Θα προτιμουσα πιο ακραια περασματα απο το ενα ειδος στο αλλο με πιο 'μερακληδικο' το Ελληνικο στοιχειο. Ενας vocalist που θα μπορουσε να γυρναει απο γρεζατη ροκομεταλ φωνη σε αλανιαρικη ρεμπετικη θα το απογειωνε στα αυτια μουAlchemist είπε:Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όσους δεν άρεσε το κομμάτι και το συγκρότημα εν γένει:
το πρόβλημα είναι ότι δεν σας αρέσει το concept μπουζούκι + rock/metal ή ότι δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη απόπειρα για να βγει ένα τέτοιο mix;
Κατ' αρχάς προσωπικά δεν μου άρεσε το κομμάτι σαν κομμάτι, σαν σύνθεση και στίχοι δηλαδή. Αυτό θα συνέβαινε ακόμη και στην θέση του μπουζουκιού να υπήρχε κιθάρα. Το concept μου αρέσει. Ξεφεύγει από τα κλισέ της μουσικής και θα μπορούσε να βγάλει ένα πολύ καλύτερο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα αν η συγκεκριμένη απόπειρα δεν ήταν τόσο αποτυχημένη. Αυτά για μένα.Alchemist είπε:Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όσους δεν άρεσε το κομμάτι και το συγκρότημα εν γένει:
το πρόβλημα είναι ότι δεν σας αρέσει το concept μπουζούκι + rock/metal ή ότι δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη απόπειρα για να βγει ένα τέτοιο mix;
To μονο αρνητικό ειναι ο ασχετος τραγουδιάρης κ η ελληνοποίηση.Αλλιως μουσικά που μας ενδιαφέρει κ περισσότερο εμας τους νοιζάδες το τραγούδι ειναι πολυ καλό.Δεμένο,δυνατά ρίφ κ ωραιες παιξιές μια χαρα όλα.Αλλα μολις μπαινει ο κυρ τακης απ τα καμαρίνια γίνεται του ζογκλέρ το πιατολούλουδο.Μάμησε τα.......kwstas79 είπε:To κομμάτι διψάει για grim/frostbitten blackmetal vocals. Διώξτε τον τραγ(ικ)ουδιάρη, κάντε μεταγραφή Abbath. Πρωτιά στην γιουριαβύζιων εξασφαλισμένη.