"Παιζει" και να ειναι πολυ καλο το μπουζουκι (ειναι παλιο..).
Οι οργανοποιοι παλαιοτερα (χμμμ... ;D) ειχαν την ταση να επικαλυπτουν
την ετικετα του κατασκευαστη με τη δικη τους οταν εκαναν καποια επισκευη...
η ακομη και την αφαιρουσαν εντελως!
Αυτο εχει γινει και εδω,εκτος αν ο επισκευαστης ειναι και ο κατασκευαστης.
Το σιγουρο ειναι οτι μπουζουκι ειναι κοπια "Ζοζεφ",και απο τις φωτο δεν μπορω να πω αν ειναι πραγματι του ιδιου του Ζοζεφ...οποτε...ας πω κοπια!
Επισης σιγουρο ειναι,οτι πριν το δωσεις θελει αξιολογηση απο ΚΑΛΟ μαστορα,
που μπορει να το καταλαβει χωρις να το "αρματωσει"...
(που ομως ΔΕΝ θα του το πουλησεις σε οτι τιμη σου πει,και ΔΕΝ θα δεχτεις να σου βρει αγοραστη αφου μπορει να βαλει καποιο φιλο του δηθεν...εννοω οτι μπορει το οργανο να αξιζει και να μη στο πουν..)
Μετα,ρωτας και αλλους για να "διασταυρωσεις" τις γνωμες!
Και σιγουρα θελει ταστα,γεφυρα,κλειδια,και...
ισως,λεω ισως...εχει ραγισμα το καπακι κατα μηκος στην εδρα του καβαλαρη...
Δεν φαινεται καλα,αλλα μου θυμιζει αυτο στη φωτο που επισυναπτω!
Νομίζω ότι τα Zozef είχαν τρύπα "νυχτερίδα" (τουλάχιστον έτσι είχα στο μυαλό μου από πάντα) Σε μαύρο χάλι είναι δυστυχώς....... Πάντως μην το πουλήσεις ειδικά εκεί που θα στο εκτημήσουν.
Ευχαριστω. Ξερετε κανενα μαστορα για μπουζουκια που να την παλευει για να παω να ρωτησω? εχω τσεκαρει εναν στα εξαρχεια και επισης ξερω και οτι ο ζοζεφ εχει μαστορες για μπουζουκια στο σερβις στον πειραια. καποια προταση?
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.