Για να μην γράφω στον καθένα ξεχωριστά, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για τα όμορφα σχόλιά σας.
Το έγραψα αυτές τις δύο μέρες τα βράδια βιαστικά και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο που διανύω με πολλά προβλήματα σε διάφορους τομείς της ζωής μου και υγείας για στενό συγγενικό μου πρόσωπο και είμαι πολύ πιεσμένος ψυχολογικά και σε αυτές της περιπτώσεις η μουσική με βοηθά γιατί απομονώνομαι και τα γράφω ΟΛΑ στα @@ μου έστω και για λίγο. Δεν περίμενα να αρέσει και πολύ να πω την αλήθεια.
Σας ευχαριστώ λοιπόν!!!
Θα σταθώ σε κάποια σχόλια λίγο
Spyros Delta είπε:
Ανετα main theme σε χολυγουντιανη παραγωγη .... μεχρι τη στιγμη που μπηκαν οι midi κιθαρες
Εγώ δεν τις βρίσκω στην συγκεκριμένη περίπτωση τόσο άκυρες ως ακροατής.
Παικτικά παίζω με πλήκτρα, δεν νομίζω στο παίξιμο να υπάρχει κάτι μπεμπτό.
Σαν ήχος χρησιμοποίσα ενα preset του guitar rig 5.
Δεν είμαι καλός στην διαμόρφωση ήχου κιθάρας και στα θέματα μίξης επίσης έχω κάποια όρια.
Στο σημείο αυτό κάνω και μια ΕΚΚΛΗΣΗ γνωρίζοντας πως εκλεκτοί συμφορουμίτες το χρησιμοποιείτε και έχετε εμπειρία στην διαμόρφωση, αν θέλετε να μου στείλετε κάποιους custom ήχους σας του GR5 για ρυθμικά και lead να τους χρησιμοποιώ για καλύτερο πιθανώς αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ κυριε Σπύρο!!!
5% Yanni +
5% Vangelis +
5% Hans Zimmer +
5% Mike Oldfield +
80% Μοναδική Λάμψη
κάτσε να κάνω τη σούμα.... εεεε,
100% road2obliviion.
Εύγε.
Ευχαριστώ φίλε μου.
Είναι αλήθεια πως όλοι αυτοί αλλά και άλλοι καλλιτέχνες έχουν σαφώς επηρεαστεί από εμένα. Είμαι μεγάλος μουσικαράς, το ξέρω έτσι? Πρακτικά δεν έχω να αποδείξω τίποτα χαχαχαχχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D
τι έγραψες ρε μεγάλε cos πάλι ινδικό καλαματιανό punjab σε 7/8? ;D
Φίλε Σταύρο μιας και το λες, ακριβώς λόγω μετρήματος ήθελα να το κλείσω με καλαματιανό αλλά βαριόμουν να στήσω ήχους και να κάνω την αλλαγή και είπα να μην το ξεφτιλίσω πολύ. ;D ;D ;D ;D
Ευχαριστώ και πάλι, τι να πω, είστε συγκινητικοί και εξαιρετικοί και οι περισσότεροι εξάλλου από εσάς και λόγω παρέας αλλά και λόγω δυνατοτήτων γνωρίζετε πως αποτελείτε για εμένα μια σημαντική πηγή έμπνευσης και όρεξης για ενασχόληση με τη μουσική, έστω πλέον σε επίπεδο living room composing.
να είμαστε όλοι καλά με υγεία!!!!!