Clavia Nord Lead !!!

Ετσι οπως τα λες ακριβως ειναι skouter! :)

...πιο πολυ ενημερωτηκα το ειπα γιατι οντως θα μπερδευτει παραπανω με κατι τετοιο

o antony ...για πρωτο synth

τα παιδια εχουν δικιο..το modular δεν ειναι για αρχαριους..θα σε μπερδεψει πολυ..θα σου ελεγα με μεγαλη σιγουρια να καταληξεις στο supernovaII η στο virus c η το kc...απλα το supernova μου φαινεται πως εχει ηχο με καλυτερη παρουσια που δεν στηριζεται και τοσο στην χρηση πολλων εφε...

τα παιδια εχουν δικιο..το modular δεν ειναι για αρχαριους..θα σε μπερδεψει πολυ..θα σου ελεγα με μεγαλη σιγουρια να καταληξεις στο supernovaII η στο virus c η το kc...απλα το supernova μου φαινεται πως εχει ηχο με καλυτερη παρουσια που δεν στηριζεται και τοσο στην χρηση πολλων εφε...
ΣΩΩΩΩΩΣΤΟΣ!!!Επισης το supernova εχει εκπληκτικα φιλτρα.Επειδη δεν το εχω δουλεψει ομως δεν ξερω τι παιζει με το arpg.Του virus ειναι καταπληκτικο και πολυ καλο στο συγχρονισμο!

και του supernova to arpg. ειναι αψογο με καμια 400αρια presets(monophnic & polyphonic) δυνατοτητα αποθηκευσης πολλων custom presets και lεπτομερες editing..

Το Virus ναι εχει ηχαρες δε λεω αλα η ποιοτητα που εχουν οι ηχοι του δεν μπορουν καν να πλησιασουν το nord lead,000 φορες suppernova αντι για virus !Eγω εχω καταληξει τελικα nord modular ή 3 ?

Εγω προς το παρων θα σου ελεγα το 3 και μια εξωτερικη μοναδα εφφε.Θα σου λειψουν σιγουρα!Αλλα μην φρικαρεις με τη διαφορα.Εδω και ενα χρονο παιζω με virus c(οχι δικο μου) και nord lead3.Δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες.Το virus ειναι πολυ καλο μηχανημα.Απλα του nord ειναι πιο ζεστος και πιο κοντα στο real analog.Ελπιζω καποια στιγμη να προσθεσω το ti στον εξοπλισμο μου.

koita to virus to akousa apo demos tis eterias opos kai to modular. to mono thetiko gia to virus(ti) einai oti einai pio gnorimo to perivallon tou se mena,eno sto modular den xero ti paizei,an to do apo konta mporei na katalavo.Opos kai sto 3 vgazo akri ala exei to mion me ta effe !

No greeklish please! :twisted:

ζητησε να το παρεις μαι μερα δοκιμαστικα ..δωσε και προκαταβολη αν χρειαστει...η αφιερωσε καποιο χρονο εκει που το βρηκες για να το τσεκαρεις..

του ειπα να μου το δοσει να το δοκιμασω σπιτι μου με τις ωρες και αν δουλευει κομπλε το χτυπαω αλα δεν ψηνεται !Οχι να το δοκιμασω αν μου αρεσει σαν ηχος. σαν μηχανημα αν ειναι οκ

ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΙς ΩΡΕς ΑΥΤΕς ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ...ΣΠΑΣΕ ΤΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΩς ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ...!!!!!!

Eγω εχω καταληξει τελικα nord modular ή 3 ?
Nord G2 φυσικά! Θα μπορείς να κάνεις ότι κάνει το lead (με λίγο

κόπο παραπάνω βέβαια) και θα έχεις και effects!

Eγω εχω καταληξει τελικα nord modular ή 3 ?
Nord G2 φυσικά! Θα μπορείς να κάνεις ότι κάνει το lead (με λίγο

κόπο παραπάνω βέβαια) και θα έχεις και effects!
....και μην βαλουμε μεσα και το audio in που παρεχει το modular

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα