can't put a price on love - gregg

Από τα καλύτερά σου που έχω ακούσει. :)

Μαμω!

Επιτελους ΑΛΗΤΕΙΑ στο παιξιμο,οι χορδες 2-2 στα σηκωματα χωρις φοβον και παθος,ηχαρα γενικως!

Το καλυτερο σου.

2 προτασεις προς...απορριψη... :P

Πολυ reverb.Ή τουλαχιστον πολυ decay στο reverb.

Αρχισε να αφαιρεις σιγα σιγα να μη σου κακοφαινεται μεχρι να φαμε τον ηχο στη μαπα χωρις παρελκομενους χωρους.

Ωρες ωρες μου θυμιζει μεταλ players που δεν μπορουν να αποτιναξουν τα 80s καταλοιπα.Μιλαω για το ποσοστο βαθους και μονο.

Ακουω τη φωνη επανω,στη μυτη.

Αν τηn κατεβασεις στο στηθος-λαρυγγι θα κοψει ποπους...

Καθε φορα και καλυτερος εισαι!

Go on!

Μama mia!!!!!!πολυ γκαζιαρικο .Καθε φορα και καλυτερος οντως .Θα συμφωνησω εν μερει με τις παρατηρησεις του freerock1974.

Και τα υπολοιπα οπως και αυτο το τραγουδι μου αρεσουν ιδιαιτερα! Ωραιος ηχος ωραιες ερμηνειες και παιξιματα...τι να πω φανταστικες δουλειες. Μονο το βαθος μου φαινεται πολυ οπως αλλωστε προαναφερθηκε.

Σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο!

Γρηγόρη,

Δεν θα ξαναπώ πάλι τα ίδια. Πότε είπες πως φεύγεις (εύχομαι για πάντα από τη χώρα);

Θα σε ακούσω σήμερα στο ραδιόφωνο στις 8.

Πραγματι το καλυτερο σου.

epikouris είπε:
Θα σε ακούσω σήμερα στο ραδιόφωνο στις 8.
Που και πως?Για πειτε.

εκπληκτικο!!!...μην αναβαζετε τετοια πραγματα ρε παιδια :-\εμεις τι θα κανουμε?θα κοψουμε τα χερια μας?

Πρώτον ,θα μπορούσες να την κρατήσεις λίγο στο reverb την lead,για πιο in your face ήχο που λέει κι ο Σταύρος.

Δεύτερον,δεν θα σου πω πολλά για το κομμάτι ,μόνο πως αυτό όπως και όλα τα άλλα σου έχουν μπει στην blues playlist μου μαζί με τα άλλα "παιδιά" (earl,srv,ford κλπ κλπ),  σε ακούω σχεδόν καθημερινά  και σε απολαμβάνω όσο και τους κυρίους από πάνω  ;)

Keep it up,we want more !Τις καλησπέρες μου man

Can't put a price on love

Το κατεβασα για να ξαναδω τη μιξη του. Ειναι και παλι διαθεσιμο (η ιδια εκδοχη μιας και δεν προλαβα).

Θενκς Vasmar για το σχολιο και για τα λογια σου που τα θεωρω τιμη μου, οπως ευχαριστω και ολους τους φιλους που σχολιασαν :)

Θα συμφωνησω για το βαθος με τους υπολοιπους...

Οσο για το παιξιμο. ηχο, υφος.....δεν εχω λογια.....

ΜΠΡΑΒΟ !!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back