- Πόντοι
- 48
Μπράβο Φώτη! Ωραιότατο το κομμάτι αν κι εγώ προσωπικά θα ήθελα κάπου ένα ξέσπασμα για να αλλάξει λίγο το ήρεμο κλίμα του κομματιού... 

Για μένα, κάθε καινούριο μου κομμάτι είναι το καλυτερό μου μέχρι το επόμενο, Μανώλη...Thanks για το άκουσμα και το σχόλιο!blazas είπε:Ισως το καλύτερο σου κομματι φιλε!!!
Στο έχω ξαναπεί ότι μ'αρέζεις....χωρίς παρεξήγηση................ρε μπαγάσα. Ε, μπαγάσα.![]()
Εσύ έχασες...... :dimsonic είπε:πέρασα από το μαχαλά σου το απόγευμα, αλλά ήμουν βιαστικός....
θα το άκουγα πρώτο χέρι... ;D
Σαν την Χαλκιδική δεν έχει.....dimsonic είπε:άσε που θα κάναμε και πρόβα για το φρη φορμ....![]()
Πρώτα ο σκύλος...... :dimsonic είπε:να πάω πρώτα το σκύλο βόλτα, ή πρώτα το άσμα?
Οι χορδές παλιές, το κουρδιστήρι χαλασμένο, τα δάχτυλα πονεμένα, το κομμάτι ...cigaret13 είπε:Λίγο οι παλιές χορδές, λίγο το χαλασμένο κουρδιστήρι, λίγο τα πονεμένα μου δάχτυλα.... :![]()
dimsonic είπε:Θα ήθελα ξέσπασμα...
2. το δεύτερο είναι πιό δυνατό και κολλάει καλά στο πρώτο, αλλά πάλι δεν έχει την αντίδραση που θελεις κανονικά να δώσεις...
3. Προσωπικά θα το ξεκινούσα 4-5 δλ πριν το τέλος της απαγγελίας με ένα ανέβασμα και ακριβώς στο τέλος θα γκάζωνα και θα γκάζωνα.
Dim, δοκίμασα και "ξέσπασμα" στα σόλο, αλλά δεν μου κολλούσαν καλά στο κομμάτι.....Δεν το ήθελα έτσι! Οπότε έγραψα αυτά που, για μένα, ταίριαζαν... :Είπα να γράψω τις κιθάρες με άγρια διάθεση στην μέση και στο τέλος του, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου..... :-X
Το σόλο αυτό, Στράτε, ήταν το πρώτο που έγραψα, κατευθείαν που έπιασα την κιθάρα (πριν την καλοκουρδίσω....). Λόγω των ατασθαλιών του το είχα στον πάγκο. Μετά όμως από καμιά 15ριά προσπάθειες (φυσικά αυτοσχεδιασμώνfusiongtr είπε:Οι χορδές παλιές, το κουρδιστήρι χαλασμένο, τα δάχτυλα πονεμένα, το κομμάτι ...
... το 'σκισες. Δεν με νοιάζει αν είναι κάποια μόρια πιο έτσι ή πιο αλλιώς, αλλά αν "σκίζουν τον ίδιο τον διάολο", όταν πρέπει.
cigaret13 είπε:Σε μερικά bends που είμαι λίιιιιγο έξω δεν φταίω εγώ.... :-\ :![]()
![]()
![]()
Λίγο οι παλιές χορδές, λίγο το χαλασμένο κουρδιστήρι, λίγο τα πονεμένα μου δάχτυλα.... :
![]()
Ποιος ασχολειται με τετοια ρε φιλε,ΤΚ9. ;D
Οντως,απο τα πιο καλα σου.
Πολλές φορές τα πρώτα είναι και τα καλύτερα, γιατί είναι πιο χύμα (με την έννοια ότι ξέρεις ότι αν δεν πάει καλά, έχεις κι άλλη προσπάθεια, δεν είναι game-over), και λιγότερο επιτηδευμένα.cigaret13 είπε:Το σόλο αυτό, Στράτε, ήταν το πρώτο που έγραψα, κατευθείαν που έπιασα την κιθάρα (πριν την καλοκουρδίσω....). Λόγω των ατασθαλιών του το είχα στον πάγκο. Μετά όμως από καμιά 15ριά προσπάθειες (φυσικά αυτοσχεδιασμών;D ) το προτίμησα....
Πάντως υπερβάλλεις.... :-*