Καλημέρα. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που σου έδωσε αυτό το συναίσθημα!geodimitri είπε:Με ταξίδεψε...
Εξαιρετικό! Συγχαρητήρια!
Σε ευχαριστώ πολύ. Μεγάλος κιθαρίστας ο Alvin Lee....Μπραβο φιλε... μολις πληροφορηθηκα για τον χαμο του μεγαλου Alvin Lee
και το κομματι σου μου εβγαλε αναλογα συναισθηματα...
Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.''Σαν το νερό στο αυλάκι'' κυλάει η σύνθεση σου Γιώργο, αυτή την αίσθηση μου έδωσες και ο τίτλος σχετικός με το νερό(By the sea),πάρα πολύ ωραία,καθαρό παίξιμο,μου άρεσε ο ήχος της κιθάρας σου, γλυκός και ζεστός.![]()
Σε ευχαριστώ πολύ αν και υπερβάλλεις λίγο ;D.το κομμάτι αυτό ξεκίνησε πριν από 3 περίπου χρόνια (η αρχική μελωδία) και ολοκληρώθηκε τώρα οπότε είχα χρόνο να το χτίσω ( καλά δεν ασχολήθηκα και παρα πολύ καιρό). Χαίρομαι που σου δίνει την αίσθηση αυτή της συνέχειας και της διαδοχής των μελωδιώνAuditoryDriving είπε:Ντάξει, μιλάμε για άλλα επίπεδαΔεν έχω κλασική μουσική παιδεία για μουσική τέτοιου επιπέδου αλλά θα πω τη γνώμη μου που ίσως να εμπεριέχει κάποια αφέλεια. Αυτό που μάρεσε ήταν πως μου έδινε τη αίσθηση ότι οι μελωδίες μπλέκονται η μία με την άλλη (κυριώς ήταν το πρώτο μισό) σε μία "σκαλωτή" διαδοχή, σαν να προχωράς από επίπεδο σε επίπεδο με την μελωδίου του προηγούμενου να συνηχεί αρμονικά με αυτη του επόμενου, δεν ξέρω πως να το γράψω
Επίσης η μελωδία από 3.40 κάπου και μετά και έπειτα ο τρόπος που ξαναμπαίνεις, ρισπέκτ!
Σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε.fusiongtr είπε:Είναι πραγματικά πανέμορφο Γιώργο.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι επ' ευκαιρίας.
Έχεις γράψει ότι δεν προτιμάς τις dreadnought.
Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορείς να γράψεις τις αιτίες, καθώς και τις δικές σου προτιμήσεις σχετικά με τύπους ακουστικών, και γιατί τις προτιμάς .
Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!nasokosm είπε:Μπράβο και απο μένα, και το όργανο αυτό επίσης εκπληκτικό, σίγουρα σε εμπνέει και με το πραπάνω![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dτσ τσ τσ τσ τσ.. :-X