review Classic player 50's & 60's strats reviews

Ανυπομονώ να πιάσω μία στα χέρια μου..... μακάρι τα specs (κατ αντιστοιχία και ανάλογα με το μοντέλο να πέρναγαν και σε άλλες σειρές της Fender!)

Αυτή η 50's να έβγαινε σε κανά 2-3 χρώματα ακόμα...

επειδη εχω παρει την 50's και επειδη και εγω ειμαι γενικα δυσπιστος ως προς τα reviews μπορω να πω οτι πραγματικα το ολο review ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.......αυτη τη στιγμη για καποιον που θελει στρατ δεν μπορω να βρω καποια καλυτερη προταση......ειδικα αν σκεφτει και το χρηματικο.

Οντως τα χρωματα ειναι καπως περιορισμενα.......

Ρε παιδιά τι διαφορά έχουν οι 50s από τις 50s player?
δες τα specs στο site της fender..γενικα οι..Player εχουν πιο..μοντερνα χαρακτηριστηκα... :wink:

εμενα οι μοναδικες που θα με εψηναν απο fender αυτην την στιγμη και αυτο βασικα λογω του neck ειναι η srv και john mayer signature ή ακομα και η american stratocaster...αλλα και μια haar stratocaster custom δεν θα ηταν ασχημη φαση για οποιoν ενδιαφερεται για..customies... 8)

Ρε παιδιά τι διαφορά έχουν οι 50s από τις 50s player?
Οι CP 50's εχουν μοντερνο 9.5 radius, μαγνητες 57/62, medium jumbo ταστα, two point tremolo με vintage saddles, locking vintage tuners, ενω η θεση 4 ειναι bridge+neck (αυτο ειναι το μονο που αλλαξα προτιμω τον κλασσικο συνδυασμο neck+middle) μανικι με ελαφρυ V

Oi classic 50's εχουν vintage 7.25 radius, απλους MIM μαγνητες, απαισια μικρα vintage ταστα, 6 point tremolo, ping tuners.

A και οι cp50's (τουλαχιστον η δικη μου) ειναι απιστευτα καλα κατασκευασμενη.....αρκει να δειτε το μανικι και το φινιρισμα του ,τη δουλεια που εχει γινει στα ταστα........Και κατι που τα λεει ολα....ειναι ελαχιστες οι φορες που σε maple μανικι της fender (ουτε καν σε αμερικανικες) εχει καθησει καποιος στο εργοστασιο και εχει βγαλει τη λακα πανω απο τα ταστα......

Fenderiarhs μιας και έχεις την 50'ς τα πλαστικά τελικά είναι ή δεν είναι aged?

22991.jpg

Είμουν σίγουρος ότι θα είχες πάρει την sunburst!!! :P :P :P :P 8)

και οτι θα ειχα πουλησει το σωμα?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και εδω συβαινει νεο ανεκδοτο......πηρα ενα Candy Apple Red σωμα απο Αμερικη.......πλεον ομως το Candy Apple Red δεν θα λεγεται ετσι......μετονομαζεται σε Cursed Apple Red.......Ιδου τα αποτελεσματα του tracking search:

Status: Missent

Your item was misrouted. The error has been corrected and every effort is being made to deliver it as soon as possible. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Τετοια γκαντεμια που με εχει χτυπησει με τα ταχυδρομεια απο τοτε που μπηκε το 2007 δεν εχει ξαναγινει......στο εξης θα πηγαινω αυτοπροσωπως Αμερικη να τα παραλαμβανω........

Status: Missent
Your item was misrouted. The error has been corrected and every effort is being made to deliver it as soon as possible. Information' date=' if available, is updated every evening. Please check again later.

Τετοια γκαντεμια που με εχει χτυπησει με τα ταχυδρομεια απο τοτε που μπηκε το 2007 δεν εχει ξαναγινει......στο εξης θα πηγαινω αυτοπροσωπως Αμερικη να τα παραλαμβανω........[/quote']

Έλα ρε φίλε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Δε σε θέλει το χρώμα με τίποτα! Πήγαινε σε κανένα πανηγύρι και πάρε ένα candy apple να ξεχαστείς! :lol: :lol: :lol:

Κουράγιο :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κατάρα...Κατάρααααααααα :evil:

Εννοείται ότι και το δικό μου CAR που έχω πληρώσει από τον Αυγουστο,

και που ήρθε μια φορά ελαττωματικό,

και που το γύρισα και περίμενα 3 μήνες

και τελικά μου το έστειλε στις 8 Μαρτίου,

...

χάθηκε. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Μου είπε ο τύπος τελικά ότι αύριο θα στείλει άλλο, γιατί του αρεσε τόσο που έφτιαξε 4 ίδια :roll: (Και ότι μου κάνει 50% off για οποιοδήποτε μελλοντικό σώμα /μανίκι)

Είναι και επίκαιρο το σώμα (Πασχαλινό). Candy Apple Egg.

@ Fenderiarhs, μπορεί και να την φτιάξω πρίν από σένα τελικά. :lol:

Trending...

Νέα θέματα