- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
...ψάχνουμε τον μονόφθαλμο στην χώρα των τυφλων;... ούτε Ελλάδα ούτε κάπου αλλού απ' όσο ξέρωπές έναν άλλο στην Ελλάδα
7 λεπτά πριν, Pavloz είπε
...ψάχνουμε τον μονόφθαλμο στην χώρα των τυφλων;... ούτε Ελλάδα ούτε κάπου αλλού απ' όσο ξέρω
Δεν με ενδιαφέρουν οι μονόφθαλμοι και οι οι "ημιτασιον"...
Αν κάποιος μου πει "αυτός" έβαλε "αυτό" στο ραδιόφωνο, θα πάω να αγοράσω ραδιόφωνο και μάλιστα στέρεο, να τον ακούω κάθε φορά...(απ' όσο ξέρω ούτε κάποιο web radio συγκινήθηκε...δεν προμοτάρεται απο κάποια "εταιρεία")
Υ.Γ.: ...μιλάμε για one man project.....
Έχεις καταφερει να κανεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ κατι εξισου καλο; (συνολικα, δεν αναφερομαι μονο στο ειδος) Εγω οχι (ουτε καν δλδ) οποτε ναι, συγκινουμαι!Ευτυχως
?
Σοβαρα τωρα..συγκινεισαι μ αυτο?
Παντως βαζει τετοια κατα καιρους. Υποθετω δεν ειναι κανεις μπεντρουμ "αρτιστ" σαν εμας...κανενα ραδιο δεν παιζει τετοια αγνωστου πατρος
Ωχ! Τι μου θύμισες τώρα...?? ?
Κανε μια βολτα στο soundcloud μου να δεις.Έχεις καταφερει να κανεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ κατι εξισου καλο; (συνολικα, δεν αναφερομαι μονο στο ειδος)
Ο προβληματικός εγκέφαλός μου δουλεύει περίεργα, μην παρεξηγείς...Κομματάρα αυτό, αλλά τελείως άλλη φάση οι 13 floor ...
Οι Amon Düül II ήταν από τους πρωτοπόρους της λεγόμενης krautrock σκηνής στην Γερμανία.
...σε ρίχνω "τα μάλα"... έκανα αφιέρωμα στους Iron Maiden το '20 και έφτασα τους 60+ ( οι 50 ήταν απο UK εντωμεταξύ...)?Και web radio εκανα με 27 ακροατες....
Μεγιστο....
1. Σίγουρα καλύτερα από μένα...(στείλε link)Κανε μια βολτα στο soundcloud μου να δεις.
Απ αυτο που εβαλες πιστεύω imho πολλα καλυτερα.
ξέρεις οι μουσικές που ανεβαίνουν εδώ από πολλά παιδιά είναι πολύ πιό μπροστά από τον μοναχικό καβαλάρη ..... που έβαλες, αλλά επειδή το ζητήσατε ? δράττομαι της ευκαιρίας και με την ανοχή των υπολοίπων άκου αυτά τα δείγματα.... Βάζω 5-6 ας πούμε στα γούστα σου για να μην πέσεις στα πολύ εξτρημ.1. Σίγουρα καλύτερα από μένα...(στείλε link)
2. Θα πρέπει να τα ακούσω ΟΛΑ κι εφόσον μου αρέσουν (μη ξεχνάμε τα περι ορέξεως)
13 hours ago, dimsonic said:
ξέρεις οι μουσικές που ανεβαίνουν εδώ από πολλά παιδιά είναι πολύ πιό μπροστά από τον μοναχικό καβαλάρη ..... που έβαλες, αλλά επειδή το ζητήσατε ? δράττομαι της ευκαιρίας και με την ανοχή των υπολοίπων άκου αυτά τα δείγματα.... Βάζω 5-6 ας πούμε στα γούστα σου για να μην πέσεις στα πολύ εξτρημ.
Κάποια από αυτά γράφτηκαν ....40-45 χρόνια πριν (μόνο στο προτελευταίο έχω απλώς μικρή συμμετοχή γιατί το ανέλαβε άλλος συνάδελφος, όλα τα άλλα είναι δια χειρός). Το τελευταίο είναι καβεράκι.