Castler Drums

α ναι ρε φιλε!!!στο Terra τα εχω παιξει και εγω...Και αναρωτιομουν που τα ειχα δει ρε γαμωτο και δεν μπορουσα να θυμηθω...Παντως ενταξη,ωραιο ηχο αλλα δεν τρελαθηκα κι ολας να σου πω την αληθεια,αλλα μπορει να εχουν δικιο τα πιαδια τα αλλα που μιλαν περι κουρδισματος...

ναι έχουν δίκιο...εξάλλου εγώ το ανέφερα το θέμα του κουρδίσματος.Στο άλλο στούντιο που ανέφερα ο ιδιοκτήτης που είναι κια ντράμερ τους έχει βάλει άσπρα δέρματα και έχουν ένα πιο ζεστο γλυκό και ογκώδες ήχο.Ο Σωτήρης νομίζω πως έχει επιλέξει αυτά τα δέρματα λόγω της αντοχής τους αλλα και της εμπειρίας του στο τι γράφει καλά-ακούγεται καλα

Τωρα οσον αφορα τις τιμες ο φιλος Octapus ανεφερε 1350 ευρω δε ξερω ομως για ποσα κομματια μιλαει.Παντως το κοβω λιγο δυσκολο να εχει το βασικο τοσο(δε γνωριζω κιολας) οταν στο www.voodoomusic.gr πωλειται το μισο σετ απο το ΜΙ studio προς 1800 ευρω,αν δεν κανω λαθος.Λογικα τα Castler δεν θα πιανουν τιμες 2500 και 3000 ευρω και ανω?Αναμονη για το site λοιπον αν εχει και τιμες να παρουμε μια γευση .....

μιλησα για το συγκεκριμμενο στο τερρα,το οποιο εχει 8,10,12,14 τομ,14χ4.5 ταμπουρο και 20αρα κασσα.Επειδη εχουμε συζητησει με τα παιδια μου πανε και την τιμη.Αλλα ειναι 5 στρωματα maple ισως γιαυτο.

Αγαπητοι φιλοι προσεχτε παρα πολυ οταν αγοραζετε τυμπανα υποτιθετε custom γιατι και στο παρελθον στην Αθηνα και καποιοι αλλοι πουλουσαν τετοια τυμπανα και καλα χειποποιητα αλλα δεν ηταν και το εκλεισαν το μαγαζι,εχω αλλαξει 28 σετ τυμπανα και παιζοντε μεγαλες ταπες. 8O

Philiptheg το άλλο στούντιο εκτός του τερρα που έχει castler που είναι? Γιαννάκη respect... 28??????

Δελφών 18 βρίσκεται φίλε μου το στούντιο στον αγιο δημήτριο...www.mistudio.gr για όλες τις λεπτομέριες...

Ο Σωτήρης νομίζω πως έχει επιλέξει αυτά τα δέρματα λόγω της αντοχής τους αλλα και της εμπειρίας του στο τι γράφει καλά-ακούγεται καλα
:wink: Ακριβως..Στην πολυκαναλη μας τα τυμπανα αγγιζουν το τελειο! :o

28 σετ????πως τα καταφερες?και με τι εχεις καταληξει?
Παιζω επαγγελματικα 20 χρονια πουλουσα και αγοραζα ταυτοχρονα και εχω καταληξει σε μια Gabriel και σε μια pearl masters custom .

Τα έχω παίξει και εγω στην Ηλιούπολη απλά μαμάνε!!!

O κ.Καστρίδης που τα φτιάχνει μου είπε ότι οι τιμές θα ανέβουν γιατί ανεβαίνει το κόστος υλικών...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  Τα δοκιμασα και εγω σημερα στο Terra

Απιστευτα τυμπανα !!!

και τελειο κουρδισμα.

Που μπορει να απευθυνθει καποιος για μαθει περισσοτερα ?

το site ειναι σε αδρανεια :(

Paizw me Castler Drums apo to 2005, kai exw na pw oti eimai apolyta ikanopoiimenos!

Akrivoutsika men, alla aristis poiotitas tympana, kai o typos pou ta ftiaxnei einai aristos!

Exw plirofories epafis gia opoion 8elei, as mou kanei ena mail na ta poume (den mporw na postarw tilefwno apo edw) ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back