Classic Player 50'S Strat with Tex Mex special

ignantios

Μέλος
Πόντοι
98
η καινουργια....κιθαριτσα  CLASSIC PLAYER STRAT 50'S......αλλαχτηκαν οι μαμα μαγνητες με του tex mex special....παραθετω ενα viedaki με αλλαγη της θεσης του πενταθεσιου ...και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τον ηχο που ακουτε και οχι για αυτα που παιζω μια και το video το εκανα μονο για την κιθαρα ...οποιος εχει υπομονη ας ακουσει το video γιατι αλλαζω πολλους ηχους.....περιμενω εντυπωσεις και καλες και κακες...και καμια αλλη προταση για μαγνητη......εαν θελει καποιος!!!

http://www.thomann.de/gr/fender_50s_classic_player_strat_mn2sb.htm

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Kαι γαμώ τα bite έχουν τα μαγνητόνια... Θέλεις να τους αλλάξεις πάλι; Αν θες να πειραματιστείς σε vintage επίπεδα μπορείς να δοκιμάσεις τους tonerider, ή σε πιο ψηλή τιμή τους lindy fralin...

Φιλε πουλ ωραιος ο ηχος σου ειδικα στα πιο καθαρα!Μπραβο....ωραια και η κιθαρα και σε καλη τιμη!

kultura είπε:
Kαι γαμώ τα bite έχουν τα μαγνητόνια... Θέλεις να τους αλλάξεις πάλι; Αν θες να πειραματιστείς σε vintage επίπεδα μπορείς να δοκιμάσεις τους tonerider, ή σε πιο ψηλή τιμή τους lindy fralin...

οχι δεν θελω να τους αλλαξω ισα ισα ειμαι υπερ ευχαριστημενος....μου αρεσουν παρα πολυ ειδικα για αυτο το bite που λες...απλα ετσι να εχω και καμια εναλλακτικη λυση για το μελλον.......

zithon είπε:
Φιλε πουλ ωραιος ο ηχος σου ειδικα στα πιο καθαρα!Μπραβο....ωραια και η κιθαρα και σε καλη τιμη!

να 'σαι καλα φιλε μου .....οντως η κιθαρα για τα λεφτα της σκοτωνει και οι μαγνητες ειδικοτερα.......οσο για το ΠΟΥΛ παει για το αλλο video? ;D

Εγω παντως αυτο το βλεπω και ακουω ειναι ενας παικτης που γουσταρει με χιλια τον ηχο του και αυτα που παιζει.Τα υπολοιπα περιτα./

Στο ξαναειπα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τους texas special.

1.Για πες το set up σου τι εχει

2.Τιμη και κοστος εγκαταστασης

3.Το ποτηρι στην αρχη ειναι νερο ή βοτκα? ;D ;D

Υγ Ωραια lick ωραιο παιξιμο.Μπραβο σου ετσι γερα

mick77 είπε:
Εγω παντως αυτο το βλεπω και κουω ειναι ενας παικτης που γουσταρει με χιλι τον ηχο του και αυτα που παιζει.Τα υπολοιπα περιτα./

Στο ξαναειπα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τους texas special.

1.Για πες το set up σου τι εχει

2.Τιμη και κοστος εγκαταστασης

Υγ Ωραια lick ωραιο παιξιμο.Μπραβο σου ετσι γερα

Καταρχην σταματα με κανεις και κοκκινιζω :-[    Κατα δευτερον σε ευχαριστω πολυ......

Θα ηθελα να τονισω κατι ...Εκτος απο την strat παιζω με εναν hot rod deluxe......και την ακατανομαστη tonelab le.....με λιγο reverb και ελαχιστο delay......θα ηθελα να πω οτι ο ενισχυτης ειναι πολυ χαμηλα για να μην εχουμε προβληματα με τους γειτονες....που σημαινει οτι οι λαμπες του δεν εχουν αρπαξει για να βγαλει και αλλο σκασιμο...πιστευω με τον hot rod deluxe sto 3-4 θα σκοτωνε κυριολεκτικα.......

