- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Προσπάθησα όσο μπορούσα με τον εξοπλισμο που διαθέτω να αποδώσω οσο πιο κοντα γινεται στο αυθεντικό, σε μίξη, σε επιλογή ήχων αλλα και στην real time εκτελεση μου και εγγραφη της lead quitar, το "dream window" απο το sountrack της cult ταινιας βρυκολάκων "Fright Night" (1985), που έγραψε γι αυτη ο γνωστός film composer Brad Fiedel.
Ο Βrad Fiedel ειναι για εμενα ενας συνθέτης που με έχει επηρεάσει αφάνταστα, και τα soundtracks του ηταν ισως και το μεγαλύτερο μου κινητρο να ασχοληθώ με τη συνθεση,
Η χαρά μου ηταν τεράστια, γιατι πόσταρα την προσπάθεια μου στο wall του Βrad Fiedel στο facebook, ο ιδιος σχολιασε οτι ακουγεται υπέροχα και ειχαμε και μια μικρη συνομιλία στο chat, με ρωτησε και μερικα πραγματα για εμενα, ενδιαφέρθηκε για εναν σκλαβο, ο θεός lol .
Ειναι φανταστικό να chattareis με ενα είδωλό σου που το θαυμαζεις και το μελετάς για πάνω απο 28 χρονια, πράγματι
Ευχαριστώ το φίλο μου Νικο που με βοηθησε στην εγγραφή αλλα και στο demon effect.
Το μοιράζομαι και μαζι σας.
Καθε σχολιο ευπροσδεκτο, η αληθεια ειναι οτι παιδευτηκα λιγο αυτη τη φορα.
και επειδή την ψώνισα σημερα, να και το σχολιο του
O Brad Fiedel : http://www.imdb.com/name/nm0006075/
Χρησιμοποίησα:
sonar 8 PDR για το sequencing
atmosphere, trillian, roland groove synth για το backing track που εγραψα βημα βημα εξ ακοής.
Δειγματα κιθαρας περασμενα στο kontakt 5 με μοντελο ενισχυτη και distortion διαμορφωμενα με το quitar rig 5.
To Lexicon Pantheon Reverb για reverb
Το drum beat loop- αρισμενο απο το αυθεντικό κομματι
Ο Βrad Fiedel ειναι για εμενα ενας συνθέτης που με έχει επηρεάσει αφάνταστα, και τα soundtracks του ηταν ισως και το μεγαλύτερο μου κινητρο να ασχοληθώ με τη συνθεση,
Η χαρά μου ηταν τεράστια, γιατι πόσταρα την προσπάθεια μου στο wall του Βrad Fiedel στο facebook, ο ιδιος σχολιασε οτι ακουγεται υπέροχα και ειχαμε και μια μικρη συνομιλία στο chat, με ρωτησε και μερικα πραγματα για εμενα, ενδιαφέρθηκε για εναν σκλαβο, ο θεός lol .
Ειναι φανταστικό να chattareis με ενα είδωλό σου που το θαυμαζεις και το μελετάς για πάνω απο 28 χρονια, πράγματι
Ευχαριστώ το φίλο μου Νικο που με βοηθησε στην εγγραφή αλλα και στο demon effect.
Το μοιράζομαι και μαζι σας.
Καθε σχολιο ευπροσδεκτο, η αληθεια ειναι οτι παιδευτηκα λιγο αυτη τη φορα.
και επειδή την ψώνισα σημερα, να και το σχολιο του

O Brad Fiedel : http://www.imdb.com/name/nm0006075/
Χρησιμοποίησα:
sonar 8 PDR για το sequencing
atmosphere, trillian, roland groove synth για το backing track που εγραψα βημα βημα εξ ακοής.
Δειγματα κιθαρας περασμενα στο kontakt 5 με μοντελο ενισχυτη και distortion διαμορφωμενα με το quitar rig 5.
To Lexicon Pantheon Reverb για reverb
Το drum beat loop- αρισμενο απο το αυθεντικό κομματι