Broken Blue - Distant (original song)

FenderStrat

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Καλησπέρα και πάλι!

Νέο project μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λονδίνου και το πρώτο τραγούδι του εγχειρήματος 'Broken Blue' 'βγήκε' προς τα έξω!

Πιο χαλαρά τα πράγματα αυτή τη φορά, με διάφορους guest προς συμμετοχή! Όσοι θέλετε ρίξτε μια 'αυτιά' και σχολιάστε ελεύθερα. Κάθε γνώμη δεκτή!  :)

Thank youuuu!

πολύ καλό και στο σωστό δρόμο....

τον καημένο τον μπασίστα δώστε του κανα δυό κλικ παραπάνω στο μιξ

Ευχαριστώ για το σχόλιο dimsonic!

Να κάτι τέτοια λες για τον μπασίστα και παίρνει θάρρος!  ;D  :D

Λιγο διαφορετικο απο τα προηγουμενα που κατα καιρους ποσταριζες,πιο ροκ ισως,αλλα πολυ καλο κι αυτο.

Ναι αρκετά διαφορετικό καθώς πρόκειται για άλλο project! Με τους Before Sunday συνεχίζουμε κανονικά προς την ολοκλήρωση του album! Thanks για το σχόλιο gvour!

sotiroubas είπε:
Πολύ καλή δουλειά, ωραίο riff και το κλιπάκι είναι κι αυτό πολύ ωραίο!
Ευχαριστώ sotiroubas! Χαίρομαι που σου άρεσε! Όσο για το κλιπάκι, ένα απλό animation για να στηρίξει λίγο το story και το κομμάτι στο Youtube αλλά και εμάς μας αρέσει!

Πωπω... ρε φίλε τι είναι αυτό! :)

Απο τα κορυφαία uploads για τα γούστα μου. Δηλώνω fanboy.

Μελωδία, groove, ωραίες φωνές, άψογα παιξίματα και καλή ηχογράφηση.

Συγχαρητήρια!

Κρατήστε μας ενήμερους και δώσε περισσότερες πληροφορίες.

yameth είπε:
Πωπω... ρε φίλε τι είναι αυτό! :)

Απο τα κορυφαία uploads για τα γούστα μου. Δηλώνω fanboy.

Μελωδία, groove, ωραίες φωνές, άψογα παιξίματα και καλή ηχογράφηση.

Συγχαρητήρια!

Κρατήστε μας ενήμερους και δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Ωωω σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο yameth! Χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε!

More info:

Όσα τραγούδια βγαίνουν λίγο περισσότερο 'rock' για να κολλήσουν στον δίσκο των Before Sunday τα κράτησα για μελλοντική 'χρήση'!

Aποφάσισα σιγά σιγά να τα κυκλοφορήσω έχοντας διάφορους guest στα φωνητικά. Υπάρχουν άλλα 3 κομμάτια προς κυκλοφορία.

Πέρα απο τα τύμπανα όλα τα υπόλοιπα γράφτηκαν σε ένα αξιοπρεπές home studio στο Λονδίνο. Κιθάρες με fender blues junior και ενα 3ο layer με Rockerverb 50 για λίγο παραπάνω 'όγκο'.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ρωτήστε ελεύθερα!

Μου αρεσει παρα πολυ το κομματι!! Φοβερη δουλεια!! Διασκεδαστικο και να βλεπεις ταυτοχρονα και το animation!

Καλη επιτυχια!

gkourmoul1 είπε:
Μου αρεσει παρα πολυ το κομματι!! Φοβερη δουλεια!! Διασκεδαστικο και να βλεπεις ταυτοχρονα και το animation!

Καλη επιτυχια!
:laugh: Thanks gkourmoul1 ! Το lyric video παρόλο που φτιάχτηκε σχετικά γρήγορα έχει ένα video game / comic feeling που άρεσε και σε εμάς!

Εξαιρετικό!

Μπράβο σε όλους.

Πραγματικά ενθουσιάστηκα.

Πέρα απο την συνθετική μηχανή και την παραγωγική (την μουσική), προφανώς υπάρχει στην παρέα εικονολήπτης - μοντερ - σκηνοθέτης - animator ή τα αναλαμβάνει εξωτερικός συνεργάτης - εταιρία;

Διότι συνάδουν ποιοτικά με το μουσικό μέρος. Πες μας και γι αυτή τη διαδικασία αν δεν βαριέσαι.

yameth είπε:
Πέρα απο την συνθετική μηχανή και την παραγωγική (την μουσική), προφανώς υπάρχει στην παρέα εικονολήπτης - μοντερ - σκηνοθέτης - animator ή τα αναλαμβάνει εξωτερικός συνεργάτης - εταιρία;

Διότι συνάδουν ποιοτικά με το μουσικό μέρος. Πες μας και γι αυτή τη διαδικασία αν δεν βαριέσαι.
'Οχι φυσικά και δεν βαριέμαι!

Πράγματι έτσι είναι, στο team των Before Sunday και γενικότερα στα project που έχω ξεκινήσει προσωπικά, μας ακολουθεί ένας πολύ καλός φίλος και συνάδελφος ο οποίος έχει τρέλα με τα videos γενικότερα. Δεν θα έλεγα πως είναι σκηνοθέτης (αν και σκηνοθετεί) ούτε animator (αν και κάνει animations) θα έλεγα πως είναι ένας video enthousiast με ολοκληρωμένη άποψη για την τεχνολογία, και την pop culture και άριστος χειριστής premiere. Οπότε χτίζουμε μαζί μια βάση με ένα story, αναλαμβάνουμε τα όποια έξοδα της παραγωγής και πάνω σε βασικές ιδέες ο Tony δημιουργεί 'κάτι'!

Νομίζω στο video μας Obsessions ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας με βάση το budget που είχαμε διαθέσιμο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back