Comfortably Numb Solo - Spyros Delta

Σπύρος Δέλτα

Spyros Delta

Κοντομάνικος
Πόντοι
1,688
Πατηστε απο κατω το HQ για καλυτερη ποιοτητα ηχου.

Κιθαρα : PRS special 24 '87 Brazilian rosewood, Μαονι ονδουρας, Reverse tremolo, wide thin neck.

Μαγνητες : SD full shred πισω (λογω  βλαβης του JB που φοραει κανονικα) και PRS Vintage Bass (o παλιος μαμισιος) στη θεση neck.

Αλλαγμενα ηλεκτρικα (crl volume, gibson sg τριθεσιο επιλογεα, japan push-pull tone για να σπλιταρει τους μαγνητες)

Προενισχυση : POD xt, soldano simulation.

Καλωδιο : George L's με switchcraft βισματα

Πενα : Dunlop Tortex 0.88mm

Χορδες : DR 09

Εγγραφη ηχου στο PC με:

Καρτα ηχου προπολεμικη soundblaster live 5.1

Προγραμμα εγγραφης ηχου Cool Edit pro II

Εγγραφη εικονας με φωτογραφικη olympus fe-130.

Σπύρο το σφυράς καλά το μανίκΗ σου  ;) 8)

To reverse tremolo που γράφεις ότι έχει η PRS τι σημαίνει?

Καταρχάς να διορθώσω το σχόλιό μου: το σφυράς ΠΟΛΥ καλά  ;)

Για το reverse: αυτές είναι οι σωστές PRS έτοιμες για METAL όχι για ΚΟΛΠΛΕΥΣ  ;D

ωραιος ο παιχτης,ωραιος και ο μανγητης ....γιατι να τον αλλαξεις μια χαρα ακουγεται!!!!

μια σκεψη...:μηπως θα ηθελε λιγο reverb ακομα?λεω εγω τωρα μια σκεψη

Σπύρο είσαι ωραίος... Και ο ήχος σου πολύ καλός... Με εντυπωσίασε ο Full Shred. Δεν τον περίμενα τόσο ισορροπημένο. Ακούγεται πιο γεμάτος από τον JB στην κιθάρα σου;

@ ignantios

Δεν θέλει reverb. Λίιιιιιγο delay...

πολυ ωραιος ηχος κ παιξιμο!

δεν χρειαζετε ουτε παραπανω βαθος ουτε Delay θα γινει λασπη μετα!

bluezlick είπε:
πολυ ωραιος ηχος κ παιξιμο!

δεν χρειαζετε ουτε παραπανω βαθος ουτε Delay θα γινει λασπη μετα!
E... Χμ... Χρήστη bluezlick. Να σου υπενθυμίσω ότι τα δικαιώματα σχολιασμού βάθους και delay σου έχουν αφαιρεθεί...  :P :P :D :D

mscmkr είπε:
E... Χμ... Χρήστη bluezlick. Να σου υπενθυμίσω ότι τα δικαιώματα σχολιασμού βάθους και delay σου έχουν αφαιρεθεί...  :P :P :D :D
χαχαχαχαχαχαχα

Καλημερα παιδες.

Ευχαριστω και παλι που ασχολειστε μαζι μου.

Οσο για τον μαγνητη εχω να πω οτι με το JB ηταν πολυ καλυτερος ο ηχος, πιο ροκ, πιο σκαστος και μεσαιος ρε παιδι μου.

Αυτος ειναι πολυ shred ζζζζζζζρρρζρζρρρρζ.

Συν οτι τον σωνει και η κιθαρα νομιζω, οτι και να βαλω πανω της παιζει αξιοπρεπως, ακομα και ο HFS που ειχε ο μαμισιος "ακουγοταν", μεχρι που δοξα το θεο σε ενα ταξιδι κοπηκε και εβαλα τον JB και καταλαβα τι μ@κ@κες ειναι στην prs με τους μαγνητες, γενικα με τα ηλεκτρικα, αφου και αυτοι που βαζουν σημερα δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο, αλλα και αυτοι οι rotary επιλογεις μαγνητων ειναι οτι πιο αποτυχια εχει βγει ποτε.

