Come on Baby

Ο ήχος δεν μου άρεσε (γούστα είναι αυτά).

Κατά τα άλλα πολύ ωραίο παίξιμο που όμως έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί η αφιέρωση σκοτώνει!

Να είστε πάντα όλοι καλά και να την χαίρεσαι!

Για το τι παικτης εισαι τα εχουμε ξαναπει...αλλα και συνθετης.Ομως το οτι καθησες και εγραψες κομματι για την γυναικα σου δειχνει και τι ανθρωπος εισαι.Μπραβο σου Πανο χρονια της πολλα και να την χαιρεσαι κυριολεκτικα.(της Αγιας Κυριακης ηταν το Σαββατο !!)

delta66 είπε:
Εισαι στο στοιχειο σου  ;) 8)

Πολυχρονη πες της, να εχει παντα υγεια και να τη χαιρεσαι.
Σε ευχαριστώ  :) Παναγιώτης  ;)
Ο ήχος δεν μου άρεσε (γούστα είναι αυτά).

Κατά τα άλλα πολύ ωραίο παίξιμο που όμως έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί η αφιέρωση σκοτώνει!

Να είστε πάντα όλοι καλά και να την χαίρεσαι!
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το satchurator "γράφεται" με τραχύ ήχο .Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ξαναγράφω με το drive του ενισχυτή  ;)

Σε ευχαριστώ φίλε  :)

Για το τι παικτης εισαι τα εχουμε ξαναπει...αλλα και συνθετης.Ομως το οτι καθησες και εγραψες κομματι για την γυναικα σου δειχνει και τι ανθρωπος εισαι.Μπραβο σου Πανο χρονια της πολλα και να την χαιρεσαι κυριολεκτικα.(της Αγιας Κυριακης ηταν το Σαββατο !!)
Φίλε Περικλή σε ευχαριστώ, αλλά μου έδωσες εύσημα τα οποία δεν μου αξίζουν. Το τραγούδι αυτό βεβαίως και δεν είναι δικό μου, αλλά του Satriani  :(. Και τι δεν θα έδινα βέβαια να μπορούσα να γράψω τέτοια κομμάτια. Θα προσπαθήσω όμως του χρόνου ......Σε ευχαριστώ και πάλι  :)

Χαχαχα όλα για τις γυναίκες γίνονται τελικά! Να τη χαίρεσαι hyperpanos! Παικτικά είναι αναμφισβήτητα πολύ ψηλά, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τον ήχο της κιθάρας όμως, είναι λίγο ραφ, αλλά μάλλον δε θές να κάτσεις να το ξαναηχογραφήσεις, ίσως άν το πέρναγες από ένα χαμηλοπερατό φίλτρο (εκεί στο πλάι σε κάθε τρακ στο cubase) να γλύκαινε λιγακι περισσότερο :)

PS: Ο διάλογος "-Αγάπη μου, τι θα κανουμε στα γενέθλια μου? -Περίμενε, σου ηχογραφώ ένα κομμάτι, ίσως μου πάρει όλη μέρα σήμερα" πρέπει να σημαίνει παντόφλα επί τόπου :)

Αυτά! Να τη χαίρεσαι και πάλι :)

AuditoryDriving είπε:
Χαχαχα όλα για τις γυναίκες γίνονται  τελικά! Να τη χαίρεσαι hyperpanos! Παικτικά είναι αναμφισβήτητα πολύ ψηλά, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τον ήχο της κιθάρας όμως, είναι λίγο ραφ, αλλά μάλλον δε θές να κάτσεις να το ξαναηχογραφήσεις, ίσως άν το πέρναγες από ένα χαμηλοπερατό φίλτρο (εκεί στο πλάι σε κάθε τρακ στο cubase) να γλύκαινε λιγακι περισσότερο :)

PS: Ο διάλογος "-Αγάπη μου, τι θα κανουμε στα γενέθλια μου? -Περίμενε, σου ηχογραφώ ένα κομμάτι, ίσως μου πάρει όλη μέρα σήμερα" πρέπει να σημαίνει παντόφλα επί τόπου :)

Αυτά! Να τη χαίρεσαι και πάλι
Στην επεξεργασία είμαι άσχετος  >:( Μόνο να γράφω ξέρω και πάλι καλά να λες  ;D Φίλτρα και τα λοιπά δεν τα κατέχω καθόλου  :PΤην παντόφλα την γλύτωσα γιατί το είχα γράψει από την προηγούμενη μέρα  ;) ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ  :)

Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται. Νομίζω οτι της πρόσφερες το ακριβότερο χειροποίητο δώρο!!!

Oldtimer είπε:
Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται. Νομίζω οτι της πρόσφερες το ακριβότερο χειροποίητο δώρο!!!
Και να σκεφτείς ότι δεν το έχει ακούσει ακόμα  ;D ;D ;DΜόνο οι γιοί μου, όταν το έγραφα  ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ  :)

Ελπίζω να καταφέρεις να περάσεις το μουσικό μικρόβιο και στα παιδιά σου. Στον δικό μου τα κατάφερα..

Oldtimer είπε:
Ελπίζω να καταφέρεις να περάσεις το μουσικό μικρόβιο και στα παιδιά σου. Στον δικό μου τα κατάφερα..
Αν και είναι σχετικά μικροί ακόμη, το δουλεύω ήδη  ;)Να σκεφτείς ακούνε μόνο Satriani και τους αρέσει και πολύ  ;) ;D ;D ;D

Οχι ρε συ μην τους μπολιαζεις τον καραφλα ...απο ολα να τους δινεις και αν εχουνε το ''μικροβιο ''θα διαλεξουν μονοι τους.Ωραια η Ροδος αυτην την εποχη!! τι γινεται εχει κοσμο;

pericles είπε:
Οχι ρε συ μην τους μπολιαζεις τον καραφλα ...απο ολα να τους δινεις και αν εχουνε το ''μικροβιο ''θα διαλεξουν μονοι τους.Ωραια η Ροδος αυτην την εποχη!! τι γινεται εχει κοσμο;
Πλάκα κάνω, εννοείται ότι θα διαλέξουν μόνοι τους και μετά θα κάνουν ότι τους πώ εγώ  :P ;D ;D ;DΤο νησί είναι όλες τις εποχές ωραίο, απλά τώρα είναι φανταστικά  :)

Είναι μεγάλη υπόθεση να σχολάς από την δουλεία σου και μέσα σε 5λεπτο να μπορείς να απολαμβάνεις τέτοιες θάλασσες και παραλίες  ;)

Κόσμο έχει, αλλά είναι μαντρωμένος στα ξενοδοχεία με "βραχιολάκια"  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back