Cellar Door Blues-Vasmar

Vasmar

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καινούριο κομμάτι ! Επιμένω ακουστικά μέσα στις γιορτές τελικά και πολύ γουστάρω να σας πω την αλήθεια :)

Προχθές μου ήρθε το progression ,χθες τζάμαρα από πάνω,βρήκα το θέμα και προσπάθησα να μην βγει overplayed,αλλά να αναδείξω τη μελωδία .Σήμερα soundcloud και ιδού..

Εν τέλει προέκυψε αυτή η ακουστική blues (μπαλάντα?) που θα χαρώ πολύ αν ακούσετε και  σχολιάσετε !!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ακρόαση.

https://soundcloud.com/vasmar/cellar-door-blues

Τι ωραία ακολουθία συγχορδιών και μελωδικό παίξιμο! Ο ήχος επίσης πολύ ωραίος.

Συγχαρητήρια!  :)

Πολύ ωραίος!!! Πολύ ωραίο chord progression και πολύ ωραίο σόλο!!! Μια παράκληση αν γίνεται,κάνε ένα καλό και δώσε μας τα ακόρντα απ'το κομμάτι, γιατί με το αυτί μου δεν..... ;D  Υ.Γ. Το αριστερό χέρι (φαντάζομαι είσαι δεξιόχειρας) μετά το σόλο πως το ένιωθες; :o

Ωραίος Βασίλη δεν πολυάκουσα καλά τα ακόρντα ειναι ψηλά η κιθαρα στο θεμα ?

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας και για το χρόνο σας ! Χαίρομαι αν σας άρεσε αυτό που ακούσατε :) Δεν είναι και τρομερό το take μου στη lead,ήθελα λίγο παραπάνω τριβή με το κομμάτι αλλά νομίζω ότι εν τέλει περνάει το feel που ήθελα να δώσω :)

Tώρα για το progression ,you kill me  ;D,αλλά έκατσα και τα έγραψα επειδή είδα ενδιαφέρον.

Θα τα γράψω λίγο χύμα ,αλλά είναι σωστή η σειρά and you'll get the point.

1)Amaj7(add13)|Gmaj7(add13)|F#7#5-->F#7|Bm11|E7-->E7sus4|

2)Amaj7(add13)|F#7|Bm11|E7#9-->E7b9|Amaj7-->A#maj7-->Amaj7|Eaug|

repeat 1)

3)Amaj7(add13)|F#7#9|Bmaj7(add13)-->Bbmaj7(add13)|Amaj7(add13)-->Bbmaj7(add13)-->Amaj7(add13)|Eaug|

4) D9->D#9->D9|Amaj7(add13)-->Bbmaj7(add13)-->Amaj7(add13)|

5)D9|F#dim|E7#9->E7b9->E7(no 5th)|A#9b5|

Ίσως φαίνονται πολλά επειδή έχω γράψει και τις επαναλήψεις και είναι λίγο χύμα η γραφή μου,αλλά είναι blues εν τέλει και βγαίνει νόημα,όταν τα παίξεις :)

Cheers

Tώρα για το progression ,you kill me,αλλά έκατσα και τα έγραψα επειδή είδα ενδιαφέρον.
  ;D ;D ;D  Ξανάματαξανά, πολύ ωραίος και πολύ ενδιαφέρον progression.  Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
8
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back