Στην πρωτη βδομαδα τον ειχα βγαλει μπιελά γυριζοντας τον απο την 1η θεση (bridge) στην 5η (neck) -το γνωστο με τη fender- κρρρρρρρρρρρ κρρρρρρρρρρ κρρρρρρρρρ τελος.  :P

Απο βαθη και delay (αν εχω δικαιωμα σχολιασμου  ;D), συν το modulating εφε (δεν θυμαμαι τι εχει) δεν εχω βαλει τα αναλογα που θα εμπαιναν σε μια μιξη με την κιθαρα σε κανονικες σταθμες αφου η μιξη ειναι για noizfans και κιθαριστες.

Κατι σαν τα σκυλαδικα αλλα αντι για την φωνη στο 1000, εβαλα την κιθαρα. ;D

Με βαθος κλπ θα χανοταν στο πηγαδι.

delta66 είπε:
Καλημερα παιδες.

Ευχαριστω και παλι που ασχολειστε μαζι μου.

Οσο για τον μαγνητη εχω να πω οτι με το JB ηταν πολυ καλυτερος ο ηχος, πιο ροκ, πιο σκαστος και μεσαιος ρε παιδι μου.

Αυτος ειναι πολυ shred ζζζζζζζρρρζρζρρρρζ.

Συν οτι τον σωνει και η κιθαρα νομιζω, οτι και να βαλω πανω της παιζει αξιοπρεπως, ακομα και ο HFS που ειχε ο μαμισιος "ακουγοταν", μεχρι που δοξα το θεο σε ενα ταξιδι κοπηκε και εβαλα τον JB και καταλαβα τι μ@κ@κες ειναι στην prs με τους μαγνητες, γενικα με τα ηλεκτρικα, αφου και αυτοι που βαζουν σημερα δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο, αλλα και αυτοι οι rotary επιλογεις μαγνητων ειναι οτι πιο αποτυχια εχει βγει ποτε.

Στην πρωτη βδομαδα τον ειχα βγαλει μπιελά γυριζοντας τον απο την 1η θεση (bridge) στην 5η (neck) -το γνωστο με τη fender- κρρρρρρρρρρρ κρρρρρρρρρρ κρρρρρρρρρ τελος.  :P

Απο βαθη και delay (αν εχω δικαιωμα σχολιασμου  ;D), συν το modulating εφε (δεν θυμαμαι τι εχει) δεν εχω βαλει τα αναλογα που θα εμπαιναν σε μια μιξη με την κιθαρα σε κανονικες σταθμες αφου η μιξη ειναι για noizfans και κιθαριστες.

Κατι σαν τα σκυλαδικα αλλα αντι για την φωνη στο 1000, εβαλα την κιθαρα. ;D

Με βαθος κλπ θα χανοταν στο πηγαδι.
Μου αρέσεις, θες να έρθεις μια μέρα από το στουντιάκι μας για jam?

guitar man on fire!! είπε:
αμε-αμε και πολυ καλα μαλιστα  ;D
Αντε τοτε να κουρευτεις, να κοψεις το μουσι, να πουλησεις και το 5150, να παρεις ενα marshallosfender palio και να ανεβασεις κανενα βιντεο  ;D ;D ;D ;D

Αντε τοτε να κουρευτεις, να κοψεις το μουσι, να πουλησεις και το 5150, να παρεις ενα marshallosfender palio και να ανεβασεις κανενα βιντεο  ;D ;D ;D ;D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν το βλεπω για το κουρεμα.....αν δεν φτασουν το πατωμα δεν τα κουρευω!! 8) 8)

οσο για τον marshall.....ειχες τοσο δικιο αν πετυχεις καλο.....και μαντεψε...πετυχα 1983...

παρε ματι για την γευση

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=210146395&albumID=1072266&imageID=21453161#a=1072266&i=21452964

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back