οσο ροκ ήταν να βγει εχει βγει. απο δω και περα επαναλαμβανεται και αντιγραφει ο ενας τον αλλον. Ακόμα και αν δωσει καποιος κατι με λιγο διαφορετικο τροπο αυτό δεν ειναι αρκετό για να εξελιξει το ροκ. και οτι δεν εξελισσεται παιθαίνει. Οι εποχες άλλαξαν και καποιοι δεν το εχουν παρει ακομα χαμπάρι. Το καποτε επαναστατικο ροκ σήμερα το 2007 μυριζει μουχλα
Βλέπω σημαρα καποια ατομα γύρω στα 45 - 50 που ντυνονται οπως οι ροκάδες το 1980 με τα ιδια μαλια και μυαλά και λεω καλά απο το ντουλαπι βγηκαν αυτα τα λείψανα;
μούχλα; τι μου θύμισες το αγαπημένο μου τυρί.
να τους πεις να κουρευτούνε και να βάλουν μυαλό' date=' γραβατά ή κάτι σε πιο μουντέρνο ρε παιδακι μου.
πάντως βλέπω ότι έχεις προδευτικές και επαναστατικές απόψεις.
μ' αρέσεις
* θέλω να μας προτείνεις σημερινό λουκ, ελπίζω να μην είσαι vodafoneboy[/quote']
Den μίλησα για γραβάτες αν και οι ροκαδες τις εχουν υιοθετήσει ααπο καιρο. και ναι εχω τις μονες επαναστατικες ιδέες που υπάρχουν σήμερα.
Κανεις στις Τράπεζες. Επναστατες με μακρια μαλια μουσια μουστακια υφος και μεγάλη ιδέα και από την άλλη να πηγαινουν με την θεληση τους να υποδουλώνονται δεμενοι χειροποδαρα στις τραπεζες λολ
Φίλε η επανασταση είναι και αυτή μια παλια υπόθεση που δεν εφθασε ποτε στο τερμα γιατι ξεκιναει από την καθοδο στα βαθη της συνείδησης. την επανάσταση την κανει ο καθένας μόνος του και με δικο του μοναδικο τροπο. οταν οι επαναστατες γινονται πανομοιότυποι ο ενας με τον άλλον σιγα σιγα γινονται αυτοι η νεα μορφη του σαπιου κατεστημενου.
Ολοι θελουν να παίζουν καποιο είδος μουσικής ενώ θα έπρεπε να παίζει ο καθένας την δική του. κάθε μερα γενιόνται τοσα ξεχωριστα παιδια που καταλήγουν συνηθισμενοι μεγάλοι γιατι καποιο συστημα τους διαμορφωνοι πανομοιότυπους. Η ροκ είναι ένα από αυτά τα συστήματα τωρα πια
Μην μπερδεύετε τον όρο μουσική με τον όρο τραγούδι.
Μπορεί να υπάρχει επαναστατικό τραγούδι
αλλά όχι επαναστατική μουσική.
Και δεν χρειάζεται καμία επανάσταση σε τίποτα.
Ενδοσκόπηση χρειάζεται.
Ο Anoubis μίλησε για τράπεζες και μάλλον πέρασε στα ψιλά.
Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι κάνει με τα οικονομικά του,
περιμένετε να ξέρει τι του γίνεται στην μουσική του;
Όταν κάποιος κάθετε και τον τραβολογάνε από την μύτη οι διαφημίσεις,
πώς να αντισταθεί στην διαφήμιση που του κάνει ένα δήθεν ιδεολογικό ρεύμα;
Όταν κάποιος το μόνο που προσπαθεί να κάνει
είναι να τονώσει τον εγωισμό του,
πώς να αντισταθεί στην ιδέα του Rock Star ;