- Πόντοι
- 798
Αυτός ο μεγάλος τίτλος είναι ένα compilation digital album που περιγράφεται από την unseen your voice, που το δημιούργησε και το προωθεί, ως :
Από την πλευρά μου ήταν τιμή και χαρά να βρίσκεται ένα κομμάτι των snoozeloop ανάμεσα σε ονόματα φίλων και γνωστών που εκτιμώ, αλλά και αγνώστων (σε εμένα) που άξιζε να γνωριστώ με τη μουσική τους.
Ακούστε/κατεβάστε το album εδώ
Today we are happy to announce the release of a compilation album by 22 Greek bands and artists, with the name "Both Sides Suffer Heavy Losses, But We Faced An Unavoidable Conclusion" by "Unseen Our Voice", collective via bandcamp (of course, it’s a free download)
Κι από noiz μεριά έχει δικά μας παιδιά ;D"Both Sides Suffer Heavy Losses, But We Faced An Unavoidable Conclusion" is a specially curated selection of our favourite Greek ambient, postrock, postmetal, experimental, shoegaze artists
Από την πλευρά μου ήταν τιμή και χαρά να βρίσκεται ένα κομμάτι των snoozeloop ανάμεσα σε ονόματα φίλων και γνωστών που εκτιμώ, αλλά και αγνώστων (σε εμένα) που άξιζε να γνωριστώ με τη μουσική τους.
Ακούστε/κατεβάστε το album εδώ

Τελευταία επεξεργασία από moderator: