Cakewalk vs Cubase 14 - A sound comparison

Για του λόγου το αληθές

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης (102).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (102).png
    213.5 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Στιγμιότυπο οθόνης (103).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (103).png
    215.2 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Στιγμιότυπο οθόνης (104).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (104).png
    236 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Στιγμιότυπο οθόνης (105).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (105).png
    235.4 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Στιγμιότυπο οθόνης (106).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (106).png
    233.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Στιγμιότυπο οθόνης (107).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (107).png
    42.1 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Like
Reactions: manosx
Μηπως ομως επειδη το εχεις καινουργιο εχει μπει σε κανα pro demo mode, και στην πορεια σου πει παπαλα;

Σίγουρα οχι. Αγόρασα και ενεργοποίησα το elements. Δεν δουλεύω το pro, ως trial, σε καμία περίπτωση.

• Like
Θαυμασια.

Δε μου λες, περιλαμβανει το elements και το iconica sketch; Γιατι θα αξιζει τα λεφτα του μονο για αυτο.

Στα specs λεει οτι την περιλαμβανει, αλλα απο οτι φαινεται ειναι εντελως αναξιοπιστα.

Αφού φορτώνει και cakewalk vst, και γενικότερα. ....είναι good deal

• Συμφωνώ
Θαυμασια.

Δε μου λες, περιλαμβανει το elements και το iconica sketch; Γιατι θα αξιζει τα λεφτα του μονο για αυτο.

Στα specs λεει οτι την περιλαμβανει, αλλα απο οτι φαινεται ειναι εντελως αναξιοπιστα.

119 πουλάνε το iconica. Εγώ αγόρασα ολο το elements 89 ευρώ απο θωμά. Καλά λέω ότι είναι υπερπλήρες....

Στιγμιότυπο οθόνης (108).png

• Αγάπη
Ετσι το βλεπω και εγώ. Έχει εξαιρετικά Plugins. Για έναν απλό χρήστη, όπως εμένα, που δεν κάνω επαγγελματική δουλειά, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και το cakewalk είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά το βαρέθηκα (μου έκανα και πολλά κρασαρίσματα τελευταια, χωρίς να μου σώζει αυτόματα τα Project).

• Συμφωνώ
. Για έναν απλό χρήστη, όπως εμένα, που δεν κάνω επαγγελματική δουλειά....
Εδώ διαφωνώ.
Και για τον επαγγελματία είναι μια εξαιρετική χρήση.
Ελάχιστοι επαγγελματίες ίσως δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από το elements....αλλά ούτως ή άλλως...πέθαναν. :ROFLMAO:

Απο οτι εβλεπα στα features, το μονο που θα μου ελειπε ειναι τα midi plug ins.

Βεβαια υπαρχουν και εξωτερικα midi plug ins, το blue arp για παραδειγμα

https://graywolf2004.net/wp/

Ενα ΘΑΥΜΑΣΙΟ arpeggiator, με λιγα φιογκακια στις συνδεσεις θα γινει η δουλεια και με αυτο.

Προτεινομενο πλεον τo elements, χαλαρα.

• Like
Reactions: LK
Με iconica, 3rd party plug ins, τη δυναμη του cubase και τιμη 89 ευρω, παιζει το cubase elements να ειναι το πιο best buy αντικειμενο του πλανητη :love:(y)
πού να καλοσυνηθίσεις και στο Pro

Το cubase το δουλευω απο το atari, αλλο αυτο και αλλο αν ειναι best buy, το pro ειναι πολλα πραγματα αλλα best buy δεν το λες.

Αξιζει βεβαια να το αγορασει κανεις, και με το παραπανω.

Το cubase το δουλευω απο το atari, αλλο αυτο και αλλο αν ειναι best buy, το pro ειναι πολλα πραγματα αλλα best buy δεν το λες.

Αξιζει βεβαια να το αγορασει κανεις, και με το παραπανω.
για μένα daw που δεν μπορεί να κάνει import export ή να επικοινωνήσει με άλλα ή να κάνει σωστό time stretch ή να κάνει variaudio (χωρις εξωτερικά εργαλεία) δεν κάνει.
Τελευταία φορά που τσεκάρισα σε elements / artist δεν γίνονταν. Δεν ξέρω αν πλέον γίνονται

Επίσης αν το κυνηγήσεις στις κατάλληλες χρονικές περιόδους της steinberg μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή

πχ το είχα πάρει θυμάμαι 450 σήμερα το δίνουν 579. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που έκανα 3 upgrades με ό,τι κόστος είχαν.
Και έτσι βιαστικά που βλέπω για μένα είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά όπως
import
aaf omf support
chord assistant
time warp
10 markers
control room
tempo detection
audio alignment
group editing
spectral comparison
loudness meter
Voxengo curve
frequency
multiband compressor/expander
softclipper
κάποιες video λειτουργίες.

αυτά είναι μερικές μόνο ελλείψεις που δεν υπάρχουν στο artist. Δεν συζητάμε για elements.
Μια φορά να τα δουλέψεις, τα θες.
Επίσης πολλά απο αυτά αντικαθιστούν 3rd party που δεν χρειάζεσαι.

Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Import/ export κανει

Τωρα για προχωρημενο audio editing με variaudio και τετοια, ΟΚ, αν θελει καποιος τετοια πρεπει να παει στο Pro.

Προσωπικα παντως τα πολλα πολλα σε φαση μαζευουμε τα ασυμμαζευτα :ROFLMAO:σε studio applications μου χρησιμευουν μονο, στο σπιτι το πολυ πολυ να το ξαναπαιξω να τελειωνουμε :ROFLMAO: Δηλαδη πιστευω οτι για home καταστασεις αρκει το audio recording, με τα γνωστα punch in, τα κοψε ραψε, το απλο time stretch κλπ.

Αν ομως σε παιρνει, γιατι οχι.

Και για πες, πως γίνεται η δουλεια;
Πληρώνεις και στο δινουν άμεσα για download?

Εχω το Pro αλλά για καμιά διετία είχα το Elements.
Απο το 9 έως το 11 και δεν μου είχε λήψει κάτι σοβαρό. Ήμουν happy trooper γιατι τo Cubase το χρησιμοποιώ απο τοτε που λεγόταν Pro 24 και οι δυνατότητες του Elements ξεπερνούν τις full εκδόσεις του μέχρι 5 κι 6.
Είναι όμως όπως λέει ο @dimsonic. Αλλά όταν δεν ξέρεις κάποιες ευκολίες, δεν σου λείπουν.

• Like
Reactions: cos_dr and LK

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα