- Πόντοι
- 198
3 hours ago, BillTrantos said:
@RayDTutto εγώ προσωπικά δε διαφωνώ, εννοείται αν μπορεί να βάλει διπλό στη γέφυρα ας βάλει. Το θέμα είναι ότι η διαφορά στην ένταση που θα έχει θα είναι τεράστια. Single coils σε neck-middle και ένας Full Shred ή Pegasus στη γέφυρα και το volume drop θα είναι για γέλια και για κλάματα.
Φίλε αν πας για humbucker εν τέλει πρόσεξε το output του μαγνήτη. Και ένας κλασικός-απλός-γ*μάτος JB θα σου βγάλει τους ήχους που θες.
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως δε συμφωνώ κιόλας με τον φίλτατο Ray. Εγώ έχω 250k pots στην κιθάρα μου γιατί δεν ήθελα να χαθεί τελείως το Tele στοιχείο του οργάνου, με λίγο περισσότερο output και 500άρια pots παίρνεις αυτό το αποτέλεσμα. Πόσο metal παραπάνω δηλαδή;
τι να κάνεις ζούμε στην εποχή που το αυτονόητο θέλει 10 σελίδες επεξήγηση.
Να πώ τωρα κάτι για τους Dimarzio :
- Ο Fast Track 1 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ neck μαγνήτης (κατεμε καλύτερος απο τον chopper αλλά πολύ πιο αδύναμος), αλλά για τους ευνοητους λόγους τον έχω στην μέση.
- Οι Fast Track 2 και Chopper ακούγονται πολύ όμορφα σε parallel wiring, κερδίζουν σε strati-ness
- Bridge/Neck χωρίς middle, δίνουν ήχο πολύ κοντά σε tele
- vesrality. Στην strat μου έχω :
push/pull για τον fast track 2 (bridge)
push/pull για τον chopper (neck)
add bridge toggle
με αποτέλεσμα καπου 17 ήχους, εκ των οποίων είναι ΟΛΟΙ χρήσιμοι, και με μερικά καθαρά απο τα καλύτερα αν οχι τα καλύτερα απο οτιδήποτε έχω ακούσει..
τωρα στα περι σκισίματος χαρτιών, μακάρι να καταλάβαινα τι θέλει να πει ο συνφορουμίτης.. έχω το ίδιο τραγούδι με 3 διαφορετικές κιθάρες και εντελώς άσχετους μαγνήτες, και προφανώς το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το rig και ο παίκτης....
Τελευταία επεξεργασία από moderator: