Bouzouki metal

Αντε και του χρονου στην Eurovision τα παιδια...Καλη ιδεα και μου αρεσε και ο τροπος που το εδεσαν , αλλα οντως ο τραγουδιστης ειναι απο αλλο "μαγαζι"...

Ε ναι...συμμερίζομαι την άποψη του Bloody Sunday και των συν αυτώ! ;D Έμπνευση σημαίνει ότι κοιτάμε απλά να συνυπάρξουμε ετερόκλιτα στοιχεία?? Δυστυχώς...στον κάδο!

Και ψιλο-ελλεινό βιντεοκλίπ.. :(

Τώρα που ξαναείδα το video:

...μαγνήτες Savvas καλοί για μεταλ;  ;D 8)

Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όσους δεν άρεσε το κομμάτι και το συγκρότημα εν γένει:

το πρόβλημα είναι ότι δεν σας αρέσει το concept μπουζούκι + rock/metal ή ότι δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη απόπειρα για να βγει ένα τέτοιο mix;

Προσοχή, δεν λέω ότι καλώς ή κακώς δεν σας άρεσε το κομμάτι, ο καθένας με το γούστο του αλλά η απορία παραμένει.

Alchemist είπε:
Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όσους δεν άρεσε το κομμάτι και το συγκρότημα εν γένει:

το πρόβλημα είναι ότι δεν σας αρέσει το concept μπουζούκι + rock/metal ή ότι δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη απόπειρα για να βγει ένα τέτοιο mix;
Θα προτιμουσα πιο ακραια περασματα απο το ενα ειδος στο αλλο με πιο 'μερακληδικο' το Ελληνικο στοιχειο. Ενας vocalist που θα μπορουσε να γυρναει απο γρεζατη ροκομεταλ φωνη σε αλανιαρικη ρεμπετικη θα το απογειωνε στα αυτια μου  ;)

To κομμάτι διψάει για grim/frostbitten blackmetal vocals. Διώξτε τον τραγ(ικ)ουδιάρη, κάντε μεταγραφή Abbath. Πρωτιά στην γιουριαβύζιων εξασφαλισμένη.

Alchemist είπε:

Κατ' αρχάς προσωπικά δεν μου άρεσε το κομμάτι σαν κομμάτι, σαν σύνθεση και στίχοι δηλαδή. Αυτό θα συνέβαινε ακόμη και στην θέση του μπουζουκιού να υπήρχε κιθάρα. Το concept μου αρέσει. Ξεφεύγει από τα κλισέ της μουσικής και θα μπορούσε να βγάλει ένα πολύ καλύτερο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα αν η συγκεκριμένη απόπειρα δεν ήταν τόσο αποτυχημένη. Αυτά για μένα.

Όταν είσαι ατάλαντος και προσπαθείς να ξεχωρίσεις κάνοντας(και καλά)κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα,βγαίνει αυτή η γελοιότητα.

Μην πω καμμια βαρειά κουβέντα δηλαδή.... ;D

kwstas79 είπε:
To κομμάτι διψάει για grim/frostbitten blackmetal vocals. Διώξτε τον τραγ(ικ)ουδιάρη, κάντε μεταγραφή Abbath. Πρωτιά στην γιουριαβύζιων εξασφαλισμένη.
To μονο αρνητικό ειναι ο ασχετος τραγουδιάρης κ η ελληνοποίηση.Αλλιως μουσικά που μας ενδιαφέρει κ περισσότερο εμας τους νοιζάδες το τραγούδι ειναι πολυ καλό.Δεμένο,δυνατά ρίφ κ ωραιες παιξιές μια χαρα όλα.Αλλα μολις μπαινει ο κυρ τακης απ τα καμαρίνια γίνεται του ζογκλέρ το πιατολούλουδο.Μάμησε τα.......

Ρε κρυφολαϊκούρες τώρα κατάλαβα γιατί σας χαλάει, δεν έχει KORG ΜΕ LAIKOUS HXOYS  :P

Γειά σας παιδιά, συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια (χάλια ο τραγουδιστής), είμαι αυτός που ανέβασε το βιντεάκι, κυρίως για να προωθήσω με καλύτερο τρόπο την προσπάθεια τους από'τι οι ίδιοι. Δεν τα κατάφερα και άσχημα... δεν το περίμενα να πιάσει 60000+ θεάσεις! Εύχομαι να γίνουν διάσημοι και να πάρω κάνα φραγκο ως μπόνους... :)))

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back