- Πόντοι
- 38
Στη μάνα σου το είπες? :warwickplayer είπε:πως ακουγεται οταν το παιζεις με μπακετες drummer... ;D
Στη μάνα σου το είπες? :warwickplayer είπε:πως ακουγεται οταν το παιζεις με μπακετες drummer... ;D
Μην το πεις ουτε του papa(bear)funky_bassman είπε:Στη μάνα σου το είπες? :
μα δεν ειπα οτι ειναι τραβηγμενο - το θεωρησα ως παρατερο στην "ροκ" μουσικηwarwickplayer είπε:Καλα το αταστο με πενα και φλατ χορδες δεν ειναι καθολου τραβηγμενο...
Για μενα η "ροκ" ειναι η πλεον ανοικτη σε πειραματισμο μουσικη...messalion είπε:το θεωρησα ως παρατερο στην "ροκ" μουσικη
Γενικά μπορείς να παίξεις σχεδόν τα πάντα με άταστο... Αν και για slap δεν θα το πρότεινα ρε παιδί μου... Απλά πρέπει να σκέφτεσαι αν όντως σου χρειάζεται ο ήχος του άταστου ή το punchy των τάστων... Όπως και με κόντρα μπάσο μπορείς να παίξεις τα πάντα... Το θέμα είναι ΘΕΣ τον ήχο του κόντρα? ΘΕΣ τον ήχο του άταστου?killbill vp. είπε:Το ερώτημα είναι:
Έχοντας ένα άταστο δεν μπορείς να πάιξεις όλα τα παραπάνω και ίσως και περισσότερα με κάποιους μικρούς ηχητικούς συμβιβασμούς ?
Επαναλαμβάνω είναι ερώτημα όχι συμπέρασμα.
Ναι... αρκεί να είσαι ο κύριος με το άταστο ;D ;D ;Dkillbill vp. είπε:Το ερώτημα είναι:
Έχοντας ένα άταστο δεν μπορείς να πάιξεις όλα τα παραπάνω και ίσως και περισσότερα με κάποιους μικρούς ηχητικούς συμβιβασμούς ?
Επαναλαμβάνω είναι ερώτημα όχι συμπέρασμα.
Εγώ δεν έρχομαι στο πισί σου να σου μαμήσω την ψυχολογία κύριος... ΟΚ? Άντε ποια όλοι σας με τα βίντεο.... :'( :-X :-X :-XTerry RoscoeBeck5 είπε:Ναι... αρκεί να είσαι ο κύριος με το άταστο ;D ;D ;D
Μανώλη αυτός ΟΚ... είναι αυτός που είναι... Το πιτσιρίκι όμως που είδαμε σε άλλο βίντεο... αυτό ήταν που μαμούσε την ψυχολογία ;D ;D ;Dfunky_bassman είπε:Εγώ δεν έρχομαι στο πισί σου να σου μαμήσω την ψυχολογία κύριος... ΟΚ? Άντε ποια όλοι σας με τα βίντεο.... :'( :-X :-X :-X
BAN ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΟΟΟ ;D ;Dfunky_bassman είπε:Για αυτό είπα όλοι σας... Όσο πιο "καλά" μαθαίνω μπάσο αντιλαμβάνομαι ότι πόσα λιγότερα ξέρω... Και φροντίζεται να μου το υπενθυμίζεται... :