- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Εχθες το βραδυ μελετωντας για την μπαντα μου μου τη βαρεσε και αρχισα να κανω τα δικα μου.
Επαιξα λιγο με εναν ηχο του M1 πειραζοντας τον (τον pankala) και επαιζα κολλημενα ενα θεμα με τρια ακκορντα.
Μετα μου τη βαραει και λεω , δεν γραφω τιποτα
Και εφτιαξα ενα sequence να το υποστηριξω
Το γεμισα και λιγο να μην φαινεται αδειο, εβαλα και λιγο triton le μεσα. λιγο σοβατισμα....
Μιας και το εφτιαξα λεω, αφου αχρηστο ειναι lol θα το βαλω στο noiz να το ακουσουν τα παιδια .
, δεν ειμαι και του ειδους πολυ, βαρεθηκα να ασχολουμαι μαζι του, το εκλεισα, το εκανα export και λεω αντε να φτιαξω και ενα κλιπ να με δειτε και τη φατσα μου.
Για οσους δεν πεθανουν απο τη βαρεμαρα προς το τελος γιατι ειναι βαρετο και επαναλαμβανεται και δεν ειχα ορεξη να κανω κατι γι αυτο, προσφερω bonus ενα μικρο performance με πειραγμενο λιγο το διασημο combination "transit" της σειρας triton.
Εγω επειδη το ακουσα πολλες φορες για να φτιαξω εντασεις και να ακουγεται αξιοπρεπως το σιχάθηκα.
Τωρα σαν πρωτο ακουσμα μπορει να ειναι πιο ανεκτο.
Για την ιστορια χρησιμοποιηθηκαν
To m1
το triton le
το sonar 8 producer
το nexus για τα βαριεστημενα 16α του fast μπασο-μεσαιου lead ηχου
το stylus rmx για drums
το trillian για το μπασο
το atmosphere για τo lead
Επαιξα λιγο με εναν ηχο του M1 πειραζοντας τον (τον pankala) και επαιζα κολλημενα ενα θεμα με τρια ακκορντα.
Μετα μου τη βαραει και λεω , δεν γραφω τιποτα
Και εφτιαξα ενα sequence να το υποστηριξω
Το γεμισα και λιγο να μην φαινεται αδειο, εβαλα και λιγο triton le μεσα. λιγο σοβατισμα....
Μιας και το εφτιαξα λεω, αφου αχρηστο ειναι lol θα το βαλω στο noiz να το ακουσουν τα παιδια .
, δεν ειμαι και του ειδους πολυ, βαρεθηκα να ασχολουμαι μαζι του, το εκλεισα, το εκανα export και λεω αντε να φτιαξω και ενα κλιπ να με δειτε και τη φατσα μου.
Για οσους δεν πεθανουν απο τη βαρεμαρα προς το τελος γιατι ειναι βαρετο και επαναλαμβανεται και δεν ειχα ορεξη να κανω κατι γι αυτο, προσφερω bonus ενα μικρο performance με πειραγμενο λιγο το διασημο combination "transit" της σειρας triton.
Εγω επειδη το ακουσα πολλες φορες για να φτιαξω εντασεις και να ακουγεται αξιοπρεπως το σιχάθηκα.
Τωρα σαν πρωτο ακουσμα μπορει να ειναι πιο ανεκτο.
Για την ιστορια χρησιμοποιηθηκαν
To m1
το triton le
το sonar 8 producer
το nexus για τα βαριεστημενα 16α του fast μπασο-μεσαιου lead ηχου
το stylus rmx για drums
το trillian για το μπασο
το atmosphere για τo lead