Η αγορα εγινε απο εδω ΕΛΛΑΔΑ απο το guitar store ME διαφορα στην τιμη περιπου ενα 50αρικο....αλλα επειδη πηγα στα παιδια επαιξα με την συγκεκριμενη και μου αρεσε ....και επειδη η διαφορα ηταν αμελητεα ,,ειπα να ενισχυσω την πατριδα.Αυτο βεβαια δεν μου βγηκε σε κακο αφου ο ΜΙΧΑΛΗΣ μου εκανε settarisma και τοποθετηση μαγνητων......for free.......(να ειναι καλα) οι μαγνητες κοστισαν 100 euros περιπου και αλλαχθηκε και ο 5θεσιος με αλλον αμερικανικο δεν ξερω ποιον ξερεις ο ΜΙΧΑΛΗΣ ;D

Τελος πριν την αγοαρσω ειχα παιξει και με την 60's αλλα κατι με χαλασε και στον ηχο αλλα και στο μπρατσο οποτε κατεληξσα σε αυτην...

οι τιμες ....μπορει για καποιον αλλον να διαφερουν ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο .......εγω δεν φερω καμια ευθυνη επ'αυτου ;D

Καλα που το ειπες,τα παιδια εκει ειναι απεχτα,εχω παρει ενισχυτη και πεταλακια απο εκει,ειναι super.Απαν ρε με κολας πουθενα,θελω κι αλλα βιντεο προσεχως δν θα την γλιτωσεις με 9 λεπτακια μονο.

Πολύ ωραία!.....και η κιθάρα και ο ήχος και το παίξιμο!!......Με γειές!!

(Άναψε όμως και κανένα φως γιατί θα πούνε οτι δεν παίζεις εσυ!... ::)  ;D ;D)

Αντωνη super deal εκανες!!! K super παιξιμο!!!!(ουτε εγω να επαιζα!!! :D :D :D) Ειμαι σιγουρος πως χανει απο το χαμηλο της εντασης οπως κ απο την ηχογραφηση. Κ βεβαια μιλαω ως προς τον ογκο ( μπασομεσαιες) γιατι κατ τα αλλα ειναι πολυ καλος ο ηχος συνολικα. Κοκκινησε και παλι γιατι ειναι αυτο που λεμε πως ΚΑΙ το παιξιμο προσθετει παντα ενα μεγαλο ποσοστο στην συνολικη εικονα του πραγματος!! Την tonelab βλεπω την tweekαρες αρκετα ετσι? Ευγεεεε!!!

longshadow είπε:
Πολύ ωραία!.....και η κιθάρα και ο ήχος και το παίξιμο!!......Με γειές!!

(Άναψε όμως και κανένα φως γιατί θα πούνε οτι δεν παίζεις εσυ!... ::)   ;D ;D)

ΝΑ'σαι καλα...ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...Και ειδικα απο εσενα που το κατεχεις το αθλημα σε αυτον τον τομεα.......οσο για το σκοταδι...ορκιζομαι οτι ειμαι εγω ...στη ζωη του  CHARLES BRONSON!!!!

Marillion είπε:
Αντωνη super deal εκανες!!! K super παιξιμο!!!!(ουτε εγω να επαιζα!!! :D :D :D) Ειμαι σιγουρος πως χανει απο το χαμηλο της εντασης οπως κ απο την ηχογραφηση. Κ βεβαια μιλαω ως προς τον ογκο ( μπασομεσαιες) γιατι κατ τα αλλα ειναι πολυ καλος ο ηχος συνολικα. Κοκκινησε και παλι γιατι ειναι αυτο που λεμε πως ΚΑΙ το παιξιμο προσθετει παντα ενα μεγαλο ποσοστο στην συνολικη εικονα του πραγματος!! Την tonelab βλεπω την tweekαρες αρκετα ετσι? Ευγεεεε!!!
γεια σου συντροφε...εισαι καλα?οντως πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.....επιρρεαστηκα βεβαια και απο τα δικα σου καλα λογια οταν ειχαμε συναντηθει....απλα με χαλασαν λιγο οι μαγνητες που ειχε ή μαλλον με ειχαν εντυπωσιασει πολυ περισσοτερο αυτοι που εβαλα(ΤΕΧ ΜΕΧ).....με αποτελεσμα να τους αλλαξω.....οντως εσυ στο παιξιμο ...εχεις δεκα κλικ παραπανω ;D......με ειχες καταστρεψει εκεινο το πρωι.....αλλα στο συγχωρω....ακομα περιμενω εκεινον τον καφε .....αντε τωρα να συγκρινουμε και τα δυο κιθαρονια....... ;)

Σου ετοιμαζω καφε special με πολλα κιθαροgadget για δοκιμη , ξερω φανηκα ασυνεπης αλλα εχω κ μια κορακλα 4 μηνων που δεν μπορει χωρις τον μπαμπα της ρε παιδι μου!! :D :D :D Ερωτας ειναι αυτος!!!!! ;) ;)

Marillion είπε:
Σου ετοιμαζω καφε special
Ωχ ! Οχι πάλι κανέλα Γιώργο  ;D

με πολλα κιθαροgadget
και μερικά ΠΟΛΥ καλά....  ;)

Ωραίος ο ignatios για μια ακόμη φορά ;)

Από όσο μπορώ να καταλάβω από την ηχογράφησή σου, έχεις πετύχει πολύ κλασικό ήχο strat ;)

Μπράβο ;)

ΥΓ: Με ξενέρωσες όμως στυλιστικά...  ;D Περίμενα να δω πάλι το ιδρωμένο γυμνό αγόρι να σολάρει...αλλά είδα μπλούζα αυτή τη φορά :P

audiokostas είπε:
Ωχ ! Οχι πάλι κανέλα Γιώργο  ;D
Χε χε!!!! Ελα ρε Κωστα εισαι υπερβολικος!!!!! Ειχες φαει γαλακτομπουρεκο απο το κοσμικο πριν κ σου ειχε μεινει η μυρωδια!!! :D :D :D

Ωραιότατος ήχος και απολαυστικό παίξιμο! Τι άλλο σετάπ χρησιμοποίησες; (ή κάπου αναφέρθηκε και δεν το πήρε το μάτι μου?) Aν θυμάμαι καλά έχεις και Ακατανόμαστη...

elavd είπε:
Περίμενα να δω πάλι το ιδρωμένο γυμνό αγόρι να σολάρει...αλλά είδα μπλούζα αυτή τη φορά :P
Θέλεις να γίνεις... Αντουάν στη θέση του Αντουάν βλέπω!!!  ;D

elavd είπε:
Ωραίος ο ignatios για μια ακόμη φορά ;)

Από όσο μπορώ να καταλάβω από την ηχογράφησή σου, έχεις πετύχει πολύ κλασικό ήχο strat ;)

Μπράβο ;)

ΥΓ: Με ξενέρωσες όμως στυλιστικά...  ;D Περίμενα να δω πάλι το ιδρωμένο γυμνό αγόρι να σολάρει...αλλά είδα μπλούζα αυτή τη φορά :P

Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ..........οσο για το στυλιστικο και ομως κανεις λαθος...ειμαι το γνωστο ιδρωμενο...διχως λογο και αιτια αγορι που ξερεις χωρις σουτιεν και αλλα κομπλεξικα ενδυματα....Αλλα με ζηλευετε που εχω στητο στηθος (χωρις σιλικονη) και μου την λετε συνεχεια και γι'αυτο χαμηλωσα και αλλο το φωτισμο ...Με αποτελεσμα να χασετε ολη την ουσια .-που φυσικα ειναι το σμιλεμενο μου κορμι και να δινεται βαση και ουσια σε αηδιες του στυλ'' πω ρε μαγκα γαμω τους ηχους και ωραιο phrasing'' σιγα τα αυγα..... ;D ;D(λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περναει η ωρα)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back