strat περασμενη απο το quitar rig 5
ως DAW χρησιμοποιώ το Sonar 8
Ελπιζω να αρεσει στους "μπλι-πληκτράδες" και οχι μονο, δεν ειναι κατι σπουδαίο.
Οποιαδηποτε παρατήρηση, σχολιο κλπ, feel free to make it
Σας αποχαιρετω για καλοκαίρι με αυτο το κομματάκι λοιπόν
Εγκο ευχομαι σε ολα τα μελη, τους συντελεστες και τους επισκεπτες του noiz
Καλό Καλοκαίρι,
μπορει τα πραγματα να ειναι ασχημα οικονομικα και κοινωνικοπολιτικά, αλλα ξεκουραστείτε και διασκεδαστε όσο μπορείτε, προτιμηστε και λιγες ωρες ησυχιας-σιωπης για να χαλαρωσει το μυαλο και τα αυτιά,
Οσοι παραυτα εργάζεστε στη μουσικη και το καλοκαιρι επαγγελματικα αναγκαστικα, ευχομαι να περασετε καλα και να διασκεδασετε τον κοσμο.
Καλες διακοπές.
Εγω παω για μπάνιο.
Reboot απο σεπτεμβρη