- Πόντοι
- 138
αυτα ειναι του σατανα! χαχαχαχα
αν θελεις πες μου μερικες πληροφοριες.bloody_sunday είπε:Η διαφορά του Εarvana ακούγεται και σε ακκόρντα πιο κάτω από το 12 (σε μένα, τουλάχιστον...) Δεν το έχω βάλει σε δικές μου αλλά θα μπει σε μια ηλεκτρική μου σε 1-2 μήνες. (Βέβαια, ας μην πιάσουμε την συζήτηση για το τι ακούω και τι όχι γιατί νιώθω κάπως άβολα. Ας υποθέσουμε ότι έχω μια εντύπωση ότι έχω τρομερή ευαισθησία.)
να ρωτησω κατι?εφοσον τα ταστα δεν ειναι ισια πως ειναι δυνατον να μην φαλταρει οταν κανουμε bends?mij είπε:Ειχα επισης την τυχη και την τιμη να παιξω και με μια κιθαρα (ενος μεγαλου παιχτη) με "fret wave" tuning και πρεπει να ομολογησω οτι ηταν πολυ κοντα στο perfect tune...παρα το αντιαισθητικο των πρωτων ταστων...
Τα 2 πρωτα ταστα ειναι καμπυλωτα - ετσι δεν επηρεαζει τα bends γιατι δεν κανουμε bends τοσο πανω...whiteNoise είπε:να ρωτησω κατι?εφοσον τα ταστα δεν ειναι ισια πως ειναι δυνατον να μην φαλταρει οταν κανουμε bends?Ειχα επισης την τυχη και την τιμη να παιξω και με μια κιθαρα (ενος μεγαλου παιχτη) με "fret wave" tuning και πρεπει να ομολογησω οτι ηταν πολυ κοντα στο perfect tune...παρα το αντιαισθητικο των πρωτων ταστων...
(μιλαω για το συστημα που εχει ο vai)
Οουυυπς!!!αυτο δεν το χω δει!!! πιο χαμηλα? δλδ?harilatron είπε:(Αναφέρομαι σε αυτές που έχουν καμπύλα τάστα και πιο χαμηλά στην ταστιέρα)
Π.χ. δες εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=152792.0mij είπε:Οουυυπς!!!αυτο δεν το χω δει!!! πιο χαμηλα? δλδ?(Αναφέρομαι σε αυτές που έχουν καμπύλα τάστα και πιο χαμηλά στην ταστιέρα)
whiteNoise είπε:απο οτι ειδα στο βιντεο καποια ταστα (ειδικα τα πρωτα 5) εχουν σχεδον σχημα V
οποτε ειναι λογικο νομιζω πως οταν κανεις bend πχ ενος τονου λογικα θα φαλτσαρει...η τουλαχιστον θελει πολυ προσπαθεια για να συνηθισει κανεις