- Πόντοι
- 2,368
αν αυτο το λες για το μακιγιαζ, συμφωνω! ;DSuperfunk είπε:Ο Χριστός!!!
οντως ,αλλα μονο ο James Brown.το χουν πει και καλυτερα!
μονο.Superfunk είπε:Βλεπω αυτο τον καιρο το Back to basics Live 2008 & εχω παθει πλακα,ειναι για εμενα η μεγαλυτερη τραγουδιστρια στον δυτικο κοσμο αυτη τη στιγμη.
οντως ,αλλα μονο ο James Brown.![]()
μην προσπαθήσεις να μπείς ανάμεσα στον ΣΦ και στην Αγκιλέρα τουBigAlejandro είπε:το χουν πει και καλυτερα!
οχι οτι αυτη το πε ασχημα, αν και μου φανηκε καπως ''αποστειρωμενο''!
αν αυτο το λες για το μακιγιαζ, συμφωνω! ;D
προτιμαω ακομα μεχρι και την εκτελεση του Seal... 8)gdevelek είπε:μην προσπαθήσεις να μπείς ανάμεσα στον ΣΦ και στην Αγκιλέρα του
πολλοί το έχουν κάνει
άλλοι τόσοι το έχουν μετανιώσει :-X
δες τη πιο θετικά
ας πούμε π.χ. πως ήταν μια καλή διεκπεραιωτική ερμηνεία... 8)
Korgious είπε:προτιμαω ακομα μεχρι και την εκτελεση του Seal... 8)
ας πούμε π.χ. πως ήταν μια καλή διεκπεραιωτική ερμηνεία...
αντε Κριστινα...κανα σουφλε για σημερα και αυριο αρνακι στη γαστρα καλο μου...
μαλιστα.Nestoras είπε:Εκπληκτική είναι. Από τραγούδια πάσχει η νέα γενιά, όχι από <<ικανότητες>>.
το κακο ειναι οτι μετα τη soul δισκαρα (Back to Basics στην οποια εχει γραψει και τα περισσοτερα τραγουδια) που εβγαλε το 2008,τωρα ξανατραγουδαει αηδιες.... :'(Nestoras είπε:Εκπληκτική είναι. Από τραγούδια πάσχει η νέα γενιά, όχι από <<ικανότητες>>.
οι μεγάλοι καλλιτέχνες κάποια στιγμή βρίσκουν το δρόμο τους...Superfunk είπε:το κακο ειναι οτι μετα τη soul δισκαρα (Back to Basics στην οποια εχει γραψει και τα περισσοτερα τραγουδια) που εβγαλε το 2008,τωρα ξανατραγουδαει αηδιες.... :'(
ενταξει μη συγκρινουμε τις βουρτσες με τις λουτσες...... ;Dshelter είπε:Εκπληκτική και πολύ καλύτερη της κατα τα άλλα φοβερής Joss stone.
τυχαίο? δεν νομίζω..Superfunk είπε:το κακο ειναι οτι μετα τη soul δισκαρα (Back to Basics στην οποια εχει γραψει και τα περισσοτερα τραγουδια) που εβγαλε το 2008,τωρα ξανατραγουδαει αηδιες.... :'(