Boss RT 20

Πόντοι
398
...μιας και δεν έχω βρει κάποιον να το έχει να το δοκιμάσω, θα ήθελα τις απόψεις σας αν το έχετε δοκιμάσει.

Από τα βίντεο που είδα έμεινα ικανοποιημένος για το rotary effect του.

Για το drive του δεν έχω κάποια άποψη.

Βέβαια για ένα τέτοιο πετάλι θα με ενδιέφερε η αγορά του.Rotary και drive μαζί.

Αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα,προτείνετε.

edit: Παίδες επειδή θα το ''κοτσάρω'' σε Hammondoειδές....να μην ''τρώει'' συχνότητες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τσεκαρε και το νεο Μini Vent της ιδιας εταιρειας, σκοτωνει.

www.thomann.de/gr/neo_instruments_mini_vent_organ.htm

και οπωσδηποτε μια ματιά στο tech 21 rotochoir... αν γουστάρεις και το πάρεις τελικά κερνάς μπύρα χοχοχοχοχοχοχο (εδιτ : αν και πρέπει να είναι λίγο παραπάνω guitar-oriented από τα υπόλοιπα)

intro_R_L.jpg

top_L.jpg

Ευχαριστώ ! Ωραιότατα όλα τους. Το RT είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μου, του έχω εμπιστοσύνη λόγω εταιρίας.

Δεν έρχεται με το τροφοδοτικό του. Οι μπαταρίες του πόσο κρατάνε;

Μανώλη, δεν σε ''έπιασα'' με την ανάρτηση των φωτογραφιών.

Να προσθέσω και ένα ερώτημα ακόμα.

Πρόταση για σκέτο overdrive; Έστω και μεταχειρισμένο.Να έχει λαμπάτο ήχο.Θέλω να έχω χροιά Lord/Deep Purple.

Είδα τα εξής στις αγγελίες:

http://smart.noiz.gr/details.php?id=152666

http://smart.noiz.gr/details.php?id=158579

http://smart.noiz.gr/details.php?id=166494

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Costas Siachamis είπε:
Το RT είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μου, του έχω εμπιστοσύνη λόγω εταιρίας.
Πάλι καλά...

Δεν έρχεται με το τροφοδοτικό του. Οι μπαταρίες του πόσο κρατάνε;
Αν και δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις διότι θα το δουλέψεις με τροφοδοτικό, από 4 έως 8 ώρες ανάλογα την χρήση και τις μπαταρίες.

Μανώλη, δεν σε ''έπιασα'' με την ανάρτηση των φωτογραφιών.
Stereo Input & Expression Pedal ή μήπως δεν σε ενδιαφέρουν;

Κώστα να προσθέσω και το strymon lex αν και ακριβό για να το χεις υπόψιν σου  ;)

Costas Siachamis είπε:
..καλά μην φτάσουμε στο Farndurk - X8 - GRINDHAUS.
Σορρυ, το ειπα καθως ειναι 75 ευρω πανω κατω πιο ακριβο απο το RT 20 και  θεώρησα οτι μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα,προτείνετε.

AuditoryDriving είπε:
Σορρυ, το ειπα καθως ειναι 75 ευρω πανω κατω πιο ακριβο απο το RT 20 και  θεώρησα οτι μπορεί να σε ενδιαφέρει.
...βρε καλά έκανες.Προς Θεού...εκεί στα 300 καλά είμαστε.

Ωραίο το Strymon ! Like !

Έχει το drive του. Απλά το θέλω πιο πλούσιο και πιο δυνατό.Πιο καθαρό, να σκοτώνει.

Το rotary effect του μου αρέσει.Αλλά δεν μπορώ να το ορίσω σε ταχύτητα. Είναι on /off.

Εκτός αυτού, θα το δουλέψω και με άλλα κλαβιέ μου. Eps με drive ; ;)

Costas Siachamis είπε:
Έχει το drive του. Απλά το θέλω πιο πλούσιο και πιο δυνατό.Πιο καθαρό, να σκοτώνει.
Δεν έχει έλεγχο (volume) του overdrive με κάποιον τρόπο;

Το rotary effect του μου αρέσει.Αλλά δεν μπορώ να το ορίσω σε ταχύτητα. Είναι on /off.
Δεν μπορεί να μην έχει, δεν έχει slow/fast rotation?

Εκτός αυτού, θα το δουλέψω και με άλλα κλαβιέ μου. Eps με drive ; ;)
Αυτό αλλάζει.

Μανώλης Χναράκης είπε:
1.Δεν έχει έλεγχο του overdrive με κάποιον τρόπο;

2.Δεν μπορεί να μην έχει, δεν έχει slow/fast rotation?

3.Αυτό αλλάζει.
1.Volume και Gain

Αλλά δεν έχει παρουσία.Από τις 12 η ώρα και μετά είναι θόρυβος. Δεν μου αρέσει.Δεν είναι Purple

2. Έχει. Αυτά τα 2 μόνο που τα ορίζω από έναν ποδοδιακόπτη. Έχει ομαλότατο in/out αλλά δεν μπορείς να επεξεργαστείς περισσότερο την ταχύτητα του λέσλι. Εκτός αυτού το θέλω πιο μεστό, πιο αληθινό να ακούγεται. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Να έχει και αυτό την παρουσία του. Μειονεκτεί στο γεγονός ότι για να δουλέψεις το fast, πρέπει να έχεις ενεργό το slow.Αυτό δεν το θέλω. Σώνει και καλά να αλλάζει η χροιά των αρμονικών επειδή έχω ανοικτό το rotary.

3.Σαφώς. Είναι ένα extra effect που το θέλω.

Στο RT-20 μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις break την κόρνα και το ρότορα, ή μόνο on/off έχει; Μήπως γίνεται μόνο με το εξωτερικό πεταλάκι ή καθόλου;  ